Sezatoarea canadiana (45)
Raspunsuri - Pagina 12
columbiana spune:
Dana, din cite stiu eu depinde de la preot la preot, unii cer sa fi tinut post trei zile inaninte de a te marturisi si impartasi; despre trecutul pe sub masa...mi-e jena ca nu-mi mai amintesc...
despre intilneala, unde si cum vreti ca noi venim ( la cabane à sucre am mai fost si mi-a placut-acolo ne-au dus cu francizarea), drept sa zic eu as merge pina si la ikea pentru ca pot sa-mi las odrasla o ora in cusca cu bile si eu sa mai suflu.
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
ange spune:
Dana Podeanu,joi seara(la slujba celor 12 evenghelii) se trece pe sub masa iar sambata dimineata se impartaseste,spovedeste,etc
In Ro. stiu ca daca nu tineai tot postul sau macar toata "saptamana patimilor"(adica sapt. asta) popa nu te impartasea
Aici probabil ca merge si cu 2,trei zile tinute acolo!
Eu o sa duc copii si joi si sambata.Vineri probabil gatesc
prin ce zona te-ai mutat?la care biserica mergeti?
o zi buna.
Ira spune:
Din oceanul Pacific
a iesit un peste mic,
si pe coada lui scria
intalneala-i sambataaaaaaaaaa
Cine nu-i gata-l iau cu lopata, 1 2 3, lupii dupa ei
Absentii sa ridice mana si sa vina cu parintii tunsi la sedinta.
Sofie, 3 ani si 3 luni
Ira spune:
Io cred ca cei 4 intalniciosi erau 3 : Dana si Ange.
Dana o sa intarzie si Ange o sa amane.
Si uite-asaaaaaaaa, o sa ramana siropu' de erable nebaut. Paguba-n ciuperci !
Deci carele vine la intalnire pana la urma ?
......................................
Io mi-s superfericita ca astazi Sofia mea a plecat la gradinita cu 2 cercei dà haur si s-a intors doar cu 1. Zic ca-s fericita ca-i multumesc lui Dumnezeu ca mai are urechea intreaga....cine stie ce s-o fi intamplat p-acolo. Maine ma duc la gradi c-o falca-n cer si cu una-n pamant la dom' director shef de trib, sa scoata cercelu' de unde nu-i.....
Bineinteles ca n-o sa-l mai gasesc veci, visez cai pe pereti doar...
Era de la nasica ei din Romania...
Oooooooffffff, grea mai e veata. Bine c-am aruncat cuptoru' cu microunde... ca sa am loc de-o tigara, face bine la neuroni cand ai draci.
Ferice de Sibin ca are azi examen, ca-i puneam creeri pe bigudiuri pana la ora asta...
Deci nu sariti azi la mine azi ca sunt caine rau ...
Sofie, 3 ani si 3 luni
Ira spune:
Gata, m-am calmat....chiar voiam sa va intreb daca sa-i las urechile fara cercei, daca se astupa gaura...sau sa-i pun altii ?
De fapt i-am pus deja altii, ... plangea ca-i urata fara cercei
...insa acum mi-e si frica sa nu-i smulga din nou vreun BB cercelusul cu ureche cu tot...
Tara arde si baba se piaptana.
Sofie, 3 ani si 3 luni
Podeanu spune:
Ange, eu stau la tara in Rive Sud. E si aici o biserica (inchiriata) romineasca dar cind ti-e lumea mai draga e inchisa. Asa ca vin la oras, cred ca la cea de pe Mason. Eu nu am tinut post niciodata, dar imi amintesc ca acum vreo 2 ani m-a impartasit, asa ca poate merge si nepostita.
Ira si mie mi-a pierdut Denisa cercei cu gramada, chiar saptamina trecuta ultimul.Ea ii da jos pe cei de aur sa-si puna tinichele atirnatoare cum vede ea pe la cintarete. Si da, daca nu-i pui cercei gaurile se astupa cu timpul.
Dana si gemenii
Voiculestii
Llaura spune:
Ira, eu am o prietena cu o fetita mica, care fetita la fel pierde cercei intr-o veselie si prietena mea are teoria ca e de la tortitze care nu mai sunt ele cum erau, de-am ajuns la majorat cu cerceii de la botez, adica mai bine zis se trec prin urechi dar nu se inchid.
In restul vietii mele active ma jur ca ma feresc de sefa femeie.
O seara buna.
Ira spune:
Cred c-am mancat cam multa kko la copilaria mea, c-am gasit cercelusu' pretios, culmea
ca la prosti
....stralucea pe covor in dormitorul Sofiei...creca de la diamantele made in piata Gorbaciov judetzu Buzau...
saracu director de gradina zoologica, l-am blestemat aiurea, o sa-i zic un tatalnostru in seara asta ca sa ma ierte
Uh, acum i-am pus cerceii de la ma-sa mare, d-aia cum erau pe vremea dinozaurilor de noi, cu carlig ca de undita...ca sa nu se mai piarda in veci...sper
Oricum, eram ofticata ca erau cadou de suflet........
ca de bani...
oricum am fost saraca toata viata mea, c-o pereche de cercei in plus sau in minus...mi-e perfect paralel...
Sofie, 3 ani si 3 luni
Ica 1975 spune:
Vad ca ati stabilit sambata ptr intalnire si locatia cabane à sucre. Noi nu am ajuns la cabane à sucre, nici nu sunt fan al siropului de artar, sotul meu este, da poate gasesc ceva acolo, daca nu ... apa cu lamaie à la monti.
Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.
Noi