La noi la Galati sa veniti ! (22)
Raspunsuri - Pagina 5
delphin spune:
Hai si eu la raport
MD:
-un iaurt nature 0% 1p
-6 capsuni potrivite 0p
-un capucino: 1p
-50g paine 2p
total:4
Pe la 12 am mancat o patretica de cioco: 1p
Pranz:
-paste pana te saturi 4 p
-un iaurt cu fructe 0% 1 p
total 5
ora 16 un mar
Deseara nu stiu inca,poate supa cu painica 5p si apoi mere.
De cantarit m-am cantarit duminica dimineata: inca mi-e rusine sa spun(mi-e rusine de mine nu de voi)
Laura,stiuca fiarta are la 100g 1,6 p.
Vio esti mai bine? Schimba anticonceptionalele te rog. Nu trebuie sa-ti fie rau de la ele de nici un fel. Eu iau de mai bine de 5 ani si am migrena cand nu iau.
http://community.webshots.com/user/delphinoi
Ele spune:
Cookie sa stii ca am vazut si eu ca trebuie consumate pucntele toate sau lasate max 4.
Eu de felul meu mananc putin ziua si seara cand vine sotul...bag de toate . Dar acuma cum sotul nu e , nu-mi prea vine sa mananc.
Eu am mancat azi cam putin si cred ca diseara bag o portie de tocana de cartofi cu vita.
A, si sa zic ce am mancat:
MD: o cana lapte+o felie graham cu 1 linguritza miere
Pranz: salata de rosii cu un ou fiert
Si la mine e zilnica treaba cu resturile de banane a fica-mii
Deci pot papa tocana la cina????
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
Ele spune:
meyyy. noi tinem regim dar la toate ne e cam rushine sa zicem cate kg avem...in afara de Laura care a declarat cat are restul tacem malc. rushine noua ..dar daca as avea si eu cat are Laura as da anunt la ziar
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
ELIZA MIRON spune:
Buna seara!
Uite cum am sa ma loghez si-am sa scriu eu in fiecare zi ca sa dau raportul, deci:
MD o cafea cu indulcitor
o felie de paine cu unt
P o banana si un lapte batut de 370g
C o felie(bucata??) de peste cu lamaie si o lingura de spanac
Inca nu pot sa spun cate puncte sunt, chiar n-am avut timp sa calculez!
LauraFlo spune:
Ele , draga mea, cand m-am maritat ( incep si eu cu povesti ca babele : de pe "vremea mea ") adica in 2002 octombrie aveam 52 KG, cand m-am apucat de cura asta aveam 68, deci cu vreo 16 kg mai mult. Asa ca imi e rusine , numai ca la mine rusinea are efect benefic, daca nu imi e rusine nu i-au masuri si mai am o pasarica sau Pitic : daca nu am rezultate nu mai am chef de nimic si renunt .
Chiar asa Cookie, din experienta ta, eu asa am sa slabesc ? Cate 3 kg la doua saptamani ? Suna bine , nu ? Eu mai mult de trei saptamani nu am tinut cura niciodata, asa ca habar n-am ce ma asteapta de saptaman viitoare .
Delphin , multumesc pt punctele stiucii, dar ieri m-am oprit pe la mama si am mancat o farfurie de ciorba de zarzavat si putina -putina fasole. Ele tin post si ...aveau si alte bunatati pe care eu nu le fac acasa, dar m-am abtinut.
Astazi: mic dejun un mar ( nu am reusit sa mananc acasa ) ,pranz salata verde si 2 oua fierte, diseara habar n-am ( mi-ati facut pofta de cartofi copti, as manca eu si prajiti da' nu e voie )
Alina unde esti Dar Hana ?
Fug sa-mi beau cafeaua.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
neata!
Mai fetelor da tare active sunteti de cand cu cura asta!
Laura de cand te stiu eu tot intr-o dieta esti si mereu ai fost slabuta.
Bravo voua pt mobilizare, nu ca eu nu am ce da jos da si asa abia mai am lapte cu regimul meu de boli, da orikum am pierdut 5kg de cand il tin, aseara m-am scapat la pizza fakuta de mine evident fara prea multe grasimi, da cascavalul ala tot era gras asa ca .... asta dupa ce ieri am bolit juma de zi de la 4 alune amarate.
Viorica te-am visat azinoapte si ghici ce faceam? fripturi la bunikamea hehehehe si era si Shalini cu tine :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
delphin spune:
'Neata fetele!!
Cookie propun deschiderea subiectului cu miss-ele di Galati,caci vazand slaba participare cred ca acesta este motivul.(sper sa ma insel)
Daca nu mai suntem"mamici grijulii" ca sa povestim ce mai fac copii sau etc.,nu mai e interesant.
Dar suntem mamici moderne,nu? Avem grija sa fim frumoase si aratoase!!!
Deci,raportez:
MD: 4 biscote cu putina dulceata dietetica si o cicoare.4p
Pranz:salata de iarba cu ridichi si branza feta,desert ananas proaspat 6p
Seara: inca nu stiu.
O zi buna tuturor!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
cookie spune:
'Neata!
Azi n-am chef de nimic, ma doare capul de mor
Sper sa-mi treaca, vorbim mai tarziu.
LauraFlo spune:
Alina vreau sa fiu tanara si nelinistita si mai ales "slabuta " pana...la 80 de ani ! Iubita, lasand gluma eu chiar nu mai incapeam in haine. Si chiar nu-mi permit si nici nu vreau sa mi schimb garderoba. Mai bine moarta de foame da' cu hainele vechi !
Ce faceti de Florii ? Aveti idee cum va fi vremea ? Noi mergem la fini la curte sa facem o scumbrie la gratar, iar de Paste ( daca ne cumparam masina pana atunci ) mergem la tara la ai mei si la bunicii lui Marius.
Daca tot avem ceva zile libere ( 24 si 25 aprilie )poate reusim sa ne intalnim cu bebelacii ...in Gradina Botanica sau Publica .Ce spune-ti ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
korinna spune:
Buna fetelor!!!
Mai..citind....nu stiu cum sa va zic..dar s-ar putea sa intervina moderatorii,asta pentru ca din subiectul:"la noi la Galati sa veniti " s-a transformat in "cura la galati"...si pe tema asta mai sunt alte cateva subiecte pe forum.
Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau,dar poate ca sunt si fete din Galati care nu tin cura pt ca nu e cazul,iar subiectele lor se ingroapa intre meniurile WW.
Dar...si eu tin cura,postarile voastre imi dau idei.Mie personal imi convine.Insa nu as vrea sa se inchida subiectul nostru!
Eu azi am mancart:
- grefa dimineata,
-ca masa de pranz :4 mere
-cina:imi fac chiftelute din carne tocata de vita in care pun usturoi si piper si sare pe care apoi le fac la gratarul acoperit.La acestea adaug salata cu salata verde,ridichi,ceapa si eventual mancarica de stevie(am inabusit 5 leg de stevie cu putin apa si o lingurita ulei masline)
Nu stiu sa va zic cate puncte au acestea.....ca eu nu le socot,dar dupa un an de Monti stiu ce tb mancat.
Atentie:va sfatuiesc sa consumati si lichide.Eu am ceai de slabit.Luat de la Plafar.
O zi buna!!