Dieta hipocalorica (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Boghi, multumim pt. informatii, nastere usoara si te asteptam cu drag!
Cat despre varza, noi asa facem, ca amestecam 1/3 carne de porc+1/3 vita+1/3 soia. Deci sper sa nu fie chiar asa de pacatoasa. Imi place si mie painea de secara, dar tocmai ieri mi-am cumparat, si n-am gasit decat cea cu seminte.
Iubika, felicitari!
Ayssa, in principiu ceaiul verde ar trebui sa fie bun, si eu mi-am facut unul chiar acum:)
E bine daca faci miscare, ideal ar fi 1/2 ora zilnic, daca poti...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by gabibarta
Ayssa, in principiu ceaiul verde ar trebui sa fie bun, si eu mi-am facut unul chiar acum:)

Mie de exemplu ceaiul verde nu`mi (mai) place....

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

Mergi la inceput

Cred ca o sa ma reprofilez pe salata verde.... Ca sa ajungi al 100 kcal cica trebuie sa mananci 400g de salata... As putea s`o tin toata ziua cu salata si branzica (imi fac sandwich dintr`o bucata subtitica de branza infasurata intr`o frunza de salata.... si acum imi ploua in gura )

Cat despre miscare, incerc sa fac plimbari lungi in fiecare seara,ca de alergat nu se pune problema (inca). Sper sa se simta ceva. Deja mi`e groaza cand ma gandesc la cantar, ca ar putea sa nu arate nici o schimbare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Fetelor, stie cineva cate kcal are o felie de paine prajita? Ca eu asta pap dimineata: 3feliute subtiri prajite unse cu pateu de gasca/rata. Trebuie ca micul dejun sa fie consistent ca altfel mi se face foame pana ajung acasa si sigur imi cump cine stie ce prostii de la patiserie.

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

fara patiserie plzzz!!!!!!!!!!!
depinde cate grame are painea, ce fel de paine e- alba, neagra, etc...
Iubika, nu-ti fie groaza de cantar! Daca pe burtica se vede ceva scadere, tot e ceva, nu?
AMR 4 zile:))) (pana la cantar)

pozici poze noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by briza_marii

Fetelor, stie cineva cate kcal are o felie de paine prajita? Ca eu asta pap dimineata: 3feliute subtiri prajite unse cu pateu de gasca/rata. Trebuie ca micul dejun sa fie consistent ca altfel mi se face foame pana ajung acasa si sigur imi cump cine stie ce prostii de la patiserie.

Mie nutritionista mi`a spus ca treaba asta cu painea prajita e un mit. Ca`i normala, ca`i prajita, tot atatea calorii are.

Cel mai indicate sunt painea neagra, integrala, graham etc consumate sub orice forma. NU paine alba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayssa_deea spune:

fetelor si mie mi-e frica de cantar...stiu ca daca nu voi vedea nici o schimbare voi fi dezamagita. Insa Gabi are dreptate: aseara mi-am probat o pereche de blugi care acum 2 sapt nici nu incapeau pe mine, iar acum nu numai ca incap, dar ii pot chiar inchide. NU mi-a venit sa cred.Asa ca, zica el cantarul ce o vrea, eu simt ca am slabit.Pana la ora asta am mancat doar un iaurt si nu am nici cea mai mica idee ce sa mananc la pranz. Deseara merg din nou la alergat. Stiu ca ar fi bine sa fac macar 1/2h de miscare pe zi si tocmai din cauza asta m-am gandit sa combin alergatul cu niste gimnastica. Am mers al aerobic luna trecuta si am invatat niste exercitii destul de utile. Poate ca dupa Paste imi fac abonament din nou. Voi vedea eu. Va pupic pe toate si GRIJA LA CALORII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata fetele!
Ieri nu am trecut pe la voi ca am umblat hai hui prin oras.
Azi dimineata am mancat o jumatate de bol cu cereale.Mai tarziu ...nu stiu.
Am uitat sa va spun ca mi-am cumparat cartea Mihaelei Bilic ,Silueta dincolo de mituri.Imi place!
Eu azi am zi de facut mancare si smotruit ,dar cu ochii in calculator ,ca nu pot altfel.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayssa_deea spune:

Te ajutam si noi DANA!!! DA-ne si noua ceva de facut... Spor la treaba...pupici

Mergi la inceput

Dana, si eu m-am pus pe cereale azi. Dimineata nu prea am avut timp si n-am mancat decat cateva granule de Fitness de la Nestle (sunt taaaare bune) insa am la serv. o punga, si cada mi-e foame, am sa mai rontai:) La pranz... inca n-am idee.
La mine nu va fi slabire asa spectaculoasa, ca am inceput in februarie, si am dat jos 6 kg in prima luna, acum parca merge mai incet. De fapt nici nu stiu daca merge, dar rezultatul e vizibil. Numai cu celulita de pe coapse nu stiu ce sa fac:(((

pozici poze noi

Mergi la inceput