Copii din 1996 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor mai trec si eu pe-aici...nu v-am uitat, v-am citit frecvent, dar n-am avut mare lucru de spus. Diana a terminat scoala cu FB pe linie, dar cum a avut ghinionul cu varicela chiar in perioada concursurilor cangurul si winners(concurs de engleza, la care avea mari sanse, avusese nota maxima la faza pe scoala) a ratat prin neparticipare. ea s-a suparat la inceput, apoi s-a consolat cu gandul ca vine vacanta.

Acum e la tatal ei, vorbim zilnic la tf., e ok si ii e tare dor de noi. Mai are 2 saptamani de stat la el, apoi in august plecam impreuna in concediu. Pana atunci trebuie sa-i dea "bataie" cu caietul de vacanta, asa ca nu se plictiseste.

In rest suntem bine, incercam sa ne facem we calduroase cat mai usor de suportat, mergem pe la cate o baie pe unde putem, avem noroc de carte verde pe o perioada mai lunga si am tot fost in ungaria, intr-o statiune superba cu apa termala si nu numai.

o vacanta cat mai frumoasa in continuare si copii cat mai ocupati cu joaca! Pupici la toti.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saliu mamicute,

Mihaela,felicitari Dianei pentru FB-ul sfarsitului de an scolar!Ma bucur ca sunteti ok!Unde planuiti vacanta din august?Eu vrea sa dau o fuga cu gorobetii in sfarsit de august la Cta...Ce face Silvia?Sa aveti o vara frumoasa!
Brenda....chiar ca ar fi fain sa ne vedem...Eu planuiesc sa ajung in 28 august la Cta.Stau in functie de banii de concediu,cum imi intra pe card am si tulit-o spre casa...Oricum din 28 sunt in conced...A venit Diana din cantonament?Cum s-a simtit acolo?

Dragelor,va pup in gashca si va doresc o saptamana excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Am revenit din vacanta!!!

Avem si poze:
http://community.webshots.com/album/552139276tfGEQI

si vesti noi. Ieri am primit rezultatele de la examenul lui Elliot. Un raport intreg pe detalii, si grafice la ce e tare, si la ce mai trebuie sa lucreze. A intrat la scoala catolica, asa ca din toamna incepem cu dreptul inainte in invatamantul privat.
Am terminat de citit si Tom Sawyer, si au incetat si vaitaturile zilnice. . . Eu am citit Tom Sawyer in romaneste, si nu am realizat ca engleza scrisa de Mark Tawin e un pic cam grea de inteles din cauza expresiilor vechi. Dar, i-a prins bine, nici un regret.

Am fost cu baietii si la un water park, mai de langa casa, si am avut o zi plina de topogane pe apa, si alte minuni. Ne-am distrat. L-am pus pe Elliot sa-mi arate pustoaice prin parc care-i plac si se rusinase de parca l-as fi pus la cersit...

Restul vacantei il vom petrece pe acasa, la ocean, si poate mai mergem la water park daca ne permite buzunarul. In August o sa facem o mica escapada in San Francisco, minus Elliot pentru ca nunta la care mergem este pe un vapor, si el a declarat ca are o fobie. Fitze de mucos de 10 ani.

Va doresc o vacanta placuta in continuare, asteptam impresii de la mare.

Mergi la inceput

Sanca...FELICITARI PENTRU REUSITA LUI ELLIOT!!!!Bine ca v-ati distrat si excursie frumoasa cu "barca"...Noi mai avem pana la plecare....asa ca mai bantui p-aici!

Mergi la inceput

Ana, ce face baiatul in vacanta? Mai iese cu fetele la o pizza, ceva?

Elliot de o saptamana tot vorbeste de Allstar baseball - un meci care a fost aseara. Deabea astepta sa-l vada, la tv binenteles. Ieri i-am adus cracker jacks, floricele de porumb cu caramel, care se mananca la meciurile de baseball. Cand am plecat la tennis, l-am pupat si i-am zis sa vizioneze placut meciul. Cand m-am intors acasa, era suparat foc copilul, ca a dat drumul la tv la ora 20 si meciul era pe terminate. A prins si el ultima repriza. El stia ca e 20, dar era ora de pe coasta de est, si meciul incepuse de 3 ore. . . De, a invatat si el acuma cum sta cu orele . . .
Alta lectie invatata

Mergi la inceput

Sanca draga...nu m-am putut abtine sa nu ma amuz de intamplarea lui Elliot cu orele de meci...dragul de el!Vezi?deja avem niste barbatei la casa omului,se uita la meciuri,ies la pizza cu fetele....ce mai?Realizam ca imbatranim si copilasii nostrii au crescut.
Alex nu a mai fost la nici o pizza cu Alexa...Cred ca am povestit ca experienta avuta l-a calmat de a mai cheltui prin pizzarie si ca el singur a venit si a spus ca alta data o sa mearga cu fata doar la o prjitura sau o inghetata...Asa ca,vorba ta,din greseli invata omu' si nu numai atat a mai fost o lectie invatat si pentru flacaul meu.Daca nu l-as fi lasat sa mearga...cine stie ce ar fi facut,poate ca s-ar fi dus pe ascuns si era mai nasol...Insa asa a vazut ce si cum sta treaba si s-a lamurit.
Ce face toata ziua?Pai golaneste si bantuie prin cartier.E cam suparat ca marea majoritate a prietenilor lui din gashca din cartier sunt plecati care pe unde pe la bunici,prin tabere,prin concedii cu parintii...asa ca grupul s-a imputinat si se cam plictiseste.I-am zis sa mai se apuce de lucru,o problema ceva acolo....prefera sa bantuie toata ziulica decat sa lucreze.Nici nu il stresez,Anca draga,ca din clasa I si pana acum a tot lucrat in fiecare vacanta de vara si in plus ii sunt recunoscatoare pentru rezultatele excelente pe care le-a avut la sfarsitul calsei aIII-a.M-am gandit ca in vara asta sa il las olecuta mai liber,urmeaza clasa aIV-a,lectiile vor fi din ce in ce mai grele si o sa tot munceasca de o sa ii iasa pe ochi si pe nas....In plus,din cauza rezultatelor lui doamna invatatoare are niste pretentii la el de uneori mie mi se par cam exagerate...D-asta zicil las liber in vacanta asta,ca Dumnezeu stie ce-o mai fi de la anu'...
La sfarsitul lui august am planuit sa trag o saptamana o fuga pana acasa la Constanta,ca nu am mai fost cam de mult,sunt 3 ani,la plaja si la distractie....si iau doar copiii cu mine.Pe al batran il lasam acasa sa faca curat si sa zugraveasca bucataria...il pedepsim.
Cam asta facem noi...Vacanta frumoasa in continuare!

Restul gashtii va pupez si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Ana, am ramas numa noi 2a. . .
Mie imi este ciuda ca Elliot al meu nu are prieteni, si de batut cartierul, nu prea se poarta aici. . . Asa ca sta pe capul nostru, si se bate cu frati'su toata ziua. Am speranta ca din toamna, la noua scoala sa se imprieteneasca si el cu cativa colegi. La americani e un sistem tare cretin in invatamantul de stat, ca nu se pastreaza aceiasi colegi in fiecare an. Ii amesteca, si nu stii niciodata cu cine pici in clasa. La noua scoala, vor fii aceiasi pana in clasa 8.
Frati'su e o fire mai deschisa si are mai multi prieteni. Pe el il stia toata scoala, cu toate ca era in clasa 1. Cei din clasa 4 il stiau pe Matei mai bine decat pe Elliot, ca sa-ti dai seama ce caractere diferite.
Cand e ziua lui Alex?

numa bine la toti

Anca

Mergi la inceput

Anca draga,observ si eu ca am cam ramas noi sa scriem p-aici...
Imi pare rau sa citesc ca Elliot e o fire mai retrasa...Sa sti ca nici Alex nu socializeaza cu orice copil...E mai emotiv din fire si daca cineva ii spune ceva mai repezit sau care nu ii convine...apoi tre' sa treaca multa apa pe Dunare pana sa discute iar cu persoana respectiva...Exemplu : tanti Lina a noastra,care sta cu Luana...l-a tot impuns de cand e la noi,ba cu vorbe,ba cu cate o palma fugara la fund,i-a vorbit si olecuta cam urat...si totul pentru Alex e un copil foarte activ,n-are stare si mai e si obraznic...Ajung la concluzia ca sunt singura care il poate stapani...Ei bine,cu toate chestiile astea astia doi,tanti si Alex,au ajuns sa nu se mai suporte reciproc,sunt precum cainele si pisica.Vesnic primesc raportarile lor,dimineata tanti si seara Alex,de am ajuns sa ma rog sa treaca iulie si august mai repede,sa se termine colaborarea cu tanti in septembrie si sa scap de reclamatii...Nu am ce sa ii reprosez la tanti,ca are grija de Luana...excelent,are grija si de Alex,chit ca el e cam magarus si face niste chestii urate cu ea,i-am mai spus sa nu il mai bage in seama....insa nu ii pot cere sa il inteleaga si sa tina la el asa cum fac eu,ca e totusi o straina,nu?si orice toleranta are limite...
Asa ca d-aia zic,si Alex isi alege cumva prietenii...insa are 2-3 baieti cu care permanent se intalneste,sunt prietenii lui.Chiar prietenul lui cel mai bun l-a invitat acum vreo 3 saptamani in urma la iarba verde cu parintii lui si a fost.A plecat la 11 dimineata si s-a intors seara pe la 8 ,super incantat si fericit.Sambata asta,adica maine,tot cu familia prietenului lui o sa mearga la strand...
Cum ti-am scris,il las sa simta si el vacanta,ca prea a tras anul asta de scoala si a muncit.
Ziua lui Alex e pe 18 februarie ,e nascut in 1996...
Ma gandeam acum ca ai putea sa le faci activitati baietilor tai sau poate doar lui Elliot...nu stiu,ceva ce il pasioneaza sau ii place...Nu-l mai pune sa faca exercitii,stiu si eu...sau sa citeasca...Ati putea purta o discutie si sa il intrebi cam ce ar vrea sa faca,ce l-ar pasiona...zic si eu.
Pana una alta va doresc numai bine si sa fiti sanatosi!Abia astept weekendul,ca ma mai relaxez si eu si in plus sambata seara e intalnire cu fetele din Timisoara de pe forum...Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Mey,n-ati ramas doar voi doua,eu intru zilnic pe DC,va urmaresc...
Diana mea a avut febra citeva zile,e ceva viral luat de la niste prieteni,acum s-a mai intremat,sper sa-i treaca.....
Ana,ne vedem musai,nici nu ma gindesc.Abia astept.

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Si uite ca revin,ca abia acum am descoperit si eu pozele Sancai.....Desi am citit cam tot ce-ai scris voi pe aici,am sarit peste poze.
Frumosi baieti,sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput