Copii din 1996 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor felicitari. Nici nu stiu pe cine sa felicit prima, ca sant vesti nemaipomenit de bune.
Andra, avem noi un proverb "dupa plans vine ras." Felicitari, sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe voinoic si sanatos. Perioada mai buna, nici ca nu puteai sa-ti alegi, nici daca era planuit. Ai scapat de caldurile verii (cel mai nasol, sa ai burta la gura si sa te innabusi de cald). Eu sant friguroasa de felul meu, dar cand am fost gravida cu Elliot dormeam si iarna cu geamul deschis.
Ana, felicitari, imi pare bine ca te-ai linistit, si ca toate sant bune si la locul lor. Lasa ca prin ce ai trecut a fost o experienta, si cei din jurul tau au inceput sa te aprecieze mai mult.
Noi mai avem un pic de vacanta. Pe 30 august e prima zi de scoala. Zi de orientare, numa 2-3 ore de ridicat hartii, vorbit cu profesorii. Pe 31 august e prima zi de scoala - uniforme, carti, tot tacamul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Woooooooooow,ce de vesti buneeeee!
Ana,stiam eu.Ce gaina? Ce taiat? vorba bunica-mii:ai vazut drac mort si rata inecata? Acum te duci linistita in vacanta,pe malul marii e mai romantic sa-l pui pe sot la treaba,poate vii si tu ca Andra
Andra,felicitari! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el! Si cred ca trebuie sa cam stai de vorba cu Maria de pe acum,sa nu devina ceva neplacut pt.ea,ca sa stii,conteaza foarte mult sa inteleaga ce si cum cu inca un membru in familie....
Sanca,moamaaaa da' ce culti is aia pe acolo....la 30 august? Cind noi inca plecam prin drumetii.Naspa,tare naspa!
Va pup si va doresc week-end minunat!

P.S.Andra,unde-i magazinul tau? Poate-ti facem o vizita

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flexi spune:

Numai vesti bune fetelor.Ana imi pare bine ca nu este nimic grav, dar mai bine ca ai fost sa vezi ce si cum si acum stai linistita.
In privinta fratilor si surioarelor care sunt pe drum , se pare ca vara asta v-a priit.
Multe nu am sa va spun, cu toate ca nu am mai intrat de mult pe forum.
Chris a fost in 2 tabere( una la munte- de calarie si una la mare- in cantonament cu karate). Noi nici anul acesta nu reusim sa plecam nicaieri. Mi-am deschis si eu firma si trebuie s-o pun la punct pana in septembrie cand ii dau drumul. Este un " after school " si e de lucru cat cuprinde. Asa ca timpul meu se imparte intre servici, casa, firma si cam atat , ca ziua n-are mai mult de 24 ore. Pana acum am investit o groaza de bani, dar eu sper ca va merge.
Si cam atat. Va pupici si concedii placute pentru cei care se pot bucura de ele. Iar picilor, o vacanta placuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dragele mele....sunteti minunate:saru-mana de sustineri si incurajari!Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume!

Andra,minunata povestea cu bebe...Mah,ce baiat filozof ai...bravo lui!Stie el ce stie,probabil...o fi patit el vreun accident cu happy end...de ti-a spus asa...Oricum,iti dai seama...o sa fie cel mai mare si cel mai tare,pai nu?Cu Mariuta...probabil ca lucrurile vor intra pe fagasul firesc cand o sa povestiti mai mult de bebe,cand il va simti cu manutele miscand in burtica la tine si,cel mai important,cand o vei implica si pe ea direct in activitatea de a avea grija bebelusului,adica participat la baita,schimbatul scutecului,adormit...si tot asa.Sti tu mai bine!Nu cred ca vor fi probleme de gelozie atat timp cat si ea va participa si se va simti bagata in seama,nu neglijata...
Imi pare rau de unchiul tau,ce moarte stupida....Dumnezeu sa-l odihneasca!
Sa fiti sanatosi si sarcina usoara in continuare!
Anca,ai dreptate,chiar ca a fost o experienta tot prin cate am trecut si nu doresc,zau!,nici la dusmanii mei cei mai aprigi sa treaca prin stresul si incertitudinea care le-am incercat....Si cum?La voi incepe scoala in 31 august?Ce devreme....Pai spor la treburi!Acum realizez eu de ce spuneai ca ar trebui sa il pui pe Elliot la treaba,ca uite venea inceputul scolii ...ahaaaaa...m-am dumirit!Sa fiti sanatosi!
Brenda mama....asa e,ca nici eu nu am vaz't drac mort....Tot raul spre bine.Chestia e ca acasa plec doar eu cu copiii.Pe al meu il las acasa,singur-singurel...sa isi faca de cap...hehehehehee...chipurile.Ca parca vad ca plec azi si maine seara ma suna sa venim acasa ca nu poate fara noi....
Flexi,bine ca baiatul e sanatos....Pai se vede ca nu ai stat degeaba...muncirati la greu...Mai lucrezi la postul ala de televiziune?Pai sa ai spor la firma si sa-ti mearga si sa-ti iasa asa cum iti doresti!

Na,dragelor,sa auzim numai de bine si mai vorbim...Pana una alta sa aveti o saptamana cat mai buna si cu multe realizari!Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana,mey......iaca ti-a revenit tonusul.....
Ia zi tu mamitzo,cind pleci spre locurile natale?

BRENDA

Mergi la inceput

Flexi, ideia e nemaipomenita. Daca as fi avut si eu timp, banii si energia potrivita, o asemenea afacere mi-as fi deschis si eu. Aici "after-school" costa o gramada de bani, si nu e de calitate. Adica dai 3-4 sute pe luna, dar astept sa invete ceva copilul acolo, nu numai sa se zbenguie. Adica, sa faca ceva lectii de innot, tenis, basketball, sah, orice lectie care i-ar prinde bine in viata. Ideia mea asta cuprindea, un coach sportiv, angajat pentru after-school. Am avea si microbuz sa luam copii de la scoala si sa-i ducem la centru sportiv. Felicitari pentru minunata afacere, si mult succes.
Ana, cu sot sau fara sot, va doresc un timp super la mare. Asteptam impresii. Prin cate ai trecut, vacanta asta pica la fix, ca ai nevoie de o forma de relaxare, si nu-mi imaginez ceva mai bun decat o plimbare pe faleza, seara. Bateriile trebuiesc incarcate cumva pana cand incepe scoala.
Brenda, ce faceti? A-ti luat pauza cu dansurile pe timpul verii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti dragelor....

Ce inseamna un umar pe care sa plangi,o vorba buna,un cuvant de incurajare si sex fierbinte ca in tinerete cu iubitul....Eeaahhhh!
Pai da,dragelor....mi-am revenit si ma simt iar bine...Asa ca Brenda scumpa...acasica plec in 26 sau 27 august.Eu sper sa plec in 26,adica sambata noapte,sper sa am tren direct...Nu ma intreba cat stau ca chiar nu am habar si nici nu vreau sa stiu...As vrea sa merg sa ma rezolv si cu carnetul de sofer,ca am de ala de pe vreme anilor '90 si sper sa reusesc sa il preschimb cu d-asta nou...Am inteles ca e de alergat....sa vedem.Eu zic ca ne vedem,nu?
Anca....ah ce-mi place ca esti de partea mea....Asa e,sa sti ca am nevoie de o pauza...ca de aer.Daca as fi fost si singura era perfect,dar cum nu pot fara gorobetii mei....ce sa fac?sti tu vorba aia:rau cu rau,dar mai rau fara rau!Si sa sti ca locul nasterii intotdeauna iti incarca bateriile,si cum acasa pentru mine inseamna mare,aer sarat si miros de scoici,fie ele si putrezite...uau!abia astept sa arat full pe ecran la baterie...iti dai seama...Chit ca n-o sa mai fie de plaja,eu sper ca totusi va fi....dar macar cu picioarele in apa ma bag....M-e-ntelegi tu...
Hai ca am luat-o razna!Cred ca azi am o zi buna....si am si muncit la servici...In fine,fetele....va pup si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana, mama mia ce pofta mi-ai facut de mare . . . Cred ca diseara imi iau trupa si mergem sa ne bagam un picior in ocean si sa plimbam cainele.
La noi nu sant scoici . OK, or fi cateva, dar sant mici si urate si nu te taie la picioare . . .
Lui Elliot i-au iesit niste afte in gura - 3. Deabea poate manca copilul, si se vaita de-mi rupe sufletul. Eu ma tin pe pozitie si sper sa invete o lectie din asta si sa nu-si mai roada unghiile. Matei mi-a zis ca l-a vazut si cu piciorul in gura , mi-am oferit si eu picioarele mele la ros, cel putin am pedichiura . .
Asa ca e pe dieta speciala, fara citrice, sau acidulate.
OK, va pupic, "mama lui bube"

Mergi la inceput

ce tare fu asta cu "mama lui bube".....si ce fericita e sanca sa poa' sa fuga imediat la ocean.....ooooffffff.....vreau sa ma mut la maareeeee.....
Ana,nush ce sa fac,parca simt nevoia de un pic de munte,de linistea de la munte,am si gasit o locatie unde esti rupt de lume total si numai acolo mi-e gindul.
Marea a fost si va ramane marea mea dragoste,da' parca a inceput sa ma oboseasca agitatia de acolo.As vrea sa merg la o mare nepopulata,sa fiu numai eu cu ea,aia da relaxare la malul marii....
Da' cum nu mi-am cumparat inca nici o plaja pe nicaieri,mai astept,e in plan....
Diana pleaca luni in cantonament si deja a inceput ca nu prea ar mai vrea,ca iar o sa plinga,ca sa n-o sun....bla,bla...
Cind vine ea intru si eu in concediu(runda 2)

BRENDA

Mergi la inceput

si votati si voi subiectul,mey.....

BRENDA

Mergi la inceput