Dieta hipocalorica (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72577&whichpage=1" target="_blank">partea 1
Datele noastre (nick, inaltime, greutata, target)
Iubika- 1.64/66 66/15.04 60
crisia- 1.75/73 72,5/15.04 65
diadaniela- 1.68/71.5 70.5/15.04 60
gabi_j- 1.63/68 68/15.04 60
briza_marii- 1.74/71.5 70,5/15.04 64
Ayssa_deea- 1,65/69 60
l_carmen- 1.68/67 60
CorneliaP33- 1,65/65 65/15.04 55-58
Loreena- 1,67/69 58
gabibarta- 1.70/78 71,5/01.04 69,5/15.04 64
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
Raspunsuri
Iubika spune:
Gabi, datele mele: 1.64 cu 66 ![]()
As fi vrut eu 1.68 ![]()
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
gabibarta spune:
mii de scuze:) am trecut din greseala si la tine datele Danei.
Am corectat!
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
briza_marii spune:
Desi programul meu e alandala si mai sunt zile cand calc pe alaturi
...trebuie sa slabesc pana in iulie, ca pe 8 sunt miresica. Asa ca, ma inscriu si eu pe listuta, poate asa am mai mult spor: 1.74m si 71.5kg
![]()
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
gabibarta spune:
briza_marii, la ce greutate vrei sa ajungi?
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
gabibarta spune:
Ayssa, te-am trecut!
Spor la slabit tuturor! Ce ati mancat azi?
Iar am incercat sa ma sinucid cu o Activie, am mancat cam 90% din ea, bleah... Insa nu are efectul dorit, deci caut alta sursa de fibre:(
Dimineata am mancat un crenvusti cu o felie de paine, la pranz putina varza a la cluj.
Voi?
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
Iubika spune:
nu am mancat nimic dimineata.
la 17 cand am ajuns acasa - o supa de legume, putina salata cu branzica, putin lapte si ceai de plante. ma simt full dupa excesele din we....![]()
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
briza_marii spune:
Pai eu as vrea sa ajung la 64, dar e cale lunga........
...
Azi am facut ciorbita de loboda + stevie asa ca de maine sunt la capitolul "balarii"
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Burtocika spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
Ayssa, te-am trecut!
Spor la slabit tuturor! Ce ati mancat azi?
Iar am incercat sa ma sinucid cu o Activie, am mancat cam 90% din ea, bleah... Insa nu are efectul dorit, deci caut alta sursa de fibre:(
Dimineata am mancat un crenvusti cu o felie de paine, la pranz putina varza a la cluj.
Voi?
Scuze ca ma bag si eu, ca musca-n lapte ... N-am citit decat putin din primul capitol, asa ca nu stiu exact cum arata dieta hipocalorica pe care o tineti voi.
Eu stiu insa ca am tinut de cateva ori (cu succes) o asemenea dieta, in sensul ca aveam voie sa mananc 1000 - 1200 calorii / zi, repartizate cum vroiau muschii mei, si aveam un tabelas orientativ cu calorii.
De ce m-am bagat: din tabelul meu stiu ca m-a surprins foarte tare ca un crenvurst avea 400 calorii (!!!), cand eu ma asteptam sa fie mai dietetic, iar carnea tocata din varza a la Cluj (daca e reteta cu varza- carne tocata - varza, ca un fel de musaca) iarasi are foarte multe calorii, cam 400 la 100g. Asa ca dintr-o data ai consumat cel putin 800 calorii si nu stiu cat de satula ai fost ...
La mine a fost singurul regim care a dat rezultate, fara sa-mi impuna niste chestii foarte stricte. Eu eram disperata cu regimurile de genul "la ora x maninci o lamaie, la ora y o salata", eram vesnic flamanda si lesinata, ca sa nu mai vorbesc de frustrari ! singura problema era ca slabeam lent si trebuia sa ma controlez un timp indelungat. Am tinut cam 3-4 luni regimul, de incepusem sa invat caloriile pe dinafara, si am slabit cam 6-7 kg. Nu e mult, si mai aveam, dar important e ca nu simteam ca tin regim.
Dupa ce nasc (mai am cam o luna si ceva) si termin si cu alaptatul, tot asta e regimul pe care vreau sa-l urmez.
A, si un sfat pt amatoarele de fibre: incercati piinea de secara, e foarte sanatoasa si are calorii putine, cam 50 cal/o felie, fata de 140 painea alba.
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
ayssa_deea spune:
Multumesc ca m-ati primit si pe mine pe lista voastra. Va doresc tuturor sa ajungeti la "tinta" fara prea multe sacrificii. Eu sunt tare mandra de mine. Azi dimineata am mancat doar un mar, la pranz niste sunca de pui, si la cina am facut niste carne de vita fiarta. Insa ieri,v-am zis ca a trebuit sa merg la ziua de nastere a unei prietene. Toate bune si frumoase, pana cand a venit vorba de tort...am mancat o feliuta (mica)de tort si niste covrigei. Dar aseara ghiciti ce am facut? Am mers la alergat... nu de alta, dar ma cam mustra constiinta
. Si in seara asta am alergat din nou.Un pic de miscare nu strica! sper sa fac din alergatul acesta un obicei (chiar nu se compara cu nimic altceva...) Maine dimineata mananc un iaurt. Cat despre Activia, nici mie nu-mi place. Mi se pare ca are gust de medicamente
.Am baut azi un ceai verde. Nici ceaiul nu e grozav la gust,dar am auzit ca face bine la digestie.Voi ce stiti despre el? mi-am scos de pe net azi o lista cu caloriile din fiecare aliment. De acum nu mai am nici o scuza...RIGUROZITATE! V-am pupat pe toate. Noapte buna