Copii din 1996 (7)
Raspunsuri - Pagina 26

ralualexandrei spune:
Ana sanatate si tie si Luanei, si noi abia am scapat ,e un fel de a spune ptr ca Mariei i s-a inflamat un ochisor si acum punem picaturi.
Maria e de coma,de cand a inceput sa vorbeasca ne uimeste si ne amuza continuu.De unde ii vin ideile ?habar n-am,insa are niste chestii in capsorul ala...
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 15+ album no1 album no2 albumul no3

alma spune:
Buna fetelor!
Am venit si eu sa ma vait de problemele clasei a 5-a... Diana mea imi seamana, ii place romana si limbile straine (acum a inceput si franceza si zice ca numai ea raspunde la intrebarile profului , cred ca are ureche muzicala. Asa ca ne straduim amandoua sa rezolvam problemele la matematica, mai apelam si la prieteni daca nu ne descurcam. Ea are o minte mai mult imaginativa decat logica, dar se tine pe linia de plutire si la matematica, mai ales ca-i place profesoara, care-i e si diriginta.
Cu cartile a lasat-o mai moale, pai ce, mai e timp si de citit cand exista internetul si site-urile la care lucreaza?
Ana, sanatate tie si Luanei! Incepe sezonul racelilor, chiar daca azi sunt 30 de grade afara.
O sa mai vin dupa ce citesc din urma, sa vad ce-ati mai scris...
poze noi

andacos spune:
Buna fetelor!Intru repede sa va salut si sa urez sanatate copiilr bolnaviori si mamicilor.sunt tare obosita asa ca va rog sa-mi scuzati eventualele greseli.Noi am mai citit 5 pagini,ca ne durea capul si piciorul ,am repetat pentru dictarea de azi,si ne pregatim de vacanta.De luni copii au 2 saptamini de vacanta.Va pup si mai revin!

CriPOD spune:
Eu va doresc insanatosire grabnica, mai ales puilor! E jalnic sa-i vezi bolnaviori...
...hai nu ma mai necajiti... auzi acolo: vacante, temperaturi de 30 de grade? Bucurati-va de ele, ca nooooi... Avem si noi vacanta o zi, acum luni, ca e sarbatoarea cu curcanul, Thanksgiving, dup-aia pauza pana la Craciun. Cat despre iesit afara, abia imi conving sufletul sa plimb catelul, am dat drumul la caldura, fara indoiala.
Azi am primit instrumentu' ala de care va ziceam, a fost ieftin, asa ca nu m-am mai complicat cu fluierasul. In rest, liniste si pace.
www.myspace.com/mqqm" target="_blank">...

Sanca spune:
Dupa week end.
Ce mai faceti fetelor? V-a trecut raceala? Andra, ce mai face ochisorul Mariei?
Elliot a fost la pescuit, cu taica'su. Vaporul a plecat din New Port Beach, cam la o ora de condus din San Diego. M-as fi dus si eu, dar sculatul la 4 dimineata sa dau la peste, nu prea suna a distractie pentru mine. S-au intors cu ceva peste, este in frigider, ca la orele 21 nu prea imi ardea mie de inspectat . . . E bine ca e curatat (il curata cei de pe vapor) asa ca am scapat de o grija.
Am o mica dilema. Acu o saptamana Elliot a avut de scris rezumatul cartii - "Little House on the Prairie" - tema care m-a umplut de draci, pe motive ca lui nu-i place stilul asta de literatura, si numa el stie daca a citit sau nu cartea... Acuma are de citit Aventurile lui Sherlok Holmes, carte pe care a citit-o in vacanta de vara. Nu stiu daca sant aceleasi aventuri, ca in editia ce i-am cumparat-o eu, dar cert e ca e literatura care-i place. Nu stiu ce sa fac. Sa fiu exigenta si sa iau cartea de la profesorului lui, sa o citesc si sa-l testez, sau sa-l las in pace si sa am incredere ca de data asta o sa faca bine? Sa ma implic, sau sa nu? Asta-i intrebarea....

Sanca spune:
Dupa week end.
Ce mai faceti fetelor? V-a trecut raceala? Andra, ce mai face ochisorul Mariei?
Elliot a fost la pescuit, cu taica'su. Vaporul a plecat din New Port Beach, cam la o ora de condus din San Diego. M-as fi dus si eu, dar sculatul la 4 dimineata sa dau la peste, nu prea suna a distractie pentru mine. S-au intors cu ceva peste, este in frigider, ca la orele 21 nu prea imi ardea mie de inspectat . . . E bine ca e curatat (il curata cei de pe vapor) asa ca am scapat de o grija.
Am o mica dilema. Acu o saptamana Elliot a avut de scris rezumatul cartii - "Little House on the Prairie" - tema care m-a umplut de draci, pe motive ca lui nu-i place stilul asta de literatura, si numa el stie daca a citit sau nu cartea... Acuma are de citit Aventurile lui Sherlok Holmes, carte pe care a citit-o in vacanta de vara. Nu stiu daca sant aceleasi aventuri, ca in editia ce i-am cumparat-o eu, dar cert e ca e literatura care-i place. Nu stiu ce sa fac. Sa fiu exigenta si sa iau cartea de la profesorului lui, sa o citesc si sa-l testez, sau sa-l las in pace si sa am incredere ca de data asta o sa faca bine? Sa ma implic, sau sa nu? Asta-i intrebarea....

andacos spune:
Buna fetelor!Felul cum functioneaza forumul ma scoate din sarite astept o ora sa poti scrie ceva.Dar,ma rog....
Noi suntem in vacanta 2 saptamini,asa ca nu avem nici un program strict,de altfel Andrei este plecat o saptamina la sora mea.Noi am trecut cu bine aceasta perioada de scoala(9 la germana,10 la matematica),sunt relativ multumita dar se poate si mai bine.
SANCA,eu as citi cartea si asa la o discutie prieteneasca i-as pune niste intrebari si in functie de raspunsuri i-as da niste "indrumari"daca este cazul.Oricum inca o data esti o mami fericita ca sunt pusi sa citeasca.(Andrei si-a uitat cartea acasa ).
O saptamina minunata si multa,multa sanatate!
Dana

CriPOD spune:
Am terminat si noi cu "Happy Thanksgivings!"
Poimaine implinim 11 ani, mergem la Wicked, in sfarsit (bilete luate din aprilie, cred...). Fara alt party, deocamdata!
Sanca, parerea mea: ai incredere in el. Daca are probleme la subiect, ofera-te sa-l ajuti. Asigura-te ca stie ca ai asteptari inalte, ca stie ce repercursiuni are faptul ca le ignora si-atat. In rest lasa-l pe el sa fie responsabil de actiunile lui. Sunt doua motive: legea a 3-a a lui Newton si faptul ca suspiciunea perfecteaza minciuna. E doar o opinie...
*´¨)
¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´www.myspace.com/mqqm" target="_blank">*

Ana68 spune:
Salut dragelor,
Saru-mana de urarile de sanatate...Uite ca ne-am revenit cat de cat din bolesnita...inca mai mucilim si tusim,dar nu-i bai ca le dovedim si p-astea.
Am inceput gradi,cu jeluilile de rigoare,dar cu toate personajele din povesti merg si ele la serviciul lor....asa si Luana merge la serviciul de gradinita.
Alex merge dupa-amiaza la scoala...Teme multe si de invatat pe masura.Ba le mai da de efectuat pentru abilitati practice si cate o aiureala de facut,de tre' sa imi storc creierii si imaginatia sa creez copilului lucrarea.Ca Alex e cu imaginatie debordanta la tot ce inseamna prostie,dar cand vine vorba de scoala i se reseteaza computerul.Ultima gaselnita a invatatoarei este sa facem din sarma de cupru un copac,pe crengile caruia sa punem margelute rosii si pe copac sa il infingem intr-o bucata de polistiren,scartzaici d-ala,acoperit cu foaie glasse verde.Pana vineri....Aaaaaa,ca sa nu mai punem la socoata ca deja mi s-a redeschis vernisajul pe holurile scolii....si am deja doi de FB la pictura.
Andra,ce mai face Mariuca?Cum e cu ochisorii?
Anca,eu zic sa aveti o discutie prieteneasca...pe marginea cartii,ca si cum ati povesti actiunea de acolo,cu exemple de cand ai citit si tu cartea respectiva...intelegi tu!Olecuta de incredere in el nu strica...Bafta!
Dana....pai sa aveti vacanta frumoasa si distractie maxima...
Mqqm,petrecere frumoasa pentru maine si LA MULTI ANI! cu sanatate si implinirea tuturor dorintelor...!!!!
Pai va pup acum si va doresc numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

ralualexandrei spune:
Buna fetelor!
Dupa o incursiune duminica la spital,Maria e mai bine acum dar nu am scapat fara Augumentin.Ca sa fie treaba bine facuta s-a imbolnavit si tati asa ca ia si el Augumentin.
Bine ca eu m-am facut bine si ca bb din burtica e bine sanatos.Are 160 gr la ultima ecografie si se misca deja destul de puternic.
Robert o cam ia razna in ultima vreme,are o atitudine foarte aroganta cu toata lumea asa ca ieri am avut o discutie mai dura.Am impresia ca aceasta atitudine este rezultatul prieteniei lui cu un baiat care are aceasta trasatura de caracter.L-am facut sa planga insa daca nu se schimba nu stiu ce ma fac cu el,este adevarat ca el are tot ce isi doreste dar asta nu-l face mai bun decat ceilalti si nu il pune mai presus de restul lumii.Noi nu suntem asa ,noi suntem niste oameni modesti care am muncit ptr tot ce avem si am ramas asa chiar daca financiar am crescut destul de mult.
Hai ca m-am racorit.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 16+ album no1 album no2 albumul no3