Copii din 1996 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Uite ca n-am timp sa va citesc,in ultimul timp chiar mi-ar trebui cite o zi cu vreo 40 de ore,dar am intrat doar sa va spun ca am fost la Galati,la doua fete minunate pe care le-am cunoscut aici,pe forum.
Diana a avut concurs acolo,dar din pacate n-a terminat decit pe locul 8.....
Mai incercam,mergem inainte!
Va pup pe toate si pe puiuti!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Noi ne laudam cu istericale de un inceput de adolscenta, si de barbat in devenire. Cand i se spune nu, a inceput sa faca urat, sa se inchida in camera lui. Insistentele sant coplesitoare. Cu scoala am lasat-o mai moale. Nu i-am mai dat exercitii si probleme de matematica suplimentare. Imi rezerv energia pentru programul de vacanta. O sa trebuiasca sa fac ordine in biroul lui, sa triez ce e de pastrat, ce e de aruncat.

Ieri stateam la chat cu el pe gmail. Eu de la servici, el de acasa. A fost amuzant.

Vine vacanta cu trenul din Franta. Ce face-ti fetelor, deja a-ti luat vacanta de nu mai intrati pe aici?

MQQM ce ai decis cu tabara?

numa bine,

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

E vara, e cald, mai stam si pe-afara, cred ca asta e motivul de liniste (la mine mai adauga si vesnicul serviciu si activitati si aia sunt, nici sa mor n-am timp).

Ana, bravo lui c-a ajuns pana acolo, nu te stresa ca n-a trecut barajul ca n-au intrat zilele in sac. Ma distram acum cateva zile, ca imi povestea tutorul de mate al lui fi-miu, ca a luat unu si ceva la olimpiada de mate cand era intr-a 12, si dup-aia a intrat la facultate de mate. Concursurile astea sunt bune ca le da un motiv sa munceasca, un scop, dar altfel nu prea dovedesc nimic. E la fel ca si cu pianul lui fiica-mea: daca n-ar avea examenele, nu ar munci de loc. Dar asa stie ca in data x vine examenu, asa ca se agita cat de cat. Apropo, pe douazeci si ceva, il are pe cel de a 4-a, cred ca s-a obisnuit cu ele, nu arata nimic.

Brenda, felicitari pentru progrese Dianei, cred ca e foarte incantata de toate concursurile astea in deplasare. Antrenorul de inot al lui fiu-meu, zicea de multe ori dupa concurs: cele mai multe amintiri le vor avea din socializarea si prostiile de pe langa concurs, putin isi vor aminti de concursul in sine...

Da, sunt confuza (de felul meu), Sanca, e acum luni examenul lui Elliot, ai scris da' eu nu prea le am cu "attention to detail" . Multa bafta! ii facem galerie! Cu tabara inca n-am decis nimic, nu am reusit sa vorbesc amanuntit inca cu prietena mea, urma sa primeasca oferta. Istericale de adolescent, phew, greu la deal, nu zic mai mult. Partea buna, cica la baieti intra in regresie pe la 16 ani. Eu mai am unul de asteptat. Fara nici o legatura, tu ai vazut Wicked, spectacolul ala de la Broadway, poate poti sa-mi spui mai multe? Vin in octombrie la noi o saptamana, Dedi e inebunita dupa poveste, a citi si cartea si i-am luat bilete exact pentru seara cand e ziua ei.

In rest, abia asteptam VACANTA CU TRENU DIN FRANTA (de ce au fratzujii astia vacanta in custodie, nu stiu).

Aaaa, era sa uit, s-a tiparit cartea cu poezia, luni a fost lansarea. Pana luni n-a fost vorba ca o va citi pe scena, nici macar n-am intrebat-o daca vrea, ca n-avea rost. Cand am luat-o de la scoala, a zis ca va citi, a convins-o teacher, era sa fac accident cu masina cand am auzit. Si a citit-o, fara emotii, mi s-a parut mie. Ea in schimb a zis ca i-a tremurat stomacul, pe voce nu s-a simtit. Asa ca m-am ales cu o carte cu autograf pentru condus si rabdarea la ascultat .

Uite cum m-am intins cu vorba... Vin rar, da' cand vin scriu, nu ma joc...

Va doresc o saptamana buna si plina de evenimente placute!

Mergi la inceput

Fetele sint in concediu 2 saptamani,pe 18 plecam spre mare pt.8 zile,unde nu vreau sa mai stiu de nimic si de nimeni,ca am avut o perioada ingrozitor de obositoare....
Diana are si concurs la Constanta pe 18,sper sa incheie sezonul cu un loc bun.....
Va doresc numai bine si mai vorbim!

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dragelor,
Multumesc de vorbele frumoase.Ma rog,nu am dat in disperare cu "esecul" lui Alex de la baraj,din contra,am gandit si mereu voi spune asa,ca orice sut in fund e un pas inainte..
Pai sa aveti multe succese la copilasii vostrii,pentru concursuri si examene si....vacanta minunata tuturor!
Pupici.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

MQQM - nu am vazut Wicked, sorry. E pe lista. Felicitari poetei, mai ales ca a facut asa de bine si nu a avut trac.

Elliot a avut examenul astazi. A fost de la 9 la 12, iar la 10 ne-a sunat Elliot de la scoala, ca el e gata, sa mergem sa-l luam. A zis ca a fost extrem de usor, si ca a citit paragrafele cu atentie, asa cum am insistat eu. Dar odata ce dadea pagina, nu mai putea sa mearga inapoi. A mai fost un coleg de clasa, deci mai sant si altii cu aceleasi idei ca si noi.

Maine are examenul la matematica, si avand in vedere ca merge asa de bine si repede, nu il mai aman. Il duc la examen de dimineata, si dupa o sa-l duca taica-su la excursia cu clasa.

La noi vacanta incepe pe 21 Iunie, in mijlocul saptamanii, ca la noi, la nimenea. O sa plecam si noi in Palm Springs la un tennis resort. Debea astept.

Va doresc si eu o vacanta super la toti, si sa mai intrati din cand in cand sa impartasiti nazbatii din vacanta de vara,

Anca

Mergi la inceput

Unde a-ti disparut????
Nu a inceput vacanta de vara, nu puteti trage chiulul. Semnati condica aici pana cand suna clopotelul....

Elliot a dat si matematica, a stat pana la 11 in sala, dar tot primul a fost care a iesit. In mare zice ca a facut bine, dar a marcat un raspuns gresit si nu a mai putut corecta, ca nu-l lasa programul de calculator.
Rezultatele sant trimise prin posta, saptamna asta. Nu am emotii.
Baiatul cel mai mic (7 ani) a fost acceptat, cu toate ca nu a stiut cine e presedintele Statelor Unite. Hi hi hi. . . A zis ca singurul presedinte de care stie el, e George Washington.

numa bine

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Prezent!
Felicitari pt micutz Sanca. Bey, m-am imprastiat de ras, auzi tu intrebare smechera. Da' copilu a raspuns la mare arta, scumpul de el!
O sa fie acceptat si Elliot, nici nu incape indoiala, doar nu degeaba te-ai strofocat tu cu el. Cati crezi ca au determinarea necesara?!

Cred ca am ramas in doua, restul a luat vacanta, se pare...

Dragelor, eu cred ca am sa raman ultima la datorie, pentru noi nu se inchide scoala pana in 23. Asa, ca pe 23 voi vorbi singura pe-aici.

Eu nu mai am energie cu fiu-meu. El e in perioada de examene si n-are nici o treaba. Transpir cand il vad (si-l cam vad, ca lucrez de-acasa zilele astea). Ba vrea sleepover, ba sa inchirieze jocuri (ce n-a cerut decat de doua ori anul asta). In seara asta m-a stresat ca e plicitsit. El crede ca e vacanta! asa ceva, phew...

In rest, chiar nu mai am rabdare! M-am saturat de condus pana/de la scoala, de facut pachete, etc... Oooo, v-am zis ca au terminat Harry Potter? Daaaa, saptamana trecuta au graduat de prin grifendorf sau ce. Am scapat si de asta

Mergi la inceput

Buna dragi mamici!
Am inceput vacanta,dar doar la scoala!
Maine decolam spre mare,Diana are duminica concurs la Constanta,dupa care mai stam o saptamana in Saturn,asa ca va urez o saptamana buna si ne vedem cind ne intoarcem!
Va pup!

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

A venit vacanta,
Cu trenul de Franta...

Dragelor am avut si noi ieri festivitatea de premiere si sunt o mamica cu pipota de o tona,de mai am putin si pic intr-o parte,asa de mandra sunt de flacaul meu:a fost laudat pe scena,ca fiind singurul elev din scoala,din clasele a treia,care a participat la Cangurul baraj,a primit felicitari si aplauze,trei diplome si a terminat anul scolar cu 10 la toate materiile....Doamne ce mandra sunt!
Sanca,felicitari si tie pentru Elliot!
Mqqm,si voua felicitari!
Brenda,succes la Cta si vacanta frumoasa!Va doresc soare si timp de plaja,sa va prajiti...sa faceti baie si pentru mine!

Dragelor,va doresc vacanta minunata,distractie maxima la copii si voua si sa trecem sanatosi vara ca sa avem ce povesti in septembrie!
Io mai bantui pe aici pana prin sfarsit de august,ca pe urma imi iau vreo 19 zile de conced,atat mai am,ca ma pregatesc ca am student la grupa mica de gradi din toamna...
Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput