Copii din 1996 (7)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna dargelor!
Noi suntem o familie de raciti asa ca bolim unii mai rau ca altii.Am niste dureri de cap de simt ca innebunesc.Am tot tras cu ceai si cu lamaie insa degeaba,tot rau ma simt.
Maria a facut infectie in gat asa ca ii dau Ospamox,pe Robert il doare urechea si capul si uite asa uit eu de raceala mea pt ca ma preocupa mai mult raceala lor.
Sanca ,Robert merge la o scoala de stat si cei de religie ortodoxa au ore de religie,copiii de alta religie nu sunt obligati sa participe la aceste ore daca nu vor.
Ana pe Maria o las cu mama ,pt ca mama sta cu noi avand in vedere ca nu ne are decat pe noi si ii este destul de greu sa se descurce din pensie,asa ca sunt o norocoasa ,oricum anul viitor Maria va merge la gradinita.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 14+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Andra, sanantate si insanatosire grabnica. Nasol ca v-a prins pe toti in acelas timp. La noi in familie, facem cu randul, o pasam de la unii la altii.

Ana, daca ai stii ce zi am maine . . . Dimineata dupa ce duc copii la scoala vin sa-mi instaleze termopanele (ultimile) in office, sufragerie si bae, si gata am terminat casa. La 11 trebuie sa merg la scola sa pazesc "ordinea si disciplina" in timpul mesei.. . . Eu sper sa termine muncitorii cu geamurile pana atunci. La 2 trebuie sa fiu sofer pentru colegii lui Elliot si sa-i duc in excursie . . . Alergatura de numa.

Brenda, da, e plictisita.. , Are un chef de scris, de numa'

Elliot a gasit cartea "School is Hell" - scrisa de Matt Groening - tipul care a produs the Simpsons, in biblioteca. Il distreaza si citeste, asa ca am lasat copilul in pace. Acum, cum il stiu eu gura sparta, parca vad ca or sa ma cheme de la scoala. ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Eeeeeeeee.........ce sariti asa pe mine? Mai intra omu' si in cate o pauza de inspiratie,nu?
Pai sa va zic:
Am inceput scoala,am cunoscut-o pe diriga,care e o tipa deosebita,insa pt.Diana a fost cam obositor,ca a fost solicitata la o serie de spectacole si am fost intr-o alergatura continua.Simbata,de exemplu,a avut dimineata spectacol si dupa-amiaza concurs.A terminat doar pe locul 11 din pacate,insa noi tot speram ca pina la sfarsitul anului sa ia doua podiumuri si sa treaca la performanta.Cel putin asa ne incurajeaza si profu'....
Eu am trecut la un alt sector la serviciu,undeva unde iau ceva mai multi bani,lucrez la ture(o zi da,una nu),e mai solicitant dar e bine.
Am demarat si un program de slabit,asistata de un nutritionist,program care se bazeaza pe limitarea consumului de calorii,si care are anumite reguli stricte,insa este foarte accesibil,in sensul ca nu faci foamea si ca nu nimicesti organismul....
In rest....aici ploua,si ploua,si ploua.....e deja obositor,simtim cu adevarat ca a venit toamna si e tare naspa,nu mi-a placut niciodata anotimpul asta cind totul moare si cerul plinge intr-una....
O sa incerc sa pun citeva poze de la inceputul anului scolar si de la ultimele spectacole.
Nah.....va saturarati de mine?

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hai saluti,

Brenda draga....vad ca te-a pocnit rau astenia de toamna...Las-o naibii de ploaie,pune-ti galosii si iesi la plimbare....Ma bucur pentru reusita ta cu serviciul.Minunat!Citeam ce scriai de Diana cu diriga:ma gandesc si eu,asa cu putina teama,cum va reactiona Alex la anu'?Pai bafta la concursuri si spor la scoala!
Anca....si ce daca te cheama la scoala?Pai de ce dracu era pusa cartea aia in biblioteca?Nu pentru citit?Sau pentru uitat pe poze,daca are?Spor la treaba cu santierul din casa si mai ia si tu o pauza....sau baga vitamine in tine sa rezisti la viteza prin care treci:copii,scoala,santier,sofat...etc,etc,etc
Andra,multa sanatate tie si familiei!Mai cum bantuie si cocostrocii astia de virusi!Ce bine ca ai cu cine lasa pe Mariuca!Bafta lui Robert la scoala si tie sarcina usoara!sa va insanatositi cat mai repede!

Na,dragelor....mai vorbim!Hai sa auzim numai de bine si sa aveti o zi buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

poze1,poze2 si poze3.
In poze2 o puteti vedea si pe Diana Almei,care a fost pe la noi intr-o mini-vacanta....

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Mah Brenda....frumoasa e Diana!Felicitari pentru fata ta si ii doresc bafta si succese...cat China!
Iar "el" e....frumusel foc!Tare dulcel!Sa-l "stapaneasca" Diana sanatoasa....Se potrivesc,zau!

Mi-a placut cum ai surprins poza aia cu latino...in plin action luata...Oricum pozele sunt frumoase,toate!Si zici ca fata Almei a fost in vizita la voi?Misto!Ea de ce nu mai scrie p-aici?
No,hai ca te las...pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna seara,mamici din `96!Eu sunt o mamica de `95(decembrie),sunt noua pe forum si chiar nu am gasit nimic referitor la copiii din `95.Asa ca m-am gindit sa intru la voi(daca ma primiti!).Noi "suntem" in cl. a 4 a,si avem un an destul de greu in fata ,ca acum se decide unde mergem mai departe.Dar eu zic ca va fi totul bine si va iesi asa cum vrea mama ,ca doar suntem baiat destept!Nu vreau sa incep cu laudele-ca am si nemultumiri destule,in special la calitatea invatamintului practicat aici-,sau sa credeti cumva ca ma laud ,asa ca pentru primul mesaj am zis destul.toate cele bune voua si copiilor vostri!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Bine ai venit Dana printre noi!Sigur ca te primim.Povesteste-ne mai multe despre voi.
Brenda pupa fata si lasa ca apucati voi si podiumul.
Ana multumesc pt urari.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 15+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Dana,bine ai venit!Si flacaul meu e tot a IV-a!Sunt convinsa ca e un baietel istet si descurcaret,asa ca nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi foarte tare.Dar deh!de aia suntem mame,nu?Ca sa ne ingrijoram din orice!Inca o data bun venit la copilasi din '96 si pe forum.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna mamici si multumesc de primire!despre noi ce sa va spunem,suntem stabiliti in Germania-eu de trei ani si baiatul de doi,chiar azi am fost sa ne prelungim viza-si deocamdata totul e ok(multumim lui d-zeu pentru asta).Am depasit ca sa spun asa greutatile inerente oricarui inceput si ne-am adaptat zic eu destul de bine .Desi la inceput mi-am facut foarte mari probleme pentru baiat-necunoscator de lb. germana,alta tara ,fara prieteni o noua familie-toate s-au rezolvat mult mai repede si mult mai bine decit am sperat eu.Acum Andrei este in cl. a 4 a si sunt multumita -eu sunt mai exigenta in privinta scolii,asa ca ma intelegeti de ce spun multumita desi el este considerat un elev f. bun-si urmeaza sa decida unde va merge mai departe.Cam atit despre noi,momentan,si cu urarile de rigoare inclusiv mult soare din Germania ma retrag pentru moment ca apare copilul de la scoala!

Mergi la inceput