Dieta hipocalorica (2)
Raspunsuri - Pagina 7
diadaniela spune:
Hello fetele!
Mai ,eu zici ca-s nebuna! ![]()
Cand se face seara ma apuca o foameee!Nu-s de dreaq sa mai fac.
Nu reusesc sa ma mobilizez.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Iubika spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Hello fetele!
Mai ,eu zici ca-s nebuna!
Cand se face seara ma apuca o foameee!Nu-s de dreaq sa mai fac.
Nu reusesc sa ma mobilizez.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Se vede treaba ca n`ai incercat retata cu mandarinele....
Serios acum, manaca fructe sau o salata, bea un ceai, apa cu lamaie.... CEVA!!!
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
ayssa_deea spune:
Fetelor de ce nu m-ati impuscat la timp??? Acum imi vine sa ma dau cu capul de pereti...A venit o prietena la mine si a adus gogosi cu ciocolata...nu m-am putut abtine...Sa nu faceti ca mine ../ acum imi pare rau ,dar e prea tarziu...De maine gata, nici o abatere

. Noapte buna gagici
deea
briza_marii spune:
Se vede treaba ca n`ai incercat retata cu mandarinele....![]()
Serios acum, manaca fructe sau o salata, bea un ceai, apa cu lamaie.... CEVA!!!
[/quote]
Am incercat eu cu portocale. Nu tine!
. Iar de la apa cu lamaie bauta seara, am un concert in burta, de zici ca am inghitit un cor de broaste 
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
ayssa_deea spune:
promit ca de maine sunt cea mai cuminte...Sorry daca v-am facut pofta, nu asta era intentia....
deea
gabibarta spune:
fetelor, recunosc, aseara am pacatuit si eu... Am fost la cina festiva de inceputul pastelui evreiesc, am mancat cateva linguri de supa (zeama) putina carne de vita fiarta si pireu de cartofi. Nu mult, insa de vreo 1,5 luni n-am mai mancat deloc seara, iar acum m-am porcit pe la ora 10
RUSHINICA sa-mi fie!!!!!
Spunea Gabici de suhaida, e o specialitate oradeana, o delicatesa de crema de ciocolata invelita in glazura de ciocolata. E buna si pacatoasa rau
Azi incerc sa mananc muuuult mai putin decat ieri... acum merg sa pedalez:((
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
Iubika spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
Spunea Gabici de suhaida, e o specialitate oradeana, o delicatesa de crema de ciocolata invelita in glazura de ciocolata. E buna si pacatoasa rau
Gabici tu mi`ai pus gand rau! Deja am calcat stramb aseara... parca vad azi ca o sa stau pe net sa caut retete de suhaida
Vezi ca eu glumesc, sa nu crezi ca te acuz de ceva

gabibarta spune:
www.culinar.ro/forum/lofiversion/index.php/t8665.html" target="_blank">http://www.culinar.ro/forum/lofiversion/index.php/t8665.html
aici gasesti reteta. Dar te sfatuiesc sa n-o faci. Daca iese asa cum e in magazin (nu peste tot, ci doar din aia de pe vremuri) mai bine n-o gusti ca e mortala.
Sa-ti dai seama ca nu exagerez, cand vine matusa mea din Germania, la intoarcere isi cumpara vreo 30-40 de bucati...
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
gabi_j spune:
oooo, nuuuu... nu am vrut sa va ispitesc in halu asta. ar fi mai bine sa nu mai folosim aici cuvantul care incepe cu s (suhaida)...
eu am fost fff cuminte. dupa ce am baut lapticu, m-am bagat in pat si am dormit.
azi am inceput ziua cu 1 kiwi si 1 grapefruit.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'