Copii din 1996 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
mikimihaescu spune:
Sunt mamica lui Andrei, nascut la 26 iulie 1996 si a lui Luca (30 noiembrie 2001). Ne primiti si pe noi?
Ana68 spune:
Saliu fete,
Brenda,bine ai revenit acasa!...Cum fu la mare?Ai facut baita?Ce face Diana?O trimiti in tabara,undeva?Hai spor la munci si sa fiti sanatoase!
Mikimihaescu,bine ai venit printre noi!Normal ca te primim si te asteptam la povesti....Noi dam p-aici,dar asa....mai rarutz...ca acum e si vacanta...intelegi tu!Oricum,inca o data bun venit si sa povestesti aici de flacaii tai!
Dragelor,va pup si sa aveti o saptamana plina de realizari!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
brendamitran spune:
Ano,m-ai omorit cu mailurile alea....de unde le tot scoti nenica?
La mare a fost nesperat de superb,de unde plecasem cu ideea ca vom face frigul,n-am avut din 9 zile,decit o dupa-amiaza cu nori....
Oricum,sa poti iesi in luna iunie seara la 9 in maieu,nu prea s-a mai intimplat.......
Diana va pleca in cantonament pe 15 august,pina atunci slabe sperante sa mai mergem pe undeva,caci bugetul e subtire rau.....
Eu zic merci ca s-a hotarit pe ultima suta de metri sa plece,dupa experienta de anul trecut nu prea mai vroia,dar pina la urma a acceptat....
Voi? Care-s planurile de vacanta?
P.S.Daca aveam bani veneam la concertul Shakirei....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Ana68 spune:
Saluti tutti...
Brenda draga,mailurile alea le primesc si eu de la o mailista de DC...Ce?Nu-s faine?![]()
Bay,ma bucur ca v-ati distrat la mare.
Ma gandesc ca anul trecut ati fost cam nemultumite.Bine ca anul asta a iesit cum ti-ai dorit. Sunteti negrute acum...
Ce bine ca Didi s-a gandit sa plece cu copiii in cantonament...Tin pumnii sa nu se repete figura de anul trecut si sa se distreze si sa se simta bine...Doamne-ajuta!
Mah,noi inca nu am stabilit planuri hotarate de vacanta...Am discutat ca din 26 august sa merg cu gorobetii mei la Cta,macar o saptamana.Ma gandesc sa fim sanatosi pana atunci si cu banii de concediu sa merg acolo.Si sa raman pe urma in conced acasa pana in 21 septembrie,ca mai am 19 zile din concediu.De la 1 septembrie tanti nu mai vine la noi(de fapt din 25 august),ca Luana va merge la gradinita din 15 septembrie si perioada asta 1-15 nu are cu cine sta acasa.Cam asta ar fi!Vom vedea ce va mai fi pana atunci,important e sa ajungem sanatosi pana in 25 august.![]()
Pai va pup si sa aveti o vara faina in continuare!
Restul gashtii...pupaturi multe si sa auzim numai de bine!![]()
bmagdaro spune:
Buna fetelor, da ce e cu anul 2005 de nu apare ca am si eu un baiat de 1995/06/17 noi unde intram?
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by bmagdaro
Buna fetelor, da ce e cu anul 2005 de nu apare ca am si eu un baiat de 1995/06/17 noi unde intram?
mămică stresată cu doi pitici
Nu stiu ce este cu 2005...dar poti scrie aici,daca iti face placere !Insa ai trecut ca baiatul tau este nascut in 17 iunie 1995...dupa socoteala mea...are 11 ani,nu?Pentru copilasi de 2005 ar trebui sa mergi la sectiunea celor din 0-4 ani...
Numai bine!
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by bmagdaro
Scuze, am gresit e vorba de 1995
mămică stresată cu doi pitici
Mamica stresata cu doi pitici
Tuturor o zi minunata!
brendamitran spune:
Ana,in ultimele zile din august o sa mai mergem si noi la mare,2-3 zile,la C-ta,poate ne vedem.
Ce super ar fi!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
ana_maria222 spune:
va deranjez cu un link catre un subiect constand intr-un modest concurs! poate va intereseaza!!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79823
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!