Copii din 1996 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
oanaDo spune:
GATA VOTAT LA MAXXIM
AM SI EU UN BAIAT CARE VA IMPLINI 10 ANI SAMBATA, 12 AUGUST
CAUT CU DISPERARE UN TEXT PENTRU INVITATIILE LA PETRECEREA COPIILOR
MA AJUTATI?
Oana
"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"
Ana68 spune:
Salut dragelor,
O noua zi de munca...Iar am muncit olecuta de cu dimineata,nu cine stie ce....
Anca,imi pare rau sa citesc ca flacaiasul tau e cu afte la gura...uf,nasol si nici nu iti dai seama ce enervant este...Imi amintesc cum imi povestea Marius,al meu ca bradul,cum a baut el un litru de lapte pe nerasuflate(era adolescent,daca imi amintesc bine) si s-a umplut de afte in gura si aproape pe tot tubul digestiv....Groaznic!Si doar era bautor de lapte,mai bause....Cica a tras cu tratament...rau...De atunci numai cand aude cuvantul "lapte" ii ies bube la gura...Nasol!Sanatate multa lui Elliot si distractie frumoasa la ocean!
Brenda...nu-i bai daca te trege ata la munte...Ca si eu as merge la o drumetie pe carari de munte,dar n-am cu cine si cu ce,bre,pe praful asta...Asa ca merg acasa...ca oricum mi-e dor de mare si de o baie pe cinste.Si-asa ajung p-acolo din An in Paste...Sper ca Dianei o sa-i placa in cantonament si ca nu va mai repete figura de anul trecut...Va pup!
Oana,bun venit in clubul mamicilor cu copilasi de '96!Si LA MULTI ANI! flacaului tau.Sa aiba parte de tot binele din lume.Distractie maxima sambata.Cu textul pe invitatii...hm...recunosc ca nu prea le am la compunere...Cam ce ai vre tu sa scrie?Ceva haios?ceva mai serios?Poate ca fiul tau e cel mai in masura sa iti dea o idee,ceva...ca doar prietenii lui vor fi invitati si ma gandesc ca el stie cam ce le poate mintea....Bafta si distractie maxima!
Dragelor...va pup!Mai vorbim!
PS.Ce-o mai face Mihaela si fetele ei?
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
oanaDo spune:
quote:
Originally posted by Ana68
Salut dragelor,
O noua zi de munca...Iar am muncit olecuta de cu dimineata,nu cine stie ce....
Anca,imi pare rau sa citesc ca flacaiasul tau e cu afte la gura...uf,nasol si nici nu iti dai seama ce enervant este...Imi amintesc cum imi povestea Marius,al meu ca bradul,cum a baut el un litru de lapte pe nerasuflate(era adolescent,daca imi amintesc bine) si s-a umplut de afte in gura si aproape pe tot tubul digestiv....Groaznic!Si doar era bautor de lapte,mai bause....Cica a tras cu tratament...rau...De atunci numai cand aude cuvantul "lapte" ii ies bube la gura...Nasol!Sanatate multa lui Elliot si distractie frumoasa la ocean!
Brenda...nu-i bai daca te trege ata la munte...Ca si eu as merge la o drumetie pe carari de munte,dar n-am cu cine si cu ce,bre,pe praful asta...Asa ca merg acasa...ca oricum mi-e dor de mare si de o baie pe cinste.Si-asa ajung p-acolo din An in Paste...Sper ca Dianei o sa-i placa in cantonament si ca nu va mai repete figura de anul trecut...Va pup!
Oana,bun venit in clubul mamicilor cu copilasi de '96!Si LA MULTI ANI! flacaului tau.Sa aiba parte de tot binele din lume.Distractie maxima sambata.Cu textul pe invitatii...hm...recunosc ca nu prea le am la compunere...Cam ce ai vre tu sa scrie?Ceva haios?ceva mai serios?Poate ca fiul tau e cel mai in masura sa iti dea o idee,ceva...ca doar prietenii lui vor fi invitati si ma gandesc ca el stie cam ce le poate mintea....Bafta si distractie maxima!
Dragelor...va pup!Mai vorbim!
PS.Ce-o mai face Mihaela si fetele ei?
Greu tare cu ideile in ceea ce privesc compunerile (mai ales la Robert). El e mai mult pe stiintele exacte...asa ca...se ocupa mama de invitatii. As vrea ceva haios dar nu prea sunt in dispozitia necesara azi...si e musai sa le fac pana in ora 4.
Of of....
Oana
Ana68 spune:
Oana,hai ca inca nu-i 4....nici eu nu am inspiratiune azi,dar iaca mostra:
"Pentru....(numele invitatului)
Te invit sa petrecem impreuna 12 ani de cand am aterizat pe Pamant...Asa ca te astept sambata,12 august 2006,la ora... sa facem un party pe cinste,cu muzica,dans si bancuri...
In meniu avem bunatati:
-.....
-.....
-.....(treci si tu acolo cam ce le vei da de haleala...in general si nu uita sa treci,neaparat din ce e facut tortul...)."
Si numele sarbatoritului...
Cam asta e inspiratia mea de moment.Bafta!
oanaDo spune:
quote:
Originally posted by Ana68
Oana,hai ca inca nu-i 4....nici eu nu am inspiratiune azi,dar iaca mostra:
"Pentru....(numele invitatului)
Te invit sa petrecem impreuna 12 ani de cand am aterizat pe Pamant...Asa ca te astept sambata,12 august 2006,la ora... sa facem un party pe cinste,cu muzica,dans si bancuri...
In meniu avem bunatati:
-.....
-.....
-.....(treci si tu acolo cam ce le vei da de haleala...in general si nu uita sa treci,neaparat din ce e facut tortul...)."
Si numele sarbatoritului...
Cam asta e inspiratia mea de moment.Bafta!
F TARE IDEEA
MERCIC MULT
LUI ROBERT SIGUR II VA PLACE ABORDAREA
PUPICI
Oana
brendamitran spune:
Am si io un model pe care mi l-a facut un prieten acum 2 ani,o caut si ti-o reproduc.....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Sanca spune:
Fetelor, pe mine nu ma lasa sa votez pentru un subiect pe care l-am deschis eu . ..
Oana, La multi ani baiatului, sa-ti traiasca. Nu vin cu idei de invitatie, ca zicea-i ca trebuie sa le scrii pana la 4 si cred ca a trecut ora de deadline.
Aseara nu am ajuns la ocean, ca am venit acasa si nu am mai avut chef de nimic.
Brenda, daca vrei o plaja mai nepopulata si fara agitatie, dute la Sf Gheorghe in Delta. Eu am fost acolo ani si ani de zile. Nu am citit nicaieri ca s-a comercializat a la Mamaia. Mergi cam 15 minute din sat pana la mare, dar e liniste si placut. Seara sant niste tantari cat niste armasari, vampiri nu alta. . .
Elliot e mai bine, l-am pus pe un tratament de plante, si vad ca au inceput sa se retraga aftele. Soacra-mea o tine una si buna sa-i dam copilului carne de porc ca ajuta. O sa fac si asta, dar trebuie sa merg la cumparaturi. Deocamdata isi pune anestetic pe bube si poate si manca ca lumea.
numa bine,
Anca
brendamitran spune:
nu gasesc invitatia aia,dar oricum cred ca e prea tarziu,asa ca ma las pagubasa cu scuzele de rigoare.....
sanca,pai subiectele deschise de tine nu te lasa sa le votezi (si mi se pare corect)
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran