Copii din 1996 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
Ana68 spune:
Andra....La Multi Ani! si sa traiasca sanatoasa cu numele si Maria ta cea mititica...!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Sanca spune:
Brenda,
ma gandesc ca poate Diana a facut febra din cauza emotiilor - bagaje, calatorie, caldura, am mai vazut sa se faca pe baza de stres. E bine ca si-a revenit. Distractie placuta.
Andra,
La multi ani Mariei, sa-ti traiasca. Face-ti o mini petrecere de Sf Marie?
Ana,
La noi nu a mers cu Scrabble ca nu prea am eu rabdare si inspiratie la jocul ala. Mereu inventez cuvinte noi, si e prea meticulos si enervant sa stai cu dictionarul langa. Merge prea incet. . .
distractie placuta in continuare
Ana68 spune:
Anca,sa sti ca noi nici macar nu avem dictionar...E adevarat ca si eu ma cam plictisesc,ca pe Alex il apuca anul 3000 pana ii vine in minte un cuvant potrivit,dar ma inarmez cu rabdare si....asta e!Te pup!
brendamitran spune:
Va pup pe toate!
Vesti multe din cantonament nu am,pt.ca profii le-au confiscat telefoanele.Asta din cauza unor parinti disperati care nu au inteles ca nu trebuie sa sune pina seara la 9.....sa vad cum o sa mai pot lua legatura cu ea.Eventual o s-o sun pe doamna cea dragutza.....
Remi....huhhhh....remi jucam si noi,dar e o activitate de iarna la noi,cind stai in casa de la ora 5 si nu ai ce face.Mai mult,sora-mea a invatat o forma noua de remi,de la un prieten(se numeste Teshcherea),unde se cumpara toate piesele pe care vrei sa le iei,si cu anumite reguli,pe partide de cate 8-10 jocuri....sa ne vedeti cu pungile cu fise de 1000 de lei si de 500 si de 5000,cum le colectam iarna....
Va mai pup o data,mai vorbim
Andra,La multi ani! Sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
oanaDo spune:
Buna gagici,
ce faceti?
Mi-am facut bagajele; maine dimineata plecam la mare.
Robert a lasat temele de vacanta deoparte, de cand a primit bicicleta de ziua lui o testeaza la greu si mai sunt si orele de bazin, aseara a stat de la ora 20 la 22.30 (in nocturna!!!).
Astazi se intoarce si tati din voiaj si a plecat sa-l intampine la aeroport (pentru prima data)...eu muncesc...si pregatesc bagajele pt weekend. Vom sta in Saturn la o vila noua dar Mamaia va fi locatia distractiilor.
Va pupik
Va povestesc cum a fost cand ma intorc.
Oana
"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"
brendamitran spune:
Oooooppssss......cam departe Saturn de Mamaia,chiar si cu masina te saturi de drum,dar depinde de gusturi,mie-mi place unde-i mai linistit........
Concediu placut!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Ana68 spune:
Salut,
Brenda...poate ca treaba cu mobilele,adicatelea ca profii le-au adunat...e o treaba foarte buna si ma gandesc si la faptul ca copiii au ocupatie si activitate si nu mai au timp sa se gandeasca ca le e dor de acasa.Ma bucur ca Diana e ok si deja vad ca tu esti cea care iti faci probleme ca nu te mai suna fata...
Oana,concediu frumos si distractie maxima!Cum scria si Brenda:de la Saturn la Mamaia...e cam cale lunga si zau ca nu stiu cat o sa rezistati sa faceti zilnic drumul asta,cale de aproape 2 ore,poate si mai mult...Important e sa va distrati si sa fiti sanatosi!
Va pup pe toate si mai vorbim!
Sanca spune:
Oana, distractie placuta la mare. Vreme frumoasa, apa calda, si sa aveti grija sa nu va prajiti. Si eu zic ca e ceva de condus de la Saturn pana la Mamaia, mai ales daca faceti drumul in fiecare zi.
Brenda, am deschis subiect cu remi la categoria Lectii si know how on line, intra si tu acolo si scrie regurile de la varianta voastra, daca ai chef si rabdare. Noi am apucat sa jucam in curte cand au fost caldurile mari in San Diego, ca ne era lene de altceva, si mergea la o berica. Si eu vreau sa joc pe bani, ca e mai distractiv. Pe Elliot l-ar incanta cel mai mult.
Ana, cred ca ai inceput sa mirosi si tu marea.
Eu mai am o saptamana vacanta luna asta. Nu m-am decis daca o iau sa o aman pentru mai la toamna.
Ana68 spune:
Anca draga,abea astept sa imi umplu plamanii cu miros de mare...iti dai seama.Cata plaja 'oi face,asta nu mai stiu,ca am si alergatura de facut si,colac peste pupaza,in 25 imi vin si rusii...beah!
Dragelor,va doresc un weekend minunat la toate si sa auzim de bine!Pupici!
Sanca spune:
Ma gandeam ce fain ar fi sa aibe pe plaja in Mamaia wireless conection pentru laptops. Ana, ai putea sta pe plaja, sub umbrela, cu laptop in brate, si la chat cu noi la DC.
Lasa, ca rusii, vin, rusii trec. Ai putea lua vitamina K (???) sa mai intarzie nitelus.