La noi la Galati sa veniti ! (22)

La noi la Galati sa veniti ! (22) | Autor: LauraFlo

Link direct la acest mesaj

Poftiti va rog !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50508" target="_blank">cap.4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51655&whichpage=10" target="_blank">cap.5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53389&whichpage=1" target="_blank">cap.6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54649&whichpage=1" target="_blank">cap.7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56275&whichpage=1" target="_blank">cap.8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57593" target="_blank">cap.9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58736" target="_blank">cap.10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60551&whichpage=1" target="_blank">cap.11,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61682&whichpage=10" target="_blank">cap 12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62978" target="_blank">cap 13, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64150" target="_blank">cap 14,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65452&whichpage=9" target="_blank">cap 15,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66882&whichpage=1" target="_blank">cap 16,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67556&whichpage=10" target="_blank">cap 17, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68539&whichpage=1" target="_blank">cap 18,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69750&whichpage=1" target="_blank">cap 19, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70896" target="_blank">cap 20,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72273&whichpage=1" target="_blank">cap 21

Doamnele din Galati:

ElizaMiron de VLAD TUDOR ( 03.01.2001 )
Tamama de Oana (24.02.2001) si Danut (...)
Hanavlad de VLAD CRISTIAN (01.03.2004 )
Mihaelabeldimanescu de Bianca(03.03.2002)
Lauraspeedy de LAVINIA (04.03.2005)
LauraFlo de DARIA ( 15.03.2004 )
Verutza de ALINA DIANA (8.04.2003 )
Roxicucu de Stefan (24.04.2004)
Vilma de ANCA (27.04.2001)
Dadym de Robert (04.05.2005)
Margott de David (27.05.2005)
Korinna de STEFAN OCTAVIAN ( 31.05.2003 )
Delphin de Sebastien (07.06.2003)
Liliana29S de DAN MIHAI (15.06.2004)
Mitoasa de Claudia (08.07.2005)
Viorica Avram de Carol Shalini(22.08.2003)
Av_crina de Beatrix (29.08.2005)
Korinna de MIHAI ( 25.09.1996 )
AlinaM de Vlad (25.09.2005)
Almy de Elenia (26.09.2005)
Liliac de Andra Maria (29.09.2003)
Dinedana de ANTONIA (30.09.2003)
Dana _Iulia de Vlad Stefan ( 19.10.2004 )
Ele de ANA DENISA (26.10.2004)
Cristina Serban de Razvan(23.11.2004)
Verutza de DALIAN BOGDAN( 1.12.2000 )
Vilma de TUDOR ( 11.12.2003)
Pinguleasa de Alexandra ( 20.12.2004)
Cookie de SABINA IOANA ( 24.12.2004 )
DanaBoeru : lucreaza la proiectul
Dana_Danen de bebelusa si scolarita
Gitana de Tania

Poze cu noi: aici

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ramona te-am pupat. Le-am primit. Sper sa mai doarma Deny sa le pot studia.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Ramona, hai ca tu ai ceva vreme de cand o tii. Se cunoaste ceva?? Si cum faci sa calculezi punctele? stai cu lista in fata?? sau stabilesti dinainte ce si cat mananci??

Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Ele, pai n-am prea mult de cand am inceput...insa rezultate se vad...
Si cu mancatul...eu fac cam asa: ma gandesc ce am in frigider sau ce-as avea chef sa pap, apoi imi calculez pe un carnetel...
Dupa cateva zile e mai usor, deja stii cate puncte au chestiile pe care le mananci in mod frecvent...de exemplu, eu nu mai vad paine sau branza pur si simplu, ci vad...puncte, puncte ...le transform imediat in 1,5p sau 1p, ma rog, cate are fiecare(evident, cu aproximatie, ca n-am cantar de bucatarie si nu mi-oi cumpara fix pentru asta!)
Cam asta ar fi ce fac eu...poate fetele ne dau si alte idei, mai comode...
Btw, lista aia e adaptata de mine, in sensul c-am mai scos alimente pe care eu n-o sa le mananc in veci, si cele pe care le mananc mereu le-am dat un bold type, asa, ca sa le vad mai bine cand deschid documentul...
Spor la slabit!

Hai fetele!
Incepeti de luni? Io-s responsabila cu galeria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Saluti!
Cookie, trimite-mi si mie cura de slabire la adrs. laurion2003@k.ro,poate ma apuc si eu de luni. Mie nu mi-a mers netul vreo 2 zile si de-abia acum am terminat de citit din capitolul anterior.
Fii-mea se simte mai bine, s-a recuperat repede dupa raceala, in scimb mi-a dat-o mie si de aproape 2 sapt. stau cu nasul in batista.
lauraspeedy si Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Cookie, eu incep de luni, numai ca ma tot gandesc sa nu ma ingras mai tare! Sunt cam prea multe de mancat pe acolo, dar daca voi spuneti ca tine, de luni intram si noi in dieta asta. Sa vedem cum ne descurcam cu calculele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Voi si cei de la connex umbalti cu puncte....succes fetelor! Eu ma mai rasfat cat mai am timp, dupa ce termin de alaptat cred ca o sa incep sa pun si eu pe mine...asa ca rezervati-mi si mie un loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Am ajuns si noi acasa, am mancat la mama si bineinteles ca mi-am consumat punctele acumulate in cursul saptamanii.
Eu , ca si tine Cookie, mi-am ales din lista alimentele pe care le gasesc in magazine, care imi plac....De ex la munca ( adica pranzul) are ca baza o salata fara ulei din salata verde cu ridichi sau morcov, telina, mar si ca "garnitura " ton in suc propriu sau branza degresata de la Milli, in alta zi am avut orez fiert. Eu mananc toate astea fara pic de ulei si fara sare, pentru ca imi este usor fara ele, dar daca nu puteti fara, trebuie sa scadeti din puncte.
De exemplu eu beau doua nessuri pe zi, un plic de ness, 2 lingurite zahar la 250 ml apa. Cam mult zahar , stiu dar cu indulcitor nu-mi place, iar fara zahar nici nu incape discutie.
Oricum, sotu ma ameninta ca daca isi cumpara masina ne lasam de fumat ( ca sa avem bani de benzina ) , iar eu cafea fara tigari nu pot, deci ma voi lasa de cafea, in concluzie si de cele doua lingurite de zahar per cana.
DAr daca ma las de fumat ma ingras nu ??? Asa ca nu ma pot lasa...sa se lase le ca e slab !

Revenind de pe dealurile pe care colindam, vorbim despre cina. Seara, tot o salata cu ceva carne fiarta sau fripta, sau supa de legume, joi am mancat chiar si o portie de supa din piept de pui cu galuste.
ceea ce mi-a reusit mie la regimul asta: NU IMI MAI ESTE FOAME ! Bineinteles ca mai scap pe langa ( o bomboana, un patratel de ciocolata ) dar am scapat de prostul obicei :RONTAIALA. Si eu am mqaxim 10-14 zile de cand tin regimul asta !
Ideea e ca de atunci nu am gatit familiei decat ciorba ( ca Daria si Marius fara ciorba sunt morti ) si o singura data felul doi: ciuperci cu sos de lapte. Sotului ii plac la nebunie salatele deci nu plange dupa tocanite, sarmalute si ostropel. Sa vedem cat rezista. !

V-am facut capul tandari ! Mi-e un somn ....Dar copila a dormit deja la mama..si deci nu am cum sa dorm. Aseara m-am uitat la Dansez cu tine si la niste filme cu spirite si ...bau bau si am adormit apoi pe la doua....Mi-era cam frica...l-am trezit pe sotu , l-am rugat sa vorbeasca cu mine pana adorm...ca altfel nu puteam.
Inainte nu ma speriam asa usor, din contra nuami la filme cu bau bau ma uitam,...m-am babit se pare !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

mey, eu sunt cam nelamurita dar asta din cauza ca n-am timp sa studiez ca nu ma lasa plodul la pc....pai daca eu mananc ziua doar 10 pct si sunt satula??? tb sa le condum pe toate eventual sa las max 4 de rezerva??? Si inca ceva: obligatoriu mesele alea de fructe, legume si lactate???eheee. ziceai tu Laura de cap tandari..inseamna ca eu doar va "ametesc"

Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Bon!

Facem o listuta cu cine incepe de luni?

Deci:

delphin
eliza miron
ele
lauraspedeey
viorica avram

Coach:

cookie

lauraFlo

Cine se mai inscrie?

Eu la pranz mi-am facut o salata cu "iarba verde",o lingura de sfecla rosie la borcan,5 ciuperci si o felie de 50g de sunca presata degresata + 50g de paine cu cereala.

Apoi,pana la ora asta 2 mere si o buc. de cioc. ,dar mica.

Socotind punctele de la pranz ar fi 2pct. painea + 1pct. sunca presata. Ma insel?

Apoi cioco am pus-o 3 pct. + 1 pct. merele caci depaseste ratia zilnica.

Pana acum am 11 pct. cu ce am mancat azi dimi., mai am pana la 18,dar sper ca nu sar calul deseara caci sunt cam nervoasa!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

SALUTARE!

Mai fetelor dar ce agitatie cu aceasta cura de slabire.... Imi place ca v-ati mobilizat super.... Mai ca imi vina sa ma apuc si eu!!! Ca imi place cum v-ati unit asa..... Ma simt exclusa..... Numai ca eu nu stiu nimic despre cura asta, si sigur eu mai lipsesc sa pun intrebari despre .
Oricum daca imi permiteti eu voi incerca sa prind cate ceva din dieta asta prin povestirile voastre si poate imit asa mesele voastre. Ca si asa nu stiu ce sa mai gatesc, ce sa mai mananc.
Sunt alaturi de voi.... va sustin si va admir pentru curaj si mobilizare.....
Pupici multi la toata gashca!!!

liliac
ai o super fetita. Frumoasa si desteapta! Sa-ti traiasca!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput