Copii din 1996 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Conform planului de invatamant 2006-2007 afisat pe siteul Ministerului Educatie, anul acesta anul scolar incepe din 15 sept.Din 2007 inceperea scolii va fi din 1 sept.

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Scoala incepe pe 1 septembrie,si imi e groaza cand ma gandesc ca iar incepem alergatura dupa rechizite si toate cele.
Mai e putin si o luam de coada.Eu inca trag de Robert sa-si termine lectiile de vacanta,astazi chiar e pedepsit pt ca ieri a facut pe surdul ori de cate ori i-am spus sa mai lucreze ceva.Asa ca astazi nu va iesi afara,decat sa o plimbe pe Daisy si atat.
Acum vad ca stie sa se joace frumos cu sor-sa,efectul pedepsei,in lipsa de alta distractie e buna si sor-sa.I-am pus Mariei un leagan in holul mare asa ca toata ziua se da utza.
Aseara am cam exagerat cu treburile fiindca am mochetat toata sufrageria si ne-a luat cam mult pana am reusit sa aranjam totul la loc asa ca astazi am bagat somn in program prelungit.
Am votat si eu subiectul.
Sanca sanatate lui Elliot.Eu le dadeam cu glicerina boraxata pe afte copiilor.
Oana LA MUULTI ANI baiatului.
Ana ,te pup,de cate ori iti citesc postarile ,ma faci sa zambesc.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 7+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Hmmm...
Pe 1 sau 15?
Dupa 20 august vrem sa mergem la mare, apoi pe 2 sept.la Oradea.
Chiar ar trebui sa stiu cand incepe.

Mergi la inceput

DACA NU MA CREDETI POFTITI DE VEDETI

PENTRU ELEVI CURSURILE INCEP PE 15 SEPTEMBRIE

http://www.edu.ro/index.php/pressrel/5128

Oana

Mergi la inceput

MULTUMESC FETELE PENTRU URARI.

SUNT EMOTIONATA PENTRU PETRECEREA CARE VA FI CHIAR ASTAZI...CU 22 COPII. ROBERT E SI MAI EMOTIONAT, DE DATA ASTA VOR FI SI COLEGII SI ALTA CLASA DE A 4-A...CU INVATATOARELE, LA BELLA ITALIA.

PUPICI

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

OK. Am inteles.
Multumesc , Oana.
Petrecere frumsoasa si LA MULTI ANI! pt Robert.

Un sfarsit de sapatamana fericit va doresc la toate!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Maaaaamaaaaaa....ce activitate deodata aici....Iuhuuuuu!!!!!

Oana,foarte bine ca incepe in 15 si la 1 octombrie intra profii in greva,pana in 30 noiembrie si mai fac copiii 2 saptamani de scoala si gata,vine vacanta de Craciun...Hai ca glumesc!Nu asa a fost anult trecut?Pai distractie maxima si inca o data LA MULTI ANI! flacaului tau!Sa ne spui cum ati petrecut si poate pui ceva poze de la chef!
Andra....uf,nu-mi mai povesti de lectii si indaratnicie....Parca il descri pe Alex.Na,lor nu le-a dat doamna nimic de lucrat in vacanta,dar de pedepsit a primit pedeapsa,asa ca a povestit in scris cartea primita la serbarea de sfarsit de an,"Micul Lord".Azi ar fi trebuit sa lucreze ceva la mate...dar a iesit soarele si a gasit repede motiv de iesit la joaca.Tu cum te mai simti?Cum e cu sarcina?Aaaaa...ati pus Mariutei leagan?Noi deja suntem exasperati de leaganul Luanei....Spor la treaba si multa sanatate!

Hai ca va pup!

PS.Ia cititi aici:(Andra)http://www.evenimentulzilei.ro/article.php?artid=268308

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, ce surpriza placuta. Imi pare bine ca am ce citii astazi . . .
Habar n-aveam ca si romanii vor sa mute scoala sa inceapa la 1 septembrie, uite ceva nou in fiecare zi.
Oana sa ne scrii cum a fost petrecerea si cum s-au distrat copii, cadoul favorit si ce a fost in meniu. Distractie placuta.
Ana, esti mortala cu greva. Bate si tu in lemn...
Saptamana viitoare am sedinta cu parintii, adica Asociatia Parintilor. Sa vedem cum si ce, ca pana acuma nu m-am bagat in asociatii, ca nu prea sant pentru mine. Scoala noua fiind mai mica, si fara programa de la stat, vreau sa ma implic mai mult.

Ana, vad ca au inceput si romanii cu steam reaserch. Pretul nu e asa de mare - 18 euro pe an e o nimica toata, deschiderea acontului te arde. Dar de ce sa nu punem noi optimismul inainte si sa zicem ca nu o sa fie nevoie. Iar sanatatea nu ti-o poate asigura nimeni, numa Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Anca draga,bat in lemn de am facut rani in degete...dar suntem in Romania,draga mea,tara tuturor posibilitatilor....
Articolul ala l-am primit si eu de la o colega si mi s-a parut interesant...Cineva spunea ca exista in Timisoara asa ceva...Si totusi ciudat,parca as fi intr-un film SF.Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi,ai dreptate!Si spor la treburile cu scoala si cu implicatul!Tin pumnii!

Sa aveti weekend frumos!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

moamaaaaaaaa,ce activitate pe aici.....buna dimineatza,bine ca v-ati revenit!
scoala incepe pe 15.....de fapt pe 15 va avea loc festivitatea de deschidere in toate scolile,iar de pe 18 incep cursurile.
noi avem emotii,diana trece in clasa a5-a.....greu,foarte greu....
acum sintem in pregatiri pt.cantonament,poimaine pleaca si avem emotii.....

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput