Copii din 1996 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

ufffff......emotiile se apropie......
azi sintem prinse cu bagaje,cu ultimele pregatiri.....eu deja am obosit,atita alergatura,du-te la croitoreasa(caci evident trebuia sa fie o fusta gata sa plece cu ea),du-te la cumparaturi,du-te la epilat.....bla-bla.....
de maine incolo ma linistesc,dar incep emotiile!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Buna fetele,

in primul rand iata pozici de la petrecere (doar cateva din 120 )
http://photos.yahoo.com/ph/ooanaa2003/slideshow?.dir=/dd5ere2&.src=ph

Multumesc mult de urari si va doresc asemenea voua si copilutzilor.

Iata-ma dupa 2 zile de petreceri. Vineri, "Bella Italia" , aglomeratie mare, 24 copii neastamparati. Petrecerea a fost super: am cantat, ne-am jucat, am dansat. Copiii au fost super incantati. Meniul a fost ok: pizza, suc si bineinteles tort. Dupa 3 ore eram terminata iar copii si mai in verva, dandu-se in continuare in leagane si topogan. Robert a primit cadouri frumoase: o camasa sport super, o carte "Harry Potter 4", o agenda tot "Harry", un stilou, 2-3 felicitari personalizate - toate de mare efect si pe gustul lui. Dupa amiaza il astepta acasa surpriza cea mare: o bicicleta Dragon First Bike pe care a calarit-o afara pana seara.
A doua zi, am luat-o de la capat, acasa, cu familia. Sambata -12 - a fost ziua lui dar cea mai impresionanta ramane tot cea cu colegii.

Ma intorc la curatenie, cu toate ca e duminica, dar va imaginati cu e "dupa".

Pupici

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Oana, la multi ani pentru Robert! Frumoase poze, de mamica nu mai zic...

Diana abia asteapta sa inceapa scoala, chiar daca trece clasa a 5-a (nu stie ce-o asteapta ). Concediul meu s-a incheiat cu o tura la Durau, unde copiii (ea si verii ei) s-au simtit foarte bine, desi a fost cam putin. A fost prima noastra vara si cu munte si cu mare.

Acum isi petrece timpul la calculator, afara cu prietenii, citind si o data pe saptamana la inot. De matematica nu s-a apropiat, oricum n-a avut nimic de lucrat pentru vacanta, ne-am abonat la biblioteca pentru carti. Si-a luat carti de groaza pentru copii, daca ati auzit de seria Goosebumps - 3 a citit pana acum si cred ca mai sunt vreo 3, a avut si Domnul Vucea, iar acum a inceput Recreatia mare.

N-am cumparat inca rechizite, trebuie sa fac o lista si sa pregatesc buzunarul, ca o sa ne coste ceva...

Brenda, cantonament placut Dianei! Poate anul asta o sa fie mai bine decat anul trecut, acum are experienta.

poze de la mare

poze de la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti ,

Brenda,cum e?A plecat Diana?Ceva comentarii si plansete?
Oana...uau...pai baiatul tau e ditamai flacaul,un barbatel in toata regula...Si seamana cu mami...bucatica rupta!May,se pare ca grozava petrecere ati avut,ce frumos!Cum a mers treaba cu invitatiile,ca nu ne-ai mai zis?A mers sau nu?Le-ai mai facut sau nu?Felicitari pentru reusita petrecerii!
Restul gastii...pe unde umblati dragelor?

No,hai ca va pupez si va doresc o zi foarte buna si o saptamana excelenta si plina cu realizari!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

quote:
Originally posted by Ana68

Saluti ,

Brenda,cum e?A plecat Diana?Ceva comentarii si plansete?
Oana...uau...pai baiatul tau e ditamai flacaul,un barbatel in toata regula...Si seamana cu mami...bucatica rupta!May,se pare ca grozava petrecere ati avut,ce frumos!Cum a mers treaba cu invitatiile,ca nu ne-ai mai zis?A mers sau nu?Le-ai mai facut sau nu?Felicitari pentru reusita petrecerii!
Restul gastii...pe unde umblati dragelor?

No,hai ca va pupez si va doresc o zi foarte buna si o saptamana excelenta si plina cu realizari!

Multumesc mult fetele pentru cuvintele frumoase.
Va doresc tot ceea ce va doriti puilor vostri. Chiar daca au crescut atat de mari raman pentru noi, toata viata, tot "puiutzii" nostri.

Am pus invitatie ca prima poza in slideshow http://photos.yahoo.com/ph/ooanaa2003/slideshow?.dir=/dd5ere2&.src=ph

Jpg-ul l-am bagat pe un document word si am adaugat, numele baiatului, data, locatia. Le-am printat pe carton de diferite culori si au iesit de mare efect.

Pupici si o saptamana minunata!!!!

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Oana, super pozele, si petrecerea. Se vede si in poze cat radia de fericire cand Robert a vazut bicicleta. Baiatul iti seamana. Termenul pe care-l caut: "este leit maica'sa." Baiatul tau citeste Harry Potter? Eu deabea de anul acesta sa-i introduc lui Elliot primul volum. Ca tot am pomenit de carti. Alma, in colectia Goosebumps sant sute de romane. Poate in romana nu sant traduse asa de multe, dar or sa mai apara...

Eu la rechizite le-am taiat-o scurt ca nu le cumpar pana cand nu sant sigura ce au nevoie. Au sute de creioane, dintre care 25 la suta sant inca neascutite, asa ca au si noi pentru prima saptamana. Au fost cam dezamagiti cand le-am taiat macaroana si le-am zis ca deocamdata au tot ce le trebuie.

Brenda, emotii, emotii, dar sa stii ca-i prinde bine. Refolmulez. Va prinde bine la amandoua. De cate ori pe zi o suni? Hi hi hi...

Ana, cum va mai distrati? Pe Elliot l-am facut campion la remi. In week end, stam in curte la o berica, si ne performam la remi (virus luat din Romania).
Elliot a scapat de bube. Tratamentul i-a mers de minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Eeeeeeeee........emotii care si-au schimbat sensul.....
Diana mea a plecat cu febra in cantonament,duminica m-am trezit ca face febra,desi nu avea alte simptome decit o usoare fonfaiala pe nas.....
I-am dat arsenalul de medicamente la ea,cu tot cu antibiotic daca va fi cazul,si acum stau cu inima cit un purice de ce va fi si cum......
M-a sunat cind au ajuns,era bine(desi vomase de 2 ori pe drum),era super incintata ca statea intr-o camera noua,mobilata modern,baia asemenea.
M-a sunat si spre seara,mi-a spus ca nu a mai facut febra si ca e bine.
Am dat-o in grija profesoarei de sport(bunica unui baiat din echipa,care e prietena cu profii si pleaca in fiecare an cu ei) si stau linistita,ca este o femeie deosebita care o iubeste tare mult pe Diana
Cam asta este......surprinzator,n-o sun.S-au mai schimbat lucrurile un pic,cred ca ne-am invatat,cred ca ne-am obisnuit cu ideea,nu stiu ce sa zic,sper sa treaca cu bine si sa n-o apuce plinsul intr-un final pe acolo.....
Va pup pe toate! Revin cu amanunte....

P.S.Oana,La multi ani pt.puiul tau,sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!E frumos foc,da' nici cu mamica nu mi-e rusine.....

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Salut dragelor,
Alma,pai fata ta a avut ocupatie in vacanta asta...Adevarul e ca fetele sunt mai constiincioase ca baietii...
Oana,vazui si invitatia,e super!Cine te-a ajutat?sau a fost ideea ta?
Anca,bine ca si-a revenit Elliot cu bubitele...Campion la remi?Uau!!!Eu m-am chinuit sa il fac pe Alex campion de scrabble...si degeaba...

Ei bine dragelor,va pup!Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Brenda...bine ca tot raul a fost spre bine!Pai Diana a mai crescut,may...e domnisoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna fetelor!
Oana am vazut si eu pozele,sunt super,sa-ti traiasca baiatul!Ce repede cresc ,ma uit la al meu si nu-mi vine a crede ,parca mai ieri era un bot de carne si acum mai are putin si e cat mine.
Brenda sanatate Dianei si distractie placuta in cantonament.Dar tie nu ti-e urat singura,fara pitic prin casa,ca eu parca n-am nici un rost cand puii mei nu sunt acasa.
Anca si noi jucam remi si Robert e destul de bun asta pana se plictiseste ca el isi pierde interesul repede.
O zi minunata si La multi ani tuturor celor care poarta numele de Maria,Marian,Mariana!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 7+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput