Dieta hipocalorica (2)
Raspunsuri - Pagina 6
crisia spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
stii tu, cea mai sigura metoda sa faci copil e sa slabesti, sa-ti schimbi garderoba, sa te simti foarte bine in pielea ta, si atunci sigur ramai gravida:))))
LOL, sa stii ca ai dreptate, asa am patit cu fii-mea, abia slabisem
Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/iulianicole
Iubika spune:
In 10 minute plec acasa. mi`e o foame de mor si numai cu gandul la salata sunt!
Nu am mancat decat o ceasca de iaurt azi, si pe aia destul de greu. Dar dimineata m`am simtit mai usoara ~parca~
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
gabi_j spune:
Se vede ca Iubika e o fata cuminte: sta cu capul la salata si nu la alte prostii!! Sa fiu sincera, capu-mi sta la o suhaida, sau la o inghetata cu frisca. Cred ca va trebui sa imi inchid gura cu un dots!
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
ayssa_deea spune:
Mitzuka ,eu am luat lista de pe un alt site... www.medicalinfo.ro ...si eu le-am printat ca sa-mi fie mai usor(le iau cu mine aproape peste tot). In plus acesta este un site cu informatii medicale si mi s-a parut ca pot avea incredere in datele furnizate. Sper sa-ti fie de folos...daca nu reusesti sa il iei de pe site spune-mi si iti trimit un mail cu toate tabelele respective. pupy
ayssa_deea spune:
ce am mancat eu azi...un pic de branza dimineata,2 biscuiti si 1/2 eugenie
1 felie de sunca de pui ,un iaurt, un pic de ciorba de varza si o felie de paine...acum ca le insir aici mi se pare ca am mancat ENORM si cand colo eu nu mai pot de foame.
sa ma impuste cineva pls...
Iubika spune:
quote:
Originally posted by gabi_j
Se vede ca Iubika e o fata cuminte: sta cu capul la salata si nu la alte prostii!! Sa fiu sincera, capu-mi sta la o suhaida, sau la o inghetata cu frisca. Cred ca va trebui sa imi inchid gura cu un dots!
Gabici
Nu ca`s fata cuminte, dar mai nou salata a devenit un viciu pentru mine. Nu am pot opriiiiiiiiiiiiii!
Am fost azi la Metro si TOT ce`mi facea cu okiul..... era verificat de Kcal si pus inapoi pe raft. Asa am ajuns sa iau in interesul stomacului doar 3 Activia mici si niste cereale Fitness din intreg Metro`ul....

Apropo, ce e aia suhaida?????
Iubika spune:
quote:
Originally posted by ayssa_deea
ce am mancat eu azi...un pic de branza dimineata,2 biscuiti si 1/2 eugenie1 felie de sunca de pui ,un iaurt, un pic de ciorba de varza si o felie de paine...acum ca le insir aici mi se pare ca am mancat ENORM si cand colo eu nu mai pot de foame.
sa ma impuste cineva pls...
O fi si autosugestia de vina pentru foame?....
Nu`ti bate capul pentru o amarata de eugenie, nici macar aia intreaga!
Capu` sus ca trebuie sa ne iasa figura!!!!!

Iubika spune:
Meniul meu de "acasa" il stiti: supa de legume si salata cat cuprinde.
Azi am luat o reteta de cocatura de aici de pe site si numai la ea imi sta mintea..... Cred ca o incerc in w-e
Asta doar ca sa o contrazic pe Gabici *LOL*
gabi_j spune:
Iubika, te rog sa nu te iei dupa mine... :)
seara nu am avut chef sa mananc, asa ca am baut vreo 300 ml lapte. mi-a picat f bine.
somn usor, fetelor. ma duc la culcare. sper sa nu patesc ca ieri: am adormit la 9, m-am trezit la 3, pe la 6 am reusit sa adorm, si la 7 a sunat ceasul... toata ziua am fost pe dos, in asa hal, incat am uitat sa imi cumpar dotsul promis!
Gabici
gabi_j spune:
Fetelor, constat cu stupoare (pe situl dat de ayssa: www.medicalinfo.ro ) ca 100g paine de secara (344) are cu 100 cal mai multe decat painea alba (247)!!! atentie, deci, poate ar fi mai bine sa ne cautam o alta sursa de fibre...
Gabici