Dieta hipocalorica (2)
Raspunsuri - Pagina 5
gabi_j spune:
MD: 3 x kiiwi
ora 10: biscuiti x 3 buc
intre timp multa apa
la pranz inca nu stiu ce voi manca...cred ca salata. seara iar ceva fructe. Totusi va trebui sa mananc si ceva mai consistent, dar nu am nici un chef sa gatesc! poate imi pun conserva de ton in salata.
voi cum stati cu moralul?
Gabi, tu mai iei Clarinol? Daca da, ceva efecte?
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
l_carmen2003 spune:
Buna, vreau si eu aici.
Cam asa ceva tin si eu ca dieta, dar nu stiam ca sunteti aici... Eu am 1,68 si 67 de kg si vreau la 60.
Cea mai mare realizare e ca am renuntat complet la dulciuri - doar asa ajunsesem la 70 de kg!- si ca seara, dupa ora 18,00 nu mai mananc nimic. Tinand cont ca pana acum 5 ani aveam 50kg, cred ca obiectivul propus de 60 de kg nu ar trebui sa fie greu de atins, acum ca m-am apucat de slabit... Aaa... am uitat, am 38 de ani si un copil de 2 ani si 7 luni.
Sper sa reusesc sa trec fara sa mai adaug nimic de Sarbatori. Succes si voua.
crisia spune:
Buna, fetelor!
Cand raportam? Pe 15? Ca eu as raporta de acum, pana pe 15 s-ar putea sa pun la loc![]()
Dimineata am mancat un iaurt si un mar, la pranz am gratar de pui cu salata de varza si o portocala, seara nu stiu, vad ce legume am pe acasa sa-mi fac o salata cu de toate si niste fructe. In rest, daca mi-e foame o sa 'mananc' multa apa plata.
Cum sa nu mananc dupa 18? Ca eu abia ajung acasa pe la 18.30, cu o foame cat cuprinde.
Eu sunt hotarata ca pana la Pasti sa dau macar 3 kg, ca sa am unde pune la loc, ca ma duc la soacra-mea, in nordul Moldovei, si face niste bunatati...
Va pup.
Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/iulianicole
briza_marii spune:
Azi dim in sf s-a miscat si la mine acum cantarului
. Nici eu nu am cum sa raportez pe 15 ca sunt la soacra ca de, e "Floare" iar pe 16 sigur o sa am 1 kg in plus
..Dar poate o sa reusesc si o sa ma abtin si o sa pap doar pestele de pe gratar (gratar care nu va zic ce alte bunatati contine ca sigur ma
, ca sa nu mai spun de desert..). Va fi tare greu 
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
gabibarta spune:
Crisia, cum stai cu barza? Vine sau nu?
Gabici, da, am inceput a 2-a cutie. Iau 2/zi, cand am intrat la acest topic, am avut 72 kg, acum sunt putin sub 70... Sincera sa fiu, nu stiu exact de la ce slabesc, dar mi-e totuna, important e sa scap odata de tonele mele:)
deci in 15, orice o fi... important e sa ne abtinem si in timpul sarbatorilor, nu?
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
crisia spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
Crisia, cum stai cu barza? Vine sau nu?
Nu vine, alarma falsa, din pacate...
gabibarta spune:
stii tu, cea mai sigura metoda sa faci copil e sa slabesti, sa-ti schimbi garderoba, sa te simti foarte bine in pielea ta, si atunci sigur ramai gravida:))))
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
mitzuka spune:
Fetelor..o intrebare...Care este limita max de calorii? 1200 sau depinde de ceva...ca eu am intrat pe link-ul dat de voi la inceput si imi iese ca am voie sa manac 2300 calorii/zi...mi se pare mult..eu acuma manac mai putin de atat si nu dau jos nimic....Iluminati-ma va rog...
A..inca o chestie...de unde iau si eu un tabel cu nr de cal al alimentelor..dar unul care sa se poata printa sa il car cu mine peste tot...
Mersi si pupici!
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
gabibarta spune:
Carmen, te-am trecut pe lista!
nu stiu cate calorii sunt permise maxim intr-o zi, eu nu le numar, insa incerc sa mananc cat mai putin. 2300 mi se pare cam mult, nu?
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
crisia spune:
Mitzuka, vezi ca acolo pe link-ul ala iti da 2 valori: BMR si necesarul zilnic de calorii.
De ex la mine zice:
Valoarea BMR este 1515.5 - Necesarul zilnic de calorii este 2083.81
Deci pt slabit iei in calcul BMR, nu cea de-a doua valoare (as fi vrut si eu sa pot manca atat
)
Pupici,