Copii din 1996 (7)
Raspunsuri - Pagina 19

brendamitran spune:
mie mi-e dor.....tare dor....si parca zilele astea trec asa de greeeeeuuuuu......
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Sanca spune:
Mai Brenda, ai dat in melancolie blegoasa????
Fata mea, profita de timpul liber pe care-l ai. Lasa dorul, ca o sa avem noi parte in cativa ani de dor imens cand ne-or pleca copii la facultate (na, sper ca te-am facut sa te simti mai bine)
Lasa, ca vine copila acasa, nu mai are multe zile de cantonament.
Focus, focus, focus, pe propria ta persoana. Dute la un masaj, la un tratament, ia o carte seara si un pahar de vin . . .

brendamitran spune:
Pai m-am rasfatat io,stati linistite....
Citesc la greu,mai un paharel seara,mai un iesit la aer,fost-am si la coafor si mi-am schimbat culoarea la par,m-am dat pt.prima oara in viata mea cu oja rosu-grena,ca eu foloseam numai lacuri si oje in culori deschise.....
Da'tot mi-e dor.......ufffff.......
BRENDA

Ana68 spune:
Hai saluti....
Brendooooo....chiar ca ai dat in melancolie blegoasa...vine toamna,hai?!Hormonii is de vina,da-r-ar naiba in ei!Bay,chestia cu schimbatul de look tine si la mine....la greu!!!Bine ai facut!Te pup si ai grija de tine!
Anca...tu-le mama lor de rusi!Io nu am luat niciodata nik pentru stoparea rusilor...ca mi-i teama...Asa ca las mama natura sa isi faca treaba si asta e!Eeeiiii...zici tu cu laptopul pe plaja,bre,da' crezi ca as avea vreme?
Daaaa,poate sa fiu singurica pe o plaja privata,fara ucigasii de neuroni
si unde sa intru in apa fara sa imi fie teama ca imi fura chiar si haine...
Va pup gagici!Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Sanca spune:
Brenda, felicitari pentru "makeover" - o sa-i faci o surpriza lui Diana. Poate trece pe langa tine cand te duci sa o iei acasa. . .
Ana, nici eu nu am luat nimic pentru amanarea rusilor, din aceleasi motive. Odata cand mergeam o saptamana in Cancun ma panicasem ca-mi strica frumusete de vacanta.
Prima sedinta cu parintii, a fost vineri. A fost organizata la niste parinti acasa, cu mancare, bere, vin. A fost placut. S-a discutat despre uniforme, cerinte, etc. Copii vor face obligatoriu 20 de ore de serviciu voluntar comunitatii. La scoala asta sedintelele cu parintii se vor face la cineva acasa, cu profesorul clasei. Mi se pare o ideie super, decat sa stai inghesuit in banca de scoala. Deabea astept sa inceapa scoala

Ana68 spune:
Anca,interesant mod de abordare a educatiei au aia de p-acolo.Chestia asta cu sedinta parintilor la unul din parinti acasa...suna interesant.Banuiesc ca trebuie ceva pregateala,sa primesti musafiri...stiu si eu?!O cafea,un suc,o grisina...ceva...Mult succes baietilor in noul an scolar!
Dragelor,va doresc numai de bine si sa aveti o zi minunata!

brendamitran spune:
Mey,uite ca veni si copila mea de pe alte meleaguri,acum m-am linistit....Dar stiti ce a zis prima oara cind m-a vazut?
"Ce te-ai dat cu oja asta de baba?"
Si io care abia asteptam sa ma laude......
Anca,super ideea cu sedintele parintilor....la noi in tzara te-ai prins ca nu putem face asa ceva....nu ai cu cine!
Ana,cind pleci? Ca la noi inca se dezbate daca 3-4 zile de mare sau 3-4 zile de munte....
BRENDA

Sanca spune:
Brenda, ducetiva la munte, nu ziceai tu ca nu ai chef de aglomeratie??
votul meu este pentru munte
oricum, oriunde ve-ti merge distractie placuta, si vreme frumoasa.

brendamitran spune:
Pai......si eu optez pt munte,insa......e o mica problema.
Mama este o vesnic indragostita de mare,nu a lipsit nici un an de la mare,asa ne-a insuflat si noua pasiunea de a merge acolo.Anul asta noi am fost 9 zile,se punea problema sa mearga si mama cu noi,dar a renuntat in favoarea partenerului Dianei si a mameilui,cupromisiunea ca mai mergem o data acum,si merge si ea.....
S-a aratat cam dezamagita cind i-am zis ca noi vrem la munte.....
Nu prea stiu ce sa fac,mai ales ca la mare m-ar costa mai mult.....
BRENDA

Ana68 spune:
May,Brenda....te-a luat tare Diana...Sincer,nu stiu cand voi ajunge la Cta,pe bune!Trebuie sa rezolv niste probleme si daca se rezolva as pleca sambata sau duminica seara.Insa nu nimic batut in cuie!Daca vrei si parerea mea cu optiunea munte vs. mare....io una asa m-as duce la munteeeeee...sa aud cum creste iaba...acum,insa vreau si acasa,dar sa fie plaja pustie,ca sa nu aud nimic si sa ma relaxez.