Copii din 1996 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
Ana68 spune:
Saluti ,
Brenda....nici eu nu am fost atenta la linkul pus de Anca si dupa ce m-am benoclat bine prin sobect am dat si eu peste poze si m-am uitat...Chiar ca frumosi baieti are mami Anca....
May,abia astept pauza din 28 august...deja discut p-aici sa imi fac referatul de reprogramare de conced,ca aici asa se procedeaza si eu habar nu aveam...noroc ca a amintit o colega...Asa ca ne clopotim cand ajungem prin zona...Imi pare rau sa citesc ca Diana are probleme de sanatate.Face tratament?Ca si Luana a avut acu' doi ani ceva asemanator si tanti doctora a zis ca nu trebuie dat antibiotic...Multa sanatate!
Anca draga,pupici tie si salutari la flacaiasii tai frumosi!
Dragelor,va doresc o saptamana minunata si plina de realizari!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
brendamitran spune:
Mey,eu i-am dat si antibiotic,desi si mie mi-a zis doctora asa,dar o durea si in git....
Acum i-a trecut aproape,desi mai are o mica afta pe buza interioara,dar in rest e bine....
Pup fetele!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
mirela68 spune:
Dragele mele,
trebuie sa intru si eu sa va dau "marea veste":
Andradei i-a venit ciclul la doar 10 ani si 2 luni.
Si nici macar nu eram acasa.
Am fost plecati pt.4 zile la Budapesta -am mers pt un concert Eric Clapton- intr-una din zile am vizitat la pas orasul pe o caldura mare si chiar atunci i s-a intimplat.
E tare dezvoltata si m-asteptam sa apara dar totusi parca e prea devreme. Saracuta,mi-e mila de ea, e doar un copil...
Si pe mine ma incearca o senzatie ciudata...fetita mea deja e ...femeie ....
Vacanta placuta copiilor si sanatate tuturor.
Mirela, care va urmareste mereu...
Ana68 spune:
Brenda,sper ca Diana e acum mai bine....Va pup si aveti grija de voi!
Mirela...ce sa zic?FELICITARI!Eeeeeeiiii...acuma-i atunci!!10 ani si 2 luni...nu-i o varsta chiar mica,dar nici nu-i chiar timpul pentru asta.Eu am avut o colega careia i-a venit la 8 ani.Era precoce fata si in clasa a 8-a arata ca una de 16-17 ani.Uita-te un pic pe strada sa vezi cat sunt de dezvoltate fetele...Ma uitam la nepoata sotului meu:o fata de clasa a9-a,inalta de 1.80,cu tzitzi mai mari ca ale mele dupa doua nasteri,cu fund bine conturat....eheeeiiii...pai io la 18 ani inca imi pieptanam papusile,iar rusii au venit aproape de 15 ani...Ma rog,e si cum te mai lasa Mama Natura pe pamant si cum iti e felul si din stramosi.Sa fie sanatoasa fata ta,Mirela draga si uite asa realizam cum trece vremea si mai imbtranim cate putinel.
Aaaaa,vroiam sa iti mai scriu ceva:Alex are par la subtioara de juma de an...si are doar 10 ani si 5 luni.Mai jos nu am vazut inca daca are sau nu...insa ma tot intreaba daca ii dau voie sa isi rada parul axilar...
Dragelor va pup si va doresc numai bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Sanca spune:
Fetelor,
am revenit, am mai iesit la liman cu munca, si pot rasufla . . .
Multumim de complimente pentru naravasii mei. . .
Mirela, ai fata mare. Si eu zic ca e devreme, ca eu am inceput distractia deabea de pe la 14 ani, tot vara. Dar acuma, cu un Advil, tampoane, etc, debea stii ca ai ciclu (in comparatie prin ce a trecut generatia noastra).
Brenda imi pare rau ca Diana a fost bolnava. Sper ca si-a revenit cu mai multa energie. Ea ce face in vacanta?
Ana, tu ai baiat mare. Elliot nu prea are par pe nici unde. . . fratisu la 7 ani are par mai mult pe picioare decat el. Dar e bine ca tot copilutz este. . .
Vacanta de vara trece cu pasi lenti, molesiti parca de caldura. In sfarsit e si la noi cald si placut. E mai cald ca in alti ani, e si umezeala. Odata cu caldura au aparut si mustele. Mai iesim seara in curte sa mancam la racoare, dar vin mustele sa ne agaseze, si parca tot mai bine e in casa, cald, dar fara muste. . . Saptamana asta baietii au mers la pescuit cu tac'su, zilnic. Le place sa stea cu bata-n balta . . . Isi iau carti cu ei, vorbesc cu alti pescari, iar seara imi spun povesti pescaresti . . .
Duminica trecuta i s-a facut cunostinta lui Elliot cu 2 viitoare colege de clasa. S-a pierdut tot, si ca un nesimtit, nu s-a intors sa faca cunostinta cu ele (noi staeam la o masa) si ele erau in picioare in spatele lui. Nu a scos nici o vorba, si mai-mai sa intre sub masa. Eu nu stiu ce ma fac cu el . . . Parca eu nu eram asa de rusinoasa la varsta lui. Acasa i-am facut teorie, dar nu stiu daca am rezolvat ceva, sau daca s-a inregistrat ceva. . .
numa bine,
Anca
brendamitran spune:
Eheeeee.......mirela,pai noi avem par pubian si axilar de pe la 7 ani.
Pe Diana o epilez sub bratz de aproape un an.Am si avut probleme luna trecuta,cind am fost la mare,se inflamase un ganglion axilar si doctora ne-a zis sa nu o mai epilam,sa folosesc crema de epilat.
Doctora mi-a zis sa nu-mi pun problema menstruatiei pina nu dau sanii,dar deja se intampla si asta.Incep sa se formeze,desi n-au crescut.Asa ca....ma astept si eu.
Si ma gindesc ca si tine: asa mica?
Asta-i generatia crescuta cu carne plina de hormoni,cu legume si fructe tratate s.a.m.d.....
Toate bune,gagici!
BRENDA
mirela68 spune:
Ce interesant! Andrada nu are deloc par sub brat, in schimb are par pubian si sanii crescuti bine.
A durat 5 zile primul ei ciclu, destul de bine, fara probleme, s-a invatat cu absorbantele, dar ... totusi e prea mica. Dar la fel am fost si eu, cu ciclu la 10 ani jumate, tare dezvoltata si la fel de brusc m-am si oprit din crestere. Si vorba Ancai pe vremea noastra era altfel. Asa ca fata imi calca pe urme...
Numai bine tuturor! Mirela
brendamitran spune:
Din pacate nu avem ce face.....
Oooohhhh.....de cate ori te vad pe forum,ma gindesc cit de frumos trebuie sa fie la Toplita!
BRENDA
mirela68 spune:
Da, draga Brenda, e frumos la Toplita, cum imi place mie sa spun: peisaj elvetian, dar...
infrastructura la pamant, drumuri in zona jalnice !
oras mic = perspective de viitor zero, investitii zero;
avem o mica statiune "Bradul" sau "Bannfy" ,cu strand si bazin cu apa termala, o minunatie intr-o padure de brazi dar pt ca nu s-a facut nicio investitie serioasa aici (ca doar nu ne vindem tara) statiunea arata putin mai bine ca in anii '80
iarna aici tine muuuult, dintr-un an 6 luni e frig si foarte frig , 5 caldut si o luna cald; foarte cald poate citeva zile ce le poti numara pe degete (cum se zice pe-aici:la noi vara e intr-o joi)
in rest un orasel de munte linistit in care nu se intampla mare lucru si uite asa trece vremea ...
Brenda, daca o sa ajungi vreodata prin zona, eu va astept cu drag la Toplita si pe tine si bineinteles pe Diana
Ce zici,poate la iarna la schiat la -30C
Mirela
Sanca spune:
Salutti a tutti!!!
Nu stiu ce-mi veni, probabil ca mi s-a copt creierul de atata caldura.
Saptamana trecuta au fost pescari, iar sotul meu i-a tinut in soare toata ziua, iar Elliot cred ca mi-a facut insolatie, cu sapca pe cap, ca i-a fost rau vineri. Dar si-a revenit baiatul.
Eu nu stiu ce sa ma fac cu el si crizele lui de gelozie. Vineri i-am cumparat toate cartile din seria "A series of Unfortunate events" - toate cele 12 volume, sa aibe ce citi pana in octombrie cand apare al 13, pe 13 vineri . . .
Asta a fost OK.
Dar sambata cand am vopsit camera lui frati'su, l-a apucat gelozia si s-au batut ca chiorii. . . Cand l-am luat la scarmanat, mi-a recunoscut ca a fost gelos.
Ieri ca sa scapam de caldura am fost la film. Copii au vazut "monster house" - iar eu am intrat la "The Devil wears Prada" ca nu eram in toane de desene animate.
Vai ce bine ca am baieti si ca nu ma preocupa probleme de depilat.