Copii din 1996 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti,
Brenda,ce face Diana?Tu ce faci?Ai terminat cu examenele?
Sanca,hai ca m-am distrat:ai si tu satisfactia ca nimeni nu va vedea ce urat scrie Elliot....hehehehe....mamicuto,mamicuto!Ii tin pumnii baiatului si bafta maxima!
Ma intrebai cum l-am rasplatit pe Alex pentru reusita....pai in afara de bravo si ca m-a facut mandra de el...altceva nu prea am plusat.El cam in fiecare zi primeste cate ceva,asa ca nu stiu daca cumparatul vre-unui lucru sau premiatul cu vre-un dulce l-ar fi entuziasmat...Eu sunt de felul meu o persoana practica si nu l-am obisnuit pe Alex ca daca face un lucru bun trebuie premiat.Niciodata nu i-am dat de inteles lucrul asta.Intotdeauna i-am explicat ca daca face ceva bine,indiferent ce ,este pentru el,pentru binele lui si ca are de castigat.I-am explicat ca daca eu il laud si il apreciez e bine,insa niciodata nu trebuie sa faca ceva numai ca sa il apreciez eu,ca nu asta e obligatia,ca nu e fortat sa faca o treaba cum trebuie pentru mine.Pentru el face ca sa ii faca lui bine,sa ii mearga lui bine,sa ii dea satisfactie,sa fie apreciat de cei din jur,sa arate ca stie si ca se descurca si ca lumea poate avea intotdeauna incredere in el ca intr-o persoana serioasa.Intelegi ce vreau sa zic?Asa ca pentru el,ca sa primeasca ceva ce isi doreste mult ,nu exista conditie.Singura chestie care i se spune,in functie de pretul lucrului cerut si dorit este ca il va primi in momentul in care sunt bani disponibili pentru ceea ce doreste.
Sambata merge la baraj,asa ii zice doamna lui...E tot pentru Cangur.Sper sa faca o figura buna si de data asta...
Bafta lui Elliot la scoala si voua tot binele din lume!

Restul mamicilor pe unde 'or fi?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pai a venit vara,un' sa fie?
Eu mai am 2 examene grele,licenta n-o s-o pot da in iulie,o aman pt.februarie,dar....macar am lucrarea de licenta,tot e ceva....
In rest....cum v-am zis,avem simbata concurs,nu stiu la ce sa ma astept,vom vedea....
Bafta si lui Alex si lui Elliot,in continuare.....Diana variaza intre FB si B,mai tranteste cite un S,dar in general se descurca,desi e putoare maaaaare.....
Va pup!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Hello, hello, long time no hear...
Uite cate impliniri si succese de cand n-am mai trecut pe aici... Felicitari Alex, felicitari Diana (ordinea e pur cronologica) si mult succes lui Elliot, da' nu-ti fa probleme, Sanca, e copil ocosh! Crezi ca va primi unul din testele alea standardizate (de achievement)? Oricum ii tinem pumnii!!!
Azi fii-mea m-a facut sa fiu tare mandra. Pregateam cina si stiti ce-a zis? A zis: tu-ti trascaii lui tata-tau uite ce mandra sunt eu, si mai zic unii ca nu vorbesc copiii pe-aici romaneste. Chestia faina e ca habar n-are ca a zis ceva rau: a invatat de la buni cand se jucau si buni glumea cu ea. Va garantez, la vara voi avea distractie maxima iar in ro.

Avem si noi sambata un minirecital de pian, nimic spectaculos, profa ei organizeaza la ea acasa de cateva ori pe an cu elevii ei, sa se cunoasca intre ei. De la 4 ani in sus, vreo 28 de bucati copii, asa ca sambata seara merg la concerto.Tre sa ma impopotonez cu ocazia asta!

Noa va pup si va doresc succese multe si un weekend relaxant...
P.S. Azi au plusat capra cu 12 iepuri si ceva gaini, cata satisfactie pe fata ei cand imi spunea, ca s-au strans mai multi bani, si le-a ajuns si de alte oratanii, de ziceai ca maine tre sa vina Fedex sa i le aduca. Ntz, ntz, copiii astia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Mamici cu copii din 1996 sunt mereu cu ochii pe voi.
Nici nu stiu de ce nu-mi fac timp sa scriu si eu mai multe pe-aici.
Felicitari pt copiii vostri, pe care, ii vad eu mult mai silitori decit fiica-mea.
La Cangur a facut doar 92p. Exercitii sau probleme din culegeri? Foarte rar. De luat o carte si de citit? La fel.
Adevarul e ca nici eu nu prea insist. Sta la scoala 8 ore zilnic si-mi tot zic sa o las in pace ca e obosita. Sotul ii mai da probleme din culegeri dar ea sa tot miirie si le face doar daca sta linga ea. Se pare ca asta e dezavantajul sistemului step by step.
In alta ordine de idei...
V-ati lasat sau va lasa-ti copiii in tabere?
stiti ceva despre tabara de la Navodari? Ce am gasit pe internet erau articole de genul "navodari fara avize sanitare" etc.
Andrada nu a fost in nicio tabara. In iulie formatia muzicala a scolii, in care e si ea, merge la Navodari, pt "mamaia copiilor" in afara concursului, si nu stim daca sa o lasam. Nici ea nu e tare entuziasmata in a merge pt ca nu are nici un coleg din clasa si nici o prietena mai apropiata in formatie.
Succese copiilor si voua putere de munca.
Mirela

Mergi la inceput

Saluti mamicute,

Brenda,tinem pumnii pentru examenele tale!Ce a facut Diana sambata?Cum e?Va pup si succes Dianei in continuare.
Sanca,a luat Elliot examenul?Alex a fost la baraj la Cangur,asteptam rezultatul.
Mqqm,pai macar asa nu uita fata romaneste,injurand....hehehehehehe...A avut loc concertul la doamna profesoara acasa sau nu?Cum a fost?Mai,dar treaba aia cu orataniile e serioasa rau...Macar are fata ocupatie!Distractie maxima in Romania!
Mirela,eu nu prea cunosc sistemul step by step....Dar daca spui ca fata ta sta la scoala 8 ore pe zi...inseamna ca acolo isi face temele si tot ce mai are de facut in plus ,nu?Sa sti ca eu tot povestesc de Alex ca lucreaza la mate,insa sa sti ca nici el nu o face de placere...Uite,saptamana trecuta nu a lucrat din culegere,ca a fost acceptabil de cuminte.Insa azi a intins coarda mai mult decat se cuvenea si pentru azi are 10 probleme de rezolvat,plus tema de scoala....Mult succes in continuare!

Dragelor,va pup si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Elliot are examenele in Iunie, pe 12 si 13. Luni - 12 - este OK, dar marti pe 13 au excursie cu clasa, ultima pe anul asta, asteptata cu emotii si nerabdare. Asa ca a trebuit sa sun la noua scoala, si sa-i spun directorului ca trebuie sa dea matematica in alta zi. Acuma o sa vedem cand il vor reprograma.
Intre timp ne-a venit si rezultatul de la testul standard pe stat de citire. A facut bine, cu un scor above average. Nu stiu cum au facut scorul si care a fost maximul de puncte, ca au un sistem tare aiurit.
Mirela, eu mi-as lasa baietii in tabere. Cred ca ajuta mult la dezvoltarea copilului, se distreaza, si invata sa se descurce singur.
Mqqm, si noi le avem cu vocabular inflorat. Week end-ul trecut am fost la picnic, iar baiatul meu, aluneca pe o piatra, si se enerveaza. E vorba de Mateias - fratele lui Elliot care e mai slobod la gura, si nu are decat 7 ani jumate. Numa ce il aud. "Ah, ca-mi vine sa injur ceva in romaneste" - Binenteles ca nu m-a rabdat sufletul si l-am incurajat sa spuna. "P-zda masii!" Apoi a urmat vreo 5 minute de dictie, cel putin sa zica corect, sa-l inteleaga tot omu'.
Elliot nu ar spune un cuvant urat. Stie sa trieze si sa nu injure. Cu Matei trebuie sa fiu atenta ce-mi iese din gura, ca baga la capsor si cand mi-e lumea mai draga mai imi tranteste cate una.
Brenda, bafta fetei la dans, asteptam sa intrii cand ai timp sa ne mai scrii. Bafta in contiuare cu munca ptr licenta.
Ana, astept si eu cu nerabdare rezultatele lui Alex de la Cangur, faza 2. O sa incep sa-i fac si eu un program mai strict lui Elliot cu probleme de mate, si scriere. Numa ca mai intai trebuie sa-mi organizez mie timpul mai intai ca la noi problemele trebuiesc traduse din romana in engleza. Am intrat in posesia culegerilor de mate clasa V, si stie ce-l asteapta.

Numa bine,

Anca

Mergi la inceput

Mare activitatea pe aici. Ce faci Ana, ma lasi singura aici?

Am nevoie de ajutor. Copii vostrii cat dorm noaptea? Elliot al meu nu doarme. Nu stiu ce sa-i fac. Se baga in pat cam in jur de ora 20. Cand ma culc si eu la 22 - 2230, si-mi fac rondul de noapte, el e inca treaz. Azi dimineata la 630 cand trageam de mine sa ma trezesc, el avea lumina aprinsa in camera lui si citea.
I-am cuparat si un ceas cu sunete de natura, pe care si-l pune noaptea. E bun pentru relaxare - are tot felul de sunete - valurile marii, greierasi si alte oratanii de noapte, tunete (fara fulgere ). Dar nici acest sound- noise machine nu-l face sa adoarma mai repede.
Eu zic ca nu doarme destul pe noapte, dar asta e numa parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Hai ca ma bag eu in seama, ca sa iti tin isonul, Sanca draga!
A mea copilita, e asa de cand o am eu . Toate filmarile de bebe au ora de 10, 11, 12 noaptea. Ea era numai buna de jucat atunci... Nu a mai dormit la amiaza de la 1 an si juma, mi-au dat-o afara de la day-care ca le trezea copiii si nu se mai puteau relaxa tantile.
N-am reusit s-o culc inainte de 10, cel mai devreme, regula ei e 10:30-11 cu cearta (stii tu, apa, pipi, am auzit ceva, etc, etc). Orice am incercat, tot ce mi-a reusit de fiecare data: m-am enervat eu. Asa ca... Whatever. Se pare totusi ca unii copii au nevoie de mai putin somn decat altii. A mea e ok dimineata, adica nu e mai maraita decat frate-su. Nu am ce sa-i fac. Sunt tot felul de strategii: nu tv inainte de somn, o carte relaxanta ca sa "wind down the brain", da la noi nu functioneaza nimic. Daca o uit (si mi s-a intamplat) o gasesc la 2 noaptea citind.

Asta asa ca sa nu te simti singura pe lume cu probleme de genul asta... Mai, mai, mare ipocrita sunt si io, e 1:27 noaptea si uite-ma pe forum. Oare cu cine seamana. Fuga fuguta, ca dimineata suna ceasul ala stupid.

Am o oferta de a-l lasa pe fii-meu la mare in tabara la vara (in Ro), cu fiul unei prietene. Voi ce ziceti, sa-l las (aici vorbim deja de adolescenti hormonali)?

Mai trec, va imbratisez!

P.S. Luni tinem pumnii lui Elliot (luni, nu?). Succes! Sper ca nu are emotii...

Oh, si Ana, mersi de intrebare, a fost super la concertutz, au cantat copilasii ca maestrii. Tare draguti au fost si emotionati, wow, ma si mira, ca toti sunt cu examene pe la conservatory, deci nu e prima data...
Alex cum e cu matematicile? Cand luati voi vacanta in Ro?

Pe Brenda vad ca au inghitit-o profii pe la examene ca nu mai zice nimic...

Mergi la inceput

Saluti mamicute,

Le doresc copilasilor vostri mult succes in continuare...

Sa va spun:Alex a picat barajul la Cangurul cu 96 de puncte din 100...din neatentie,emotii si actionat ca ochiul mortului,ca el scrie in reluare...A stat si s-a tot gandit la unele probleme si timpul s-a scurtat(normal) si a intrat in criza de timp,iar la ultimele 5 probleme a pus raspunsuri la plesneala...Asa ca...asta e:a participat doar....Macar s-a ales cu mersul la urmatoarea etapa,chit ca nu a resit.

No,va pup si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

MqqM - imi pare bine ca ai scris, ca si Elliot, de bb ma tinea pana in creierii diminetii, si de la un an s-a decis ca el nu mai serveste somn de pranz. La noi e un efect domino, ca daca il las pe Elliot sa se culce cand are el chef, o sa vrea acelas regim si fratele lui. Mateias al meu, doarme ca maica'sa, nu are treaba . . .
Sambata mergem la un festival de baloane (Hot air balloons). Sper sa-mi iasa pozele bine, si sa am inspiratie sa le pun pe webshots. O sa stam pana seara tarziu, sa le vedem in noapte.
Examenul lui Elliot e de luni intr-o saptamana. Emotii nu avem. Nu stiu ce o sa-l puna sa faca in 3 ore pe calculator, probabil de citit paragrafe, si de complectat propozitii. Matematica nu stim cand o sa o dea.

Ana, baiatul tau a facut totusi bine. Experienta conteaza mult, asa ca este totusi un pas inainte.

MqqM, sant geloasa. As vrea sa-l las si eu pe Elliot in vacanta in Ro intr-o tabara. Si ce daca e teenager. Deabea stie sa se distreze mai bine. Lasa-i baiatului ceva libertate. Si apoi nu e singur pe acolo.

Mergi la inceput