Copii din 1996 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flexi spune:

Salutare fetelor si sa-mmi fie rusine. Lipsesc cam de mult timp de pe forum. Treaba multa, acasa si la servici. Bine ca a venit vacanta si mai respir dintr-un punct de vedere: lectii. Chris a terminat cu FB clasa a III-a, dar nu la toate materiile. La naturkunde( stiintele naturii a avut media B ). asta pentru ca nu a invatat suficient. Dar eu sunt multumita de el pentru ca a face scoala intr-o alta limba decat cea materna si sa termini cu FB e foarte multumitor pentru mine.
Cu toate ca nu am scris de ceva timp , lucruri majore nu s-au intamplat. Programul zilnic se desfasoara la fel ca si al vostru, iar sfarsiturile de saptamana le astept ca pe nu stiu ce.
Chris pleaca pe 2 iulie in tabara de calarie, pana pe 10 iulie, iar din 15 iulie pleaca in cantonament la mare o saptamana.
S-a apucat de karate si ii si place. Maine are primul examen pentru centura rosie. Vom merge cu mic , cu mare sa vedem sportivul familiei cu se "bate" el pe acolo. De la ora 18 au petrecere cu colegii de la karate. Sper ca ati inteles ca pleaca in cantonament cu karatele.Ma bucur ca ii place si lui ceva si abia asteapta sa plece cu colegii la mare.
De luni,1 9 iunie , a zis ca merge sa munceasca sa-si adune bani de buzunari pentru mare. L-a intrebat pe sotul meu daca poate sa vina 4 ore pe zi la service ( auto ) si sa spele geamurile la masini dupa ce sunt reparate .

I-am spus ca poate merge , dar sa vad cat il tine. M-a pus sa-i fac si salopeta de lucru (ca doar asa au mecanicii auto). Asa ca de luni Chris se va duce la "lucru".
Mai are un coleg de clasa care a zis ca vrea sa se apuce de afaceri in vacanta. Ala cica vrea sa deschida o " ferma " de melci, si toata ziua umbla prin ierburi sa adune melci. Doamne ce le mai trece prin cap!
In rest toate bune si frumoase. Va doresc vacanta placuta, sa va odihniti ca incepem o noua clasa in septembrie si trebuie sa fim apte de a aface fata situatiilor.
Sper sa scriu mai des, dar nu promit.
Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Si eu tot ca flexi, mai rar...
Bucurie mare pe Diana ca acum, la trecerea intre cele doua cicluri de invatamant, nu are teme de facut in vacanta. Insa o sa ma tin de capul ei sa citeasca macar.
A terminat clasa a 4-a cu FB pe linie, a primit vreo 5 diplome de la diverse concursuri de matematica, au avut o serbare impresionanta, emotii si lacrimi pentru ca s-au despartit de d-na invatatoare.
Pe 5 iulie plecam la mare, asta e toata iesirea noastra pentru vara asta.
O sa caut si un instructor pentru tenis, sa-i mai ocup timpul ca sta numai la calculator de o saptamana, de cand a terminat scoala. De o luna nici la inot n-a mai fost, n-a avut cu cine, colegele ei o dau din colt in colt.

Vacanta placuta tuturor copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Si noi am terminat. Fara lacrimi, fara emotii. Am terminat si gata.
De cand m-am certat cu madam profesoara cu fite, i-a cam intors spatele lui Elliot si nu s-a mai ocupat de el. La citit si la matematica a terminat cu E (excellent) dar la ars rau la scris si la oral reports. Asa ca, la serbare am aplaudat copii altora, care au avut E pe linie, si am stat sa ma uit cu durere ca baiatul meu e capabil si ca nu e intre ei, din motive complexe.
Dar am terminat cu scoala asta, din toamna incepem la alta, alti profesori, alti sistem, alt director, alte cerinte.
Vacanta asta are de citit: Tom Sawyer si Where the Red Fern Grows, pentru inceput. Deocamdata protesteaza in fiecare zi ca-i dau de lucru in vacanta si nu e drept, si ca nu-i place Tom Sawyer. Drept, nedrept, nu vreau sa-l las de capul lui. Are de citit 2 capitole pe zi, si de scris punctele principale din ce a citit, sau de raspuns la intrebari. Hi hi hi...
Si noi plecam de saptamana viitoare in vacanta, dar luam carti de citit cu noi . . .
O vacanta buna la toti

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hai saluti,
May mamicute,pe mine m-a apucat o leneeeee...iremediabila.Vreau si eu o pauzare,dar se pare ca nu am nici o sansa...
Si al meu flacau e in vacanta,cum stiti...si golaneste toaaaata ziulica...Are el o simpatie in clasa,o coleguta de a lui...si azi o duce la pizza.Da,ati cetit bine!Asa ca m-a lecuit de vreo 400 000 lei...mult asa-i?Pai sa va spun de ce:ca domnu' copil a primit de la mine 300000lei ca sa mearga la pizzarie si ieri si-a luat banii cu el,in parc,si i-a pierdut.I-au mai ramas doar 60000lei,asa ca urland de ciuda m-a rugat sa ii mai dau niste bani,ca se facea de ras la fata...ii promisese ca o duce la pizza.Aseara i-am mai dat de a completat banutii pan' la 200000lei,dar l-am avertizat ca s-a lins pe bot restul verii de alti bani....Nush ce m-oi face cu naucul de fii-miu...
In sfarsit de august planuiesc sa dau si eu o fuga cu copiii acasa la Cta...sa ajungem sanatosi pana atunci si macar o saptamana tot stau acasa la mare....
Na hai ca va pup ca ma simt aiurea azi,am o stare de toropeala si de leneeeee.....si diseara Luana e invitata la o aniversare...
Pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

V-am zis eu ca raman utlima pe baricade...
Abia miercuri se va termina scoala. Am crezut ca e gata vineri, da' m-am inselat. Si ce ma enerveaza mai tare, copilu nu vrea sa stea acasa: cica are acum numai joaca si hot-dogs si iar joaca si nu vrea sa lipseasca. Salvam si eu niste drumuri la scoala. Oricum, mai e un picut. La noi nu e nici o serbare/eveniment. Pur si simplu ne oprim din mers la scoala :)))
Am avut si examenul la pian joi (check), am scapat si de ala, suntem intr-a 5-a, yay. Am terminat si cu orice alte activitati (check), mai trebuie sa vina report-card-ul, care nu conteaza de nici un fel (pentru mine, ca ea se tot strofoaca). In schimb vine si al lui fiu-meu... Cadoul la teacher l-am si dat (check) si cam atat.
In curand ne apucam de bagaje, mai sunt 2 saptamani si plecam, asa ca cine stie cat voi putea scrie peste vara...

Cu tabara lui fiu-meu, bey, io nu-nteleg cum functioneaza niste chestii in Ro: azi merg, maine nu mai merg, poimaine merg dar se amana data, raspoimaine nu mai merg ca n-au copii destui. Acum suntem in faza in care nu mai merg. Treaba e ca i-am deschis apetitul si acum ma streseaza, ca nu pricepe de ce si e frustrat. Mai vedem cu asta.

Sanca, unde mergeti in vacanta?
Nici noua nu ne-a placut Tom Sawyer in prima faza, dar dupa aceea, radea in timp ce citea... Dar pentru noi scrisul (partea fizica) e un chin. Daca i-as fi dat de scris cu siguranta n-ar fi citit nici pe jumatate. Carti luam si noi, ba luam si niste partituri, poate gasim vre-un pian prin Cluj. Acum, ca examenul e gata, a gasit Axel F si Fantoma de la opera intr-o carte cu hits si a decis ca le-ar face for fun... Mie imi pace fantoma tare mult, deja stie mai mult de juma, poate o conving sa-nvete si Pachelbel si ma declar cea mai happy cu entertainer personal .

Sper sa am timp sa mai intru pana plec, daca nu, va doresc o vacanta frumoasa, vreme frumoasa si cat mai multa relaxare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ana, imi pare rau ca a pierdut cupilul banii, dar invata si el valoarea, si poate o sa munceasca mai mult pentru ei vara asta. Si poate ca a fost o lectie buna sa-l invete mai atent cu banetul. Cum a fost la pizza? Sper sa nu ma tii in suspans prea mult, ca nu mai pot de curiozitate. Eu nu-l vad pe Elliot la o intalnire, prea curand ...
Lectura din Tom Sawyer a inceput sa mearga mai bine, intr-o zi a trecut peste norma de 2 capitole pe zi. A dat de crima si suspans. . .
Noi vom pleca saptamana asta in Palm Springs - la un resort / spa si tennis club. Resortul are vreo 40 de piscine, una din ele e imensa, si seara stai in apa si proiecteaza filme. Cel putin asa era acum 2 ani de zile, sper sa nu se fi schimbat prea multe. Anul asta mergem si cu pisicile ca ni se fumigheaza casa de termite cat santem plecati. Asa ca v-a fi o aventura. . . Mai am o saptamana de vacanta, care nu e planificata, probabil ca vom merge pana in Catalina Island, si pe la water parks.
MqqM, distractie placuta in Ro. Despre tabere am auzit ceva la TV ca sant cumparate de diferite agentii, si multe tabere sant afectate pe tema asta. Nu am ascultat cu prea mare atentie, dar ce am prins, se pare a fi o chestie de polititca si banet.
Distractie la toti, vara asta. Sa mai dati si pe aici din cand in cand. Mai bagati o impresie de vacanta.

numa bine

Mergi la inceput

Sanca draga,pai cred ca i-a fost invatatura de minte,ca nu a mai avut bani suficienti la el si a trebuit sa imparta pizza aia cu Alexa...Si cum e un gentelman ,el a mancat doua felii din ea,iar fetei i-a lasat celelalte 4 felii.Prea mare nu era pizza aia,cert este ca lui Alex i-au cam ghiortait matele,ca deh!s-a dus nemancat la pizzarie si iau ajuns banii de doua sucuri si o pizza...
Deci a avut bani pana la 200 000 lei.Mi-a povestit ca s-a dus mai devreme la pizarie si ospatara de acolo i-a zis ca dupa ora 16 face pizza.Bun!S-au dus din nou,el si Alexa ,pe la ora 16.30,ca eu l-am gasit acasa cand am venit de la servici,gatit pruna si parfumat,emotionat....i-am tinut iarasi un mic discurs...de batzaia din picior de nerabdare si a plecat flacaul.Mi-a povestit ca au mers acolo,s-au asezat pe terasa,a venit ospatara si l-a intrebat ce sa ii serveasca.Si fata a facut comanda,a zis o pizza "Tom&Jerry"(asa se numeste pizzaria) si o apa minerala.Alex al meu si-a comandat si el o Cola.Eu i-am zis de acasa sa se uite pe meniu,dar pun pariu ca nu a facut-o sau,mai rau,nici macar nu a primit unul ca sa il studieze.In fine,au mancat cum am scris mai sus,au baut si l-am intrebat cat a platit:169 000lei.Pretul este corect,stiind ca o pizza de aia este 119 000lei,iar o Cola cam 20000lei,plus o apa....iaca banii.
Imi zicea Alex ca i-a lasat la ospatara 170000lei...hehehehehehe...cica bacsis 1000lei...
Important este ca si-a facut damblaua,nu s-a facut de ras in fata fetei si....se pare ca lui Alex i s-a cam luat de a mai merge la pizzarie,ca mi-a spus foarte hotarat ca data viitoare o duce pe Alexa la o prajitura sau o inghetata...Macar a vazut cum e si sper ca s-a lecuit.Asta cu fi-miu.Acum bantuie toata ziua prin cartier,de dimineata de la 10 pana seara la 9.Nici la masa nu vine si daca il prind din greseala prin casa nu vrea sa manance,ca ii e prea cald si il asteapta pretenii...Nu stiu cand il voi pune si pe el la antrenamente.Am zis ca macar o luna sa il las sa simta ca e vacanta,sa golaneasca la greu...prea a tras tot anul cu mate si romana si toate cele ,concursuri si altele....plus ca a fost cel mai bun dintre toti elevii claselor a III-a din scoala lui...sa zburde!
La sfarsit de august planuiesc si eu o fuga pana acasa,la Cta...sa vedem!
Pai sa aveti distractie frumoasa in continuare si vacanta faina!Cum a fost la resort?

Dragelor,va pupez si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ufff, am terminat si noi, in sfarsit... Ieri.
Nu mai trebuie sa impachetez lunch, nu mai trebuie sa ma grabesc dimineata si dupa amiaza la scoala, cata fericire pe capul meu!!!

Am primit si noi report cardurile, sunt cum le asteptam, fiu-meu un average joe perfect (by choice), lenes cum nu se poate, care cu satisfactie netarmurita mi-a declarat azi ca e incantat de ce bine a facut fara sa invete nimic tot anul Daca imi dau eu cu parerea, apoi a facut bine numai daca se pune in proportie efectul efortul cu rezultatul, ca altfel... El zice ca e jmecher si ca nu conteaza decat a 11-a si 12-a. Sa nu oboseasca cumva baietul daca incepe de pe acum, nah, ce asteptam si eu . Celalalt, al lui Dedi, e cum a fost si in celelalte trimestre, intre A- si A+, dar asta nu conteaza, se vede efortul si interesul si era de asteptat. Eu le explic constant ca daca iau o nota proasta si ala e "the best they can", sunt mult mai fericita si ei au numai de castigat decat daca iau note mari si nu-i vad trudind deloc... E o prostie din punctul meu de vedere sa incerci sa fii cel mai bun. Pe langa ca nu vei fi niciodata, nu poate duce la ceva bun pe termen lung, la frustrari insa sigur...

Cea mai mare bucurie pe care o avem si eu si ea: teacher la care e repartizata de la anul viitor e extraordinara. A avut-o si fiu-meu, eu asa ceva n-am crezut ca exista pana cand am intalnit-o. Am avut si eu o manuta de profi buni, dar nici pe departe ca femeia asta, cred ca e unicat. De cate ori am cochetat cu ideea mutatului, intotdeauna am amanat pentru dupa ce vom trece peste clasa a 6-a, ca s-o prindem pe Mrs.

Sa lasam filozofia si sa revenim acum la oile noastre: vacanta... Sanca, e total sa stai in piscina si sa te uiti la film, hey, nu m-am gandit la o chestie de-asta. Daca e apa calda e super, desigur Mai ca-mi vine sa-mi car tv in baie , ca n-am deschis piscina in anul asta ca plecam (cine stie, poate la anul gasim balene sau cine stie ce macro-organisme cand ridicam copertina), ca altfel faceam incercarea cum trebuie, cu tv in curte, hehe... Da' mi-am luat notite, la anul!

Ana, ma distrez grozav cand imi imaginezi doi juniori de 10 ani la restaurant impreuna. Nici eu nu pot sa mi-o imaginez pe a mea. E inca in faza in care baietii sunt bleah, saruturile din filme o fac sa se uite in alta parte bombanind. Nu pentru mult insa, cred. Ce sa zic, surpriza mare. Am fost duminica la mall la "build a bear". S-a bagat intre copilasi de cativa ani, si-a ales un ursuletz de plus, l-a umplut cu chestie de-aia, i-a pus o inima inauntru, i-a cumparat si haine si papuci ("numa'" vreo 50 de lei au fost, da' a fost parte din recompensa pentru efortul de anul asta) si i-a tiparit certificat de nastere. Acum nu se mai desparte de el (scuze ea: hunny berry bear o cheama). A mentionat ca s-a simtit in plus acolo cu copilasii (dar n-a cedat rusinii ).

Mersi pentru urarile de vacanta, la fel si voua, distractie placuta. Eu am trait cu impresia ca e prea mult de stat numai in Ro iulie si august, asa ca m-am tot planuit si organizat si acum parca vad ca voi fi tot pe fuga. O luam prin Italia 10-12 zile, o pauza mica in Ro, dup-aia in Grecia 10 zile, iar un pic in Ro, si uite e timpul de intors. Nici sa nu ma gandesc ca sefu m-a-ntrebat daca pot lucra de-acolo... Phew, hai mai bine sa nu ma mai gandesc la astea deocamdata.

Acum ca am dat si noi raportul oficial, va spunem la revedere, mai intram pe-aici cand mai putem sa va spunem ce mai facem, si sa citim ce pozne ati mai facut si voi, in rest numai bine si o vacanta superba tuturor!!!
V-am pupat

Wow, ia uite cat am scris iar! Scuze...
Editat efectul si sa va spun ultima perla "romaneasca" a fetei mele: cainele meu barfeste, ca ai vostri caini poate nu barfesc. De ce? Pai in engleza se spune "barf" la "vomeaza". In consecinta, cainele meu a barfit! Greu am priceput, ca nu stiam cum poate barfi catelul, pana la urma m-am dumirit, ca mi-a aratat barfitura cu degetul, nah... S-o mai corectez? E irecuperabila, cred...

Mergi la inceput

Salut mamicute de copilasi marisori...

La noi...nimic nou pe frontul de vest...Toate-s vechi:Alex golaneala cat China,Luana creste si injura ca un birjar...io ma impart intre servici si indatoririle casei,iar al meu ca bradul ba il doare mana,ba umarul,ba capul...bag seama ca nu numai noi femeile avem chestia aia cu migrena....barbatii sunt mai inventivi,cel putin al meu are o groaza de metehne...

Mqqm,sa sti ca mereu am sa ma minunez de copilasii nostri atomici...Astia nascuti ca ai nostri sunt ceva de speriat cu spontaneitatea lor,cu agerimea mintilor lor,cat de inventivi pot fi si ce imaginatie debordanta au...Pai tu crezi ca eu la 10 ani ma gandeam sa ma intalnesc cu un baiat sa merg la un suc,deci nu ma gandesc la pizza,ce e aia?!Cresc ca din apa intr-o era a vitezei,ce vrei?Informatia din ziua de azi le inunda creierasele precum buratele,absorb orice se poate.Mai rau e ca nu au dicernamant si uite asa te trezesti ca cine stie ce grozavii le trec prin minti...Trebuie supavegheti precum buteliile...Sincer:eu la 16 ani inca imi pieptanam papusile din colectie,iar la 19 ani,cand am primit cadou prima sticluta cu parfum...Doamne-iarta-ma!...m-am simtit asa rau,ca eu asa credeam,ca numai traseistele se parfumeaza,ma intelegi,nu?
Eeee....hai ca deja ma aberez!
Pai io va doresc vacanta frumoasa in continuare si sa auzim numai de bine!

Pupaturi la toata gashca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Ufffff.......uite ca am venit de aproape o saptamana de la mare si n-am reusit sa va citesc,am intrat imediat in serviciu,e obositor,e cald,e stresant......
Nu puteam sa mai raman la mare?

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput