Sezatoarea canadiana (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ange, da semnasem si eu pentru intalnire, si mai semnez odata

Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Fetelor, ne-am hotarat sa ajungem cu tot cu socri la Festivalul Lalelelor din Ottawa anul asta si ne gandeam sa stam peste noapte acolo. Stiti cumva preturi acceptabile fetele din Ottawa? Multumesc ,

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

La multi ani Ange si tot ce iti doresti

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Ica,sorry
esti pe listuta.retinut.

Ana,merci frumos
uite aici te cinstesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Multumesc foarte mult esti foarte draguta.Distractie placuta maine,

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Bonne soirée, mesdames et messieurs,

Cami, m-ai ucis cu checul ala, e criminal indeed
de fapt as vrea reteta, da... si de la varza à la cluj

eu acum, ca am mai mult timp liber,
vreau sa ma apuc de gatit
ca vreau sa-mi rasfat minunile mele de acasa

...ma gandeam ca poate ne dam si ceva sfaturi in ceeace priveste alimentele canadiene, condimente, tips and trucs-uri, preturi, reduceri, etc

Laura americanca, eu sa stii ca nu am mancat branza mai buna ca la Adonisul (magazin arabesc) de aici decat la stana in Fagaras. Deci nu-ti fa griji, ca se gaseste de la cas pana la telemea sarata de oaie....tot ce vrei...

Sa va zic ce-mi mai place mie :

dimi imi place paine prajita cu unt si sare + ou fiert moale si suc de grapefruit

si seara :

mamaliga cu branza, unt si cuiburi de oua la cuptor

salata de vinete

ostropel de pui

mancarica de vita si cartofi

cartofi prajiti cu branza rasa de oaie pe deasupra si usturoi crud

spaghete carbonara cu boia de ardei rosu, usturoi, mozarella si slanina

ardei umpluti

sarmale de porc + vita + slanina afumata si multa sare

niste rulouri de carne care-s puse in scobitori, ceva cu vin, harab n-am cum se cheama, dar am mancat de cateva ori la party-uri si am muriiiiit de placere

sushi (moartea mea) - dar astea nu prea se fac acasa, ca sunt durere

tot ce inseamna bucatarie arabeasca, in special libaneza.

Daca mai aveti ceva idei.....le astept cu drag...eu mi-s in pana, de fapt primavara si vara fac f des salate ...de toate culorile...

Sofie, 3 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Ira parca tu erai cu mancarea sanatoasa. Nu stii ca (virgula) cartofii prajiti sunt un " no no" in alimentatia sanatoasa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Da, imi fac f rar. De fapt cred ca nu mi-am mai facut de-un car de ani. Cel putin in 2006 nu.

De fapt... ma intreb ce-oi fi mancat in 2006, ca nu-mi aduc amintye, fara gluma. Am mancat numai la cantina universitatii, salate de peste si supe...

Dar usturoiul e cel mai anticancerigen aliment, iar telemeaua de oaie de pe cartofii prajiti e bestiala.

Am uitat sa va scriu ca imi e f pofta de o ciocolata de casa facuta de mama. Stiu ca se facea f usor, dar cand imi aduc aminte cum varsa punga aia de zahar in cratita imi vine sa ma las. Mi-e frica sa nu-mi augmentez dosu.

Sofie, 3 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Bine v-am regasit, fetelor!
Ira, mi-a soptit o vioreac-ai intrebat de mine si de Vlad. Suntem excelent cu totii, sotul meu si-a schimbat recent slujba pe alta mai tare si mai aproape de casa, iar eu n-am mai dat pe-aici ca sunt de trei saptamani in plin job hunting si ma antrenez la greutrec dintr-un interviu in altul si presimt ca nu mai trece mult pana va invit la o champagne virtuala
Ne bucuram din plin de vremea superba din Toronto. Ador orasul asta!Atata soare n-am vazut nici in Romania nici in Germania. Cam atat.
Mai apar eu p-aici inainte de sarbatori...btw imi spune si mie cineva unde gasesc vopsea pt.farbuit ouale? sper ca nu m-am trezit in al 12-lea ceas cum am patit in Germania acum doi ani cand nu mai gaseam praf de vopsea nicaieri in ultima saptamana inainte de Paste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ira, taci din gura cu mancarea ca eu numar caloriile si de trei luni mananc numai orez (ok si tone de salate cu branza, se mai echilibreaza balanta).
Nu sunt ingrijorata cu mancarea, ca eu la mine acasa rezolv problema mancarii cat mai rapid...da ar mai vrea si conjointu cate o placinta de ex, si este bine de stiut, branza aici e moale (in fine aia pe care am gasit-o eu).
De cand am venit aici am facut: un tort (la ziua lui, a iesit bun); o data sarmale (de pe forum); o data pasca a la mama soacra (s-a turtit); o data racituri (au iesit bune dar prea multe). Asta in aproape trei ani. E ceva!
Imi place seafood, shrimps, si orice vietate din apa in general, uite acum cat e de tarziu ar merge o saramura de biban.
Maine dezlegare la peste.
La Multi Ani de Florii!

Mergi la inceput