La noi la Galati sa veniti ! (22)
Raspunsuri - Pagina 4
LauraFlo spune:
Meniul de zi:
dimineata o cafea cu zahar: 2p
Pranz: salata verde, 2 ridichi si o conserva de ton in suc propriu :4p
Diseara: stiuca fiarta cu lamaie si poate si un cartof ( la stiuca nu stiu cate puncte, dar ar trebui sa fie putine, nu ? )
Am scapat repede de Primarie, acum ma apuc de altele.
Sa aveti o zi buna !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
korinna spune:
Buna dimineata la toata lumea!!
Eu sunt acasa incepand de azi..si pana s-or termina bubitele de varsat de vant!
De azi revin la Scarsdale!
Va urez un inceput de saptamana bun!!!
Ele spune:
Neata!
ce bine e sa te trezesti dimineata si sa vezi ca e frumos afara...parca iti vine cheful de viata
Eu inca nu stiu ce pap azi, vad eu si zic diseara.
Korinna si eu am tinut o perioada scurta Monti si intr-adevar dadusem vreo 5kg jos. Am incredere in el si e un mod de viata nu un regim...dar acuma in perioada Pastelui..zic si eu ca cu WW pot sa pap macar cate putin cozonac, pasca...si ce o mai fi...
Apropo fetele eu sunt catolica, ieri am avut floriile iar duminica am Pastele. Si avand in vedere ca de acasa sunt ortodoxa si ca plecam la tara sarbatoresc de 2 ori.
Gata, fug ca s-a bagat plodul si ma inpinge de la pc. o saptamana buna sa aveti.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
lauraspeedy spune:
Hello!
Raportez si eu: m-am urcat azi pe cantar si surpriza... am scapat de aprox. o jumatate de kg dupa doar o zi de ww (am mancat 16pc. din 18pc/zi).
Eu cred ca e si un impuls psihic.
lauraspeedy
LauraFlo spune:
M-am cantarit si eu ieri: 65 kg, deci am scapat de 3 kg, raman ... pana la 57-59 !
viorica avram spune:
ieri n-am tinut ca m-am scapat la 3 bucatele de placinta cu branza dar n-am mai mancat nimic dupa 6...
azi dimineata m-am trezit cu o durere graznica de cap si cu toate ca am luat vreo 5 calmante inca nu mi-a trecut, si pe deasupra shali e racita si nu merge la gradi, iar tuseste pana vomita,dar sunt foarte hotarata sa tin regimul.deci pana acum am mancat:
2 felii de wasa integrale cu gem de casa o lingurita
o cafea cu o lingurita de zahar
si acum 1\2 grapwfruit
am o stare de voma de la contraceptive care ma face sa nu mananc nimic
la pranz incerc sa vad ce mancati voi si sa copiiiar diseara daca nu ma mai doare capul...o salata si branzica...sa nr punctele.
asta e planul dar nu se stie pana diseara ,insa promit ca voi tine regim, dar nu ma cantariti decat cand ajung la 65 kg
viorica
cookie spune:
Hello, hello!
Bravo pentru mobilizare si cate o de la mine!
Viorica, uite formula:
Calorii la 100g / 60 + Lipide la 100g / 9 = Puncte pentru 100 g
Asta te ajuta la cumparaturi...scoti calculatorul din poseta si ca sa ramana lumea
Auzi, dar daca ti-e rau de la contraceptive, nu te-ai gandit sa le schimbi? Eu stiu ca nu prea e OK sa-ti fie rau de la ele...
Sanatate lui Shalini!
viorica avram spune:
multumesc Cookie pt formula dar poti sa mi-o explici pt ca eu nu inteleg ce inseamna !nu ma prea ajuta azi creierul.ma doare foarte tare capul.
oricum am mancat putin de tot so mi-e pofta pt diseara sa mananc cartofi copti.sa vad cate pcte au...
viorica
LauraFlo spune:
Cookie, tu in ce dupa amiezi mergi la sala ? Ma gandeam ca daca tot tinem cura de slabire impreuna sa mergem si la sala impreuna ? Suna bine , nu ?
Eu as prefera o dupa amiaza in cursul saptamanii de la 18 la 20 ( marti ar fi perfect ) si vineri seara cam de la aceeasi ora ca ficamea e la mama.
De fapt cred ca tu ai deja programul format si ti-ar fi greu sa ti-l schimbi. Asa ca spune-mi tu in ce zile mergi si vad eu daca pot !
Ce tarife au pentru doua sedinte pe saptamana : gimnastica si aparate ? Grupa voastra e deja formata, primesc si "incepatoare" ca mine ? Eu nu prea ma vad facand 250-300 de ..nu stiu ce exercitii cum spuneai ca faci tu. Sorry, cam multe intrebari deodata, nu?
cookie spune:
Laura, eu acum am venit...de la sala. Eu merg lunea, miercurea si vinerea de la aceeasi ora(15), pentru ca atunci e mama la mine si poate sta cu Sabina...Sorry, chiar nu pot sa merg spre seara..., desi mi-ar fi placut sa mergem impreuna...
Stiu ca pretul la 2 sedinte pe saptamana(aerobic 1h si 1/2h aparate) e de 400.000lei. Nu sunt grupele fixe(doar eu ce mai sunt constanta, vin in aceleasi zile si la aceasi ora ), lumea se cam schimba, nu vezi tot timpul aceleasi fete... Si nu te ingrijora ca nu poti sa faci tot programul, nimeni nu poate din prima, dar dupa vreo doua saptamani deja nu mai poti fara miscare...pe bune!
Viorica, esti mai bine?
Poti sa bagi cartofi copti cati vrei...stii acum, banuiesc...2p cartofi fierti(copti) pe saturate...
Hai sa fac altfel formula:
Nr.puncte=Calorii/60 + Lipide /9
Deci, ca sa afli nr de puncte la 100g produs, imparti nr de calorii la 60 si imparti lipidele la 9 si astea le aduni... Ai priceput ceva?
Se vede ca nu-s profa de mate, banuiesc...