Copii din 1996 (7)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mai fetelor, ce se intampla aici??? A inceput scoala, si gata lasati subiectul sa cada la fund.
Ce e cu tacerea asta aici? Cum fu prima saptamana de scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sa va spun cateva vorbe si despre noi...n-am disparut nicaieri, doar ca nu mai am timpul necesar ca sa scriu la toate topicurile. V-am citit sistematic, cu scrisul mai greu...

Am inceput scoala, vineri a fost deschiderea, copiii au stat vreo 30 min. in clasa, si-au primit cartile si am plecat acasa. Luni a fost prima zi de scoala cu program normal, Diana sta la program pana la ora 16, ca si anii trecuti. Au inceput istoria si geografia, se anunta multe concursuri la care vrea sa participe, speram sa nu mai avem ghinionul de anul trecut cu vreo boala a copilariei.

In rest toate bune si frumoase, vara a trecut repede, am fost in concediu in Spania, fetele s-au simtit minunat, noi la fel. Acum suntem in ritm normal:serviciu, scoala, camin.
Daca aveti timp de vizionat poze, sunt aici.

O sa incerc sa scriu mai des, va pup!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti dragelor,
Mihaela,bafta fetelor la gradi si scoala!Pozele nu se deschid din linkul "aici"....asa ca nu am vaz't pozele cu vacanta din Spania...
Brenda...ce face Diana?Cum e?
Anca,scaparati de rosu in gat?

La noi scoala a debutat urat,caci corpul de scoala vechi a intrat in restaurare si multe clase au fost inghesuite in scoala mai noua.Asa ca clasele a 3-a si a 4-a s-au mutat in alte locatii.Si cum directoarea nu o are la suflet pe invatatoarea lui Alex,clasa noastra a nimerit intr-o sala de curs....adica un simulacru de clasa,o cocina ordinara....a iesit un scandal mostru cu directoarea si pana la urma doamna invatatoare a gasit o alta locatie,la o alta scoala...si face ore de la ora 13 si intr-o zi de la 14.Mai nasol ca are de trecut o strada foarte circulata si pe 4 benzi,unde circula multe tiruri.Au intrat din plin in lectii ,cu multe teme....cred ca recupereaza cele 3 zile in care nu au facut scoala...cu scandalul.Trage saracu' de el...cu temele...Deja nu mai stim sa il ajutam,mai ales la mate,nici eu si nici Marius.Am ajuns la limita cunostintelor mele si parca e din ce in ce mai greu...Ce lucrat din culegere?!Nici vorba.La cate teme are,la cat scrie....si cat are de invatat....oricum le va da doamna de facut in plus,ca la sfarsitul clasei a 4-a are examen de trecere in a 5-a....Naspa rau!
Luana e si ea studenta la grupa mica si 5 zile a fost un copil exemplar,nu plans,nu tipete....nimic,parca prea perfect sa fie adevarat.Asa ca azi si-a dat in petec si am lasat-o plangand in clasa....Pai normal,ca tata-su a trezit-o dimineata cu pupaturi si alintaturi...si nici nu iesisem din bloc si imi spunea sa se inchida gradinita si sa plece toti acasa ca ea vrea la tata acasa.

Io azi am prima zi la lucru si ma simt de parca a trecut trenul peste mine.Abia astept ziua de maine.
Asa ca va pup si va doresc weekend minunat!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Incerc din nou pozele. Sper sa mearga.

Ana-Maria, imi pare rau de problemele cu locatia scolii lui Alex...macar dupa cateva luni vor avea o scoala noua!
Succes in noul an scolar! Cum au si intrat asa repede in probleme si lectii multe? Diana saptamana asta doar au recapitulat, si-au mai povestit din vacanta, au terminat caietul de vacanta...sa se reobisnuiasca cu ritmul. Au dat si 2 teste recapitulative la mate si romana, nu au fost grele, dar tot se simte ca a trecut peste ei o pauza de 3 luni.
Bafta multa tinerei "studente"!

tuturor!

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Bine v-am gasit!
Scoal in fortza si la noi,a luat deja 3 note de 10 asa ca a inceput cu dreptul.Din pacate anul acesta au schimbat iarasi invatatoarea dar Robert s-a adaptat repede,pe copiii astia i-au antrenat de la clasa 1 cu profesori peste profesori in fiecare an au schimbat invatatoarele ,profesorii de religie si de engleza.Am fost la sedintza cu parintii si am aflat cu surprindere ca nu se da de la scoala nici macar creta.Am mai facut o incursiune in hipermarket si am cumparat niste rechizite si ce mai aveau nevoie pt clasa.Rezultatul:portofelul gol.
Maria inca nu merge la gradi,abia anul viitor isi incepe si ea treaba.
Eu am reusit sa racesc zdravan si din cauza lui bb3 nu pot sa iau nimic asa ca ma tarasc de colo colo de 2 zile,fara sa fac mai nimic.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 14+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Saluti mamicute,

Noi cu o noua saptamana de gradi si scoala...uf!Mandra mea,Luana,dupa o saptamana de mers cu bucurie la gradi...vinerea trecuta mi-a facut bucata si mi-a plans de numa'.Azi la fel,am lasat-o intr-o "mare" de lacrimi...jeluind si stragand sa se inchida gradinita si sa nu plec.Uf!
Cu Alex ...problemele s-au mai rezolvat.Locatie noua si teme multe.Inca nu au luat note.Azi e sedinta cu parintii...cat si ce ne-o mai cere....zau ca nu imi vine sa dau nimic,la cat scandal si nebunie a fost.
Asa,ca ,Andra...chiar a luat si primele note Robert?!Pai se misca rapid doamna lor.Bine ca s-a adaptat copilul,dar cam aiurea cu schimbatul invatatoarei.Pe Maria cu cine o lasi acasa?Ai grija de tine cu raceala aia,e sezonul racelilor,asa e...In sarcina cu Luana si eu am trecut printr-o raceala zdravana...si cu reteta de la ginecolog mi-am revenit,am luat si ampicilina.Multa sanatate si sarcina usoara!
Mihaela,am reusit sa vad pozele....No comment!Superbe!Mai,mai...cat au crescut fetele!!!!Silvia e o ...nebunie de fetita,m-am topit,ma parole!Iar Diana mai are olecuta si te intrece....Ati mai tuns-o pe Diana,nu?Cum ii place Silviei la gradi?Am vazut ca te-ai vopsit roscat...erai blonda,nu?
Mihaela,cu scoala lui Alex...nu prea se va rezolva anul asta,poate de la urmatorul an scolar,adica din a V-a.Anul asta in nici un caz.Asa ca clasa a IV-a o va face in locatie noua,un fel de ne primiti si pe noi la voi in scoala si dansam cum cantati voi.Orele le are anul asta numai de la orele 13 si 14 si ajunge acasa dupa 17-17.30.Sunt cam cu inima stransa:dimineata va fi singur acasa,trebuie sa isi puna singur de mancare,sa aibe grija cu incuiatul usii,cheia de gat....si in drum spre scoala are o strada mare de trecut...Uf!Stau ca pe ghimpi pana o sa vad cum se va descurca singurel.Deocamdata inca e Marius acasa si saptamana asta,in concediu,dar de saptamana viitoare....nu stiu zau cum va fi.
Asta e!
Anca,Brenda...ce mai faceti fetele?Cum merg scolile?Copilasii is multumiti?
Dragelor,va pup si bafta la scolarei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Ce sa facem? Concursuri,spectacole,dar nu in ultimul rind,scoala.....
Iar eu serviciu.....nimic interesant,nimic nou......rutina de zi cu zi....
Mihaela,intr-adevar super pozele,v-ati plimbat,nu gluma! Dar zi-mi o treaba:ati fost in Cehia sau in Slovacia?
Pup toate fetele!

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Brenda, am fost in Slovacia, in muntii Tatra. Am auzit numai lucruri frumoase despre locurile acelea si eram curiosi. De la noi merge multa lume la ski in sezon. Noi am fost cumva in afara sezonului plin de vara, preturile erau cu ceva mai mici, dar conditii si servicii foarte bune la preturi rezonabile.

Ana-Maria, succes si rabdare cu Luana la gradi. Silvia s-a obisnuit anul trecut foarte repede, poate si pentru ca n-am dus-o eu deloc, nu am cum, la 7 trebuie sa fiu la serviciu iar sotul meu poate merge si pana la 8.30. El e cu masina, asa ca "greul" asta i-a ramas lui. Cand merg dupa ea, plange ca ea mai ramane...ca nu s-a saturat de joaca!
Diana s-a tuns, asa cum ai remarcat, inainte de concediu, deci de vreo luna. Iar eu nu eram blonda , tot roscata...poate mai decolorata cand m-ai vazut tu.

Va pup, ma grabesc la camin dupa aia mica

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Andra, cum mai te simti? Ti-a mai trecut raceala? Portocale, lamai si bai cu abur mult.... Noi am scapat de rosu in gat cu albastru de metil. Bine ca nu a fost strep. Andra, unde merge Robert la scoala de face si religie?

Si ai mei au inceput de anul asta cu lectii de religie si odata pe luna merge toata scoala la slujba, si din 2 in 2 saptamani merg cu clasa. Eu una ii vad mai disciplinati.

Mihaela, super pozele din Spania. Mi-au placut mozaicurile. Au bagat si in San Diego banci si arta stilul acela, mai ales prin Balboa Park.

Ana, te inteleg perfect cu emotiile. Si baietii mei au de traversat o strada foarte circulata. Si cu toate ca trecerea de pietoni e marcata proaspat, masinile nu se opresc nici macar pentru adulti. Asa ca baietii stau, stau, si iara mai stau...si cand nu mai vin masini.

Si la noi se vor afisa primele note saptamana viitoare. Am emotii ca a cam dat-o in bara cu un test la matematica, din graba, nu ca nu a stiut. Mi-a gresit la semnele < si > . . . . Acasa cand ii dau exercitii in plus face urat. Asa ca au inceput fitzele si spectacolele ieftine . . . Joi merge in excursie, vor petrece toata noaptea pe vapor. Vineri nu au scoala, ca nu poti face mare lucru cu copii nedormiti.

Joi fac voluntariat la scoala, in pauza de pranz. Sant tare curioasa cum v-a fii.

Mergi la inceput

Sanca,succes cu voluntariatul...ce chestie!Sunt convinsa ca te vei descurca.Bafta baitilor in continuare!
Mihaela...sorry!Se pare ca am orbul gainilor!Oricum aratati bine:si fetele si tu!Sa fiti sanatoase!
Brenda....esti cam plictisita sau mi se pare mie?Care e baiul?

Noi continuam cu plansete la gradi si cu emotii la scoala...E de munca si colo.
Va pup si va doresc numai bine!

Mergi la inceput