Sezatoarea canadiana (45)
Raspunsuri - Pagina 13
khristin spune:
quote:
Originally posted by Lorelai
Cristina, cunostintele mele in domeniul hotelurilor din Ottawa sint ff limitate. nu am stat decit o data la hotel, pe vremea cind nu locuiam in Ottawa, cu multi ani in urma. am stat la Delta, downtown. scumput (150 pe vreme aia) dar fain. depinde cit vrei sa cheltuii pe hotel. eu te sfatuiesc sa dai un pic mai mult si sa stai downtown. poti merge pe jos aproape oriunde. in plus, daca stai downtown, nu trebuie sa ai grija parcarii, care pe linga ca e scumpa, nici nu se gaseste.
Lord Elgin e in buricul tirgului si are specials pt festival (http://www.lordelginhotel.ca/english/index.aspx) sau oricare din cele de la http://www.ottawaentertainment.ca/hotels/hotel.asp.
unele sint scumpe rau dar gasesti si mai rezonabile.
daca vrei, iti pot recomanda ceva restaurante in ottawa. pe vremea cind nu aveama fetele, am bintuit prin multe restaurante, de tot felul. scrie-mi daca vrei ceva recomandari. toate testate de mine si garantate ca papa e buna si serviciul la fel.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***
Lorelai, multumesc de informatii si sigur ca vreau sa-mi spui si de restaurante, se putea?! Nu stim cand vom ajunge exact, e mai bine la inceputul festivalului sau la sfarsit? Sau are vreo importanta orisicare?
Ira, brava ca gasisi cercelu fetii si distractiune placuta fetelor montrealeze . Sa ne spuneti cum v-ati distrati si nu care cumva sa uitati camera acas' .
Cristina
noi si poze mai noi
Ira spune:
...sau ar mai exista si varianta nr 3., sa lasam copiii cu taticii (asa da !!!) si noi fetele sa iesim la o cafea, tranquille, relaxe, savurand primavara si Montrealul la umbra unui cocktail delicios, din curtea unei terase, abordand subiectul desprecopii numai dpdv teoretic, ca practica ne-a uciiiiiiiiiiissssssssssss.
Stiti celebra replica din filmul Braveheart al lui Mel Gibson ?
Freedooooooooooooooooooom !!!!!!!!!!!!!!!
Semnat, o mama hépouizata cu capu'
Sofie, 3 ani si 3 luni
ange spune:
ira,hai sa o lasam balta cu "cabane a sucre" pt ca nu e o idee buna,zic eu
acolo merg copii,pensionarii si cei care sunt disperati sa manance castraveti murati cu sirop de artzar
haideti sa facem un picnik la "lacul cu castori".Acolo este si parcul unde se pot juca copii in liniste si noi mamicile putem sta relex,nu alerga disperate dupa ei
Promit ca vin cu tortul "despre copii"
cine semneaza?
nelia spune:
Eu! Numai ca mi-ai luat-o inainte cu tortul! Si eu ma gindisem ca ar fi frumos sa fac un tort pe care sa scriu www.desprecopii.com. Deci, simbata, dar nu ati spus care simbata!?! Eu va anunt de pe acum ca simbata viitoare nu pot. Este ziua nasului Tudorei, iar a doua zi a Tudorei – un an!!!!
Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
Ica 1975 spune:
Nelia, La multi ani Tudorei ptr primul anisor de viata, sa creasca mare si sa va bucurati de ea si de Agata.
In legatura cu intalnirea, votez ptr aer liber, sambata, daca se poate cand o fi mai cald.
Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.
Noi
Podeanu spune:
Prezent si eu.
Pai daca trebuie sa fie cu ocazia 5 ani dc, ar putea fii simbata 3 Iunie. la lacul cu castori ce fel de picnik putem face? Aducem de acasa in lada frigorifica?
Fetelor, sunt bucuroasa,mi s-a reparat cuptorul, asa ca miine fac cozonaci.
Nelia sa-ti traiasca fetita (in avans).Si al meu sot e taur, buna zodie
Dana si gemenii
Voiculestii
Caroline spune:
Montrealezelor va invidiez... Sa va distrati bine si sa faceti poze - asa o sa va vdem "pulsul" Mishto la voi ca se poate bea la picnic. Noi si daca iesim stam cu sticlele ascunse . Avem pahare speciale Mate si cu capac
Nelia la multi ani pentru Tudora... wow ce repede trece timpul. Parca alalteieri ne dadeai vestea cea mare
nelia spune:
Multumesc pentru urari! Si mie mi se pare ca trecut nepermis de repede acest an!
Dana, spor la facut cozonaci. Se poate pune si drojdie uscata? Nu stiu de unde sa iau proaspata, adica stiu, dar nu ajung acolo. Si daca da, stii cam ce cantitate? Eu cred ca ii voi face totusi simbata, ca poate ma ajuta sotu' la partea cea mai grea, pe mine ma doare rau spatele de o saptamina si parca nu m-as incumeta singura.
In legatura cu intilnirea, se poate face gratar in parc, eu am fost la ziua unui baietel de 5 ani si am facut, dar mai sus, spre capatul autobuzului 101 cred. Mie imi convine parcul, simbata, dar nu si data. Pentru ca primele doua weekend-uri din luna iunie sint, in principiu, ocupate. Dar sint libera in mai, de exemplu pe 27 mai.
Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
Podeanu spune:
Nelia, reteta e cu drojdie proaspata, nu am incercat cu uscata. De fapt reteta veche o faceam cu drojdie uscata si iesea , dar nu asa pufos si gustos.
Nu poti da o fuga la Bucuresti? Eu am luat de la mag polonez din Rive sud. Apropo de bors la pungi, polonezul mi-a spus sa ne luam la revedere de la asa ceva ca nu se mai poate aduce din Ro (acolo e buba). Eu m-am nenorocit , nu vreau sa o iau de la capat cu borcanele cu husti..
Voi ce folositi in loc de bors?
In principiu si noi suntem liberi pe 27 May.
tare vreau sa-ti cunosc fetitele mai pe viu asa, nu numai in albume.
Voi celelalte prezente, ce ziceti de data????
Dana si gemenii
Voiculestii
Laura T spune:
Fetele, scuze ca "dau buzna" peste topicul vostru, dar in 2007 intentionam sa venim in Canada pentru 2 saptamani (fara copii), la o prietena, si as avea nevoie de niste informatii: care este cea mai convenabila companie de zbor pe ruta Bucuresti-Toronto? Cat este valabila viza turistica, din momentul obtinerii ei, 6 luni, 1 an? Adica, daca, de ex, incercam sa luam viza inca din toamna asta, o putem folosi vara viitoare?
Va multumesc anticipat.
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi