Copii din 1996 (7)
Raspunsuri
brendamitran spune:
Veniram si noi de la munte,unde ne-am intilnit cu gasca de la mamici si tatici singuri....
Si fuse fain,experienta gen "big brother",dar reusita.
Simbata avem iar concurs,avem iar emotii,avem iar timp de odihna sacrificat
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Ana68 spune:
Brenda...te destrabalezi,hai?Hihihihi....Bravo tie ca ai fost la intalneala...Bafta Dianei la concurs !Va pup pe amandoua si sa aveti parte numai de bine!
Mamicute,va doresc tot binele din lume!De luni avem vacanta....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mihaela_s spune:
Diana nu e bine inca, n-a mers la cangurul...a plans de suparare toata seara de joi. Luni a mers la scoala-a fost viteaza dupa 10 zile de stat acasa-dar seara deja era franta. Asa ca la noi vacanta a venit in avans .
va pupam!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
brendamitran spune:
Mihaela,greul a trecut,las' ca nu-i bai cu scoala,recupereaza ea.....bine ca acum e bine.
Ana.....wooooow...acum vad si eu poze mai multe cu tine.....sa-ti traiasca copilasii,sint o frumusete.
Lu e o bomboana,as musca cu drag din falcutzele alea....
Dar nu pricep pe unde te plimbasi tu cu gasca aia....oua,piramide,chestii....ma facusi curioasa.
BRENDA
Ana68 spune:
Salutare mamicute...
Mihaela,multa sanatate Dianei si imi pare rau ca din cauza bubitelor nu a putut merge la concurs!N-au intrat zilele in sac si Ganguri o sa tot fie...pana la a XII-a...Va pup pe toate trei si vacanta frumoasa!
Brenda,iubita....prima oara cand am citit randurile tale...sa mor de nu m-ai bagat in ceata:ca ma gandeam ca tot omu' unde ai vaz't tu oua si piramide.Na ca mi-a deschis albumul(ca io habar nu mai aveam ce poze am mai pus acolo...) si chestia cu oua si piramide a fost la teambuildingul din sfarsit de octombrie,anul trecut de la Covasna:3zile de agitatie permanenta,oboseala cronica si distractie maxima.Voi ce mai faceti?Unde mergeti in vacanta?No,va pup si va doresc vichend misto!
Dragelor,sa aveti sanatate multa si vacanta frumoasa!
Sanca spune:
Fetelor, un week end bun.
M-au innebunit baietii in saptamana asta de vacanta
Dar nu inteleg de ce se numa la mama acasa, iar la soacra-mea sant acceptabili ???
Ieri se invatau unul pe altul, cum sa-l strige pe taica-meu . . .asta pentru ca i-a dus in parc si nu i-a tinut in casa toata ziua . . .
Duminica asta, pentru noi e Pastele. Va doresc Florii frumoase, si o duminica insorita.
Anca
brendamitran spune:
Dianei ii mai trebuiau 2 puncte sa intre in semifinale.....a fost prima sub linie.
Se pare ca e ceva predestinat sa fie prima sub linie.Oricum,mafia e mare si pe acolo,asa ca nu disperam.
La multi ani Florinilor si Floricilor,sau celor care aveti sarbatoriti astazi!
BRENDA
gabibarta spune:
Brenda, imi par rau pt. Diana:((((( E tare suparata?
Sa va povestesc ce-am patit cu fiul meu. Trebuia sa spuna un text in ebraica la cina festiva de Pasti (au inceput miercuri sarbatorile pascale a evreilor) A si spus, insa a gresit un cuvant (cine mai stie ebraica, are peste 90 de ani, deci oricum n-a observat nimeni) si a inceput sa planga dupa ce s-a dus la loc. Toata lumea din sala era dupa fundul lui, el mai tot plangea... un mosulet i-a spus ca nu-i frumos sa planga ca un bb, a plans si mai tare ca a fost comparat cu un bb... altul i-a spus "micutul meu"- alte hohote de plans, si tot asa, vreo 3 ore se isteriza... oricine i-a spus orice, nu a vrut sa se opreasca din plans, ba mai mult, plangea mai tare
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
Ana68 spune:
Brenda....imi pare rau ca Diana nu a obtinut punctajul care trebuia!Vorba ta:mafia e mare si am auzit si eu de treburi cu mafioti,in toate domeniile sportive...Asa ca ,capul sus si inainte cu tupeu!Apropos:de ce nu are Tarzan barba?Ca nu mi-ai raspuns!
Sanca....tu ai vazut baba frumoasa si copil cuminte?Io inca nu....Asa ca nu te stresa si lasa-i pe bunici sa se bucure de nepoti...Paste fericit!
Gabibarta,tare rau cred ca s-a simtit flacaul tau...Nu te supara ca te intreb:sunteti evrei?Si ati invatat copilul sa vorbeasca ebraica?Uau!Sunteti de admirat....iar eu una va felicit! (si sper sa nu dau cu bata in balta!)Ii doresc mult succes lui Robert si vacanta placuta!
Mihaela,ce mai fac fetele?Cum ii mai e Dianei?Cred ca se bucura de vacanta!
Dragelor,sa aveti vacanta frumoasa si multa sanatate alaturi de cei dragi!