Dieta hipocalorica (2)
Raspunsuri - Pagina 4
diadaniela spune:
V-ati culcat?
Mai fetele ,imi e foame de mor!
Sa ma scuture cineva putin! Stiu ca trebuie sa mananc fructe ,dar vad in fata ochilor numai bunatati.
Of ,ce mi-ar placea sa pot manca orice fara sa ma ingras.
Stati ca ma incurajez singura:
Nu tew lasa,Dana!
M-a tampit foamea!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ayssa_deea spune:
Cina mea : carnita de vacuta (fiarta) si 2 morcovi fierti. In total ,dupa calculele mele, cam 800 calorii pe ziua de azi. Si inca ma tin pe picioare... Noapte buna fetele mele. 
gabi_j spune:
Dana, ce bunatati ai manca? inchipuie-ti ca mananci bunatatile alea, si toate ti se pun direct pe fund, pe sunci, si se transforma in celuliiiiitaaaa
Mai bine mananca un kiwi, un mar, ceva dulce acrisor. sau bea apa plata (multa) cu lamaie. o sa iti treaca, pe bune.
pune pe usa frigiderului poze cu femei grase si urate, sa vezi cum iti trece cheful de bunatati!
hai, ca nu-i asa de greu!
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
ayssa_deea spune:
Dana fii tare !!! Nu da cu piciorul in toata munca ta de pana acum.... Stiu ca e greu sa rezisti tentatiei, dar gandeste-te ca nu esti singura care se abtine. Si noi trecem prin asta zi de zi. Gandeste-te ce fericita vei fii in ziua cand ne vom cantari...Hai ca stim ca poti sa treci peste acest obstacol.
OCUPA-TI TIMPLU CU CEVA!
Te va ajuta sa nu te mai gandesti la "fructul interzis".Stii ce fac eu cand simt ca nu mai pot ? Iau un mar si incep sa-l tai bucatele, intr-un bol. Apoi pun un pic de esenta de vanilie pe bucatelele de mar si le mananc una cate una...pana le termin, mi-a trecut foamea. Functioneaza, crede-ma! Iti da impresia ca ai mancat mult doar ptr ca iti pacalesti stomacul dandu-i bucatele mici...PLUS marul cu vanilie e super delicios. Sper ca ti-am fost de folos. Te-am pupacit si suntem langa tine...
Iubika spune:
Dupa ce am venit acasa de la munca am mancat o supa de legume si niste salata. Apoi am iesit la plimbarea de seara.
Mai tarziu iar m`a apucat foamea si am bagat salata cu telemea la greu. E buuuuun! Si tine de foame 
Hehe, am stat la masa cu baietii mei (tata & "jumatatea"). Ei infulecau de zor cartofi prajiti cu cascaval ras desupra (pe care tot eu i`am facut....) si eu trageam de supa aia..... va vine sa credeti?!.... Recunosc, m`ia fost putin, dar foarte putin pofta, insa nu am cedat. Deocamdata....
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Iubika spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
dar vad in fata ochilor numai bunatati.
.... si eu ieri am stat pe mess dand indicatii unei prietene cum sa faca pizza, iar azi am invatat`o tot pe mess despre cartofii frantuzesti gratinati .....

Adica doua chestii dupa care moooooor! 
Si nu aveam decat iaurtul ala in fata *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
ayssa_deea spune:
Bravo tie Iubika...dar sa stii ca mi-ai facut pofta cu cartofii aia prajiti...
. Dar daca tu ai rezistat,rezist si eu...pupy
diadaniela spune:
Gabiciule ,ai dreptate!Toate bunatatile la care ma gandesc eu s-ar pune direct pe fundul meu.
N-am cedat....inca!![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
gabibarta spune:
Fetelor, buna dimineata si o zi fara pofta de mancare!
Ieri la pranz am mancat doua felii de French Toast cu salam sunca, cateva (vreo 10) boabe de Ola- stiti voi, cerealele alea bune si dupa aceea un Dots, bata-l vina.
Iar seara nimic, numai apa. Ar fi bine sa incercati si voi sa mancati inainte de 6 seara ultima masa. Iar daca va e foame, mai intai beti un pahar de apa si cautati-va ceva de lucru prin casa, sau pur si simplu mergeti la culcare:) La mine nu-i problema sa nu mananc seara, pana ii spal pe cei mici, mai intind o tura de rufe, strang jucarii, deja-s lesinata si numai la mancare nu-mi sta mintea.
Sa vedem azi seara insa, cand mergem la masa festiva de pastele evreilor... Sper ca Lili va fi in forma si nu-mi va lasa multa mancare:)))
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi