La noi la Galati sa veniti ! (22)
Raspunsuri - Pagina 6
cookie spune:
Korinna, multumim pentru grija!
Dupa cum s-a vazut, propunerea de mutare a fost deja facuta...insa nu toate fetele s-au exprimat inca in legatura cu aceasta propunere...
Bineinteles, n-am vrea sa ne luam na-na de la moderatori..., sau Doamne-fereste, sa ni se inchida subiectul, ca nu-i asa? noi avem alte probleme de discutat...
Sunt convinsa ca fetele au vazut, de exemplu, un subiect precum http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73198, unde fetele tin toate curele posibile si se sfatuiesc...nu-i bai, ne ducem acolo!
Ce ziceti, fetelor, va bagati? (Spun va si nu ne pentru ca eu deja postez acolo de mai multa vreme...)
Sau mai veniti cu propuneri...ca devenim deja indezirabile...
Ele spune:
mai mie deja mi s-a acrit cu discutiile astea...ba nu e buna ca vorbim numai de plozi, ba e rau ca de ce ne bem cafeaua dimineata impreuna, ei nah...acuma e din nou rau ca vb de diete. Eu cred ca o renunt de a scrie la acest subiect...si chiar nu aveam chef sa fiu acida...
ce ziceti vorbim despre orgasme si sex in trei ca poate nu ne inchid moderatorii????
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
LauraFlo spune:
Eu nu cred ca este chiar asa de neagra problema: suntem niste galatence care pe langa stabilit intalniri lunare au o alta preocupare comuna : o oarecare cura de slabire. Nu cred ca poate supara vreun moderator lucrul asta. Sau e posibil sa ma insel....Dar cred ca le-ar place ca forumistele sa arate bine nu ?
Mamici de galati ce isi cresc copiii si slabesc impreuna ...
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
delphin spune:
Si eu cred ca nu este chiar atat de grav ca postam aici si ca ne-am adunat cateva la aceeasi cura de slabire si ca ne sustinem intre noi!
Acum suntem la inceput,inca spunem ce mancam,insa povestim si ce am facut in weeck-end si etc.
Daca moderatorii se impotrivesc,sa dea un semn si probabil vom face un alt subiect,dar sa merg sa ma amestec cu alte fete si cu alte regimuri nu prea i-mi comvine...tocmai cand ma simteam asa bine aici.
Propun sa mai asteptam putin sa vedem cum decurg lucrurile(postarile celorlalte fete) si mai vedem.
Fetelor,daca credeti ca batem campii cu dieta noastra...spuneti voi ceva mai interesant...nu stiu ce,dar ca sa tina subiectul "La noi la Galati..." pe prima pagina a forumului.
Na ca m-am descarcat!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
cookie spune:
Laura, Delphin, stati, fetelor, linistite, nu va speriati! Ati primit vreun avertisment?
Pai daca nu ne-au inchis pe noi cand ne invitam dimineata la cafea si discutam despre pp si kk la bebei, acum ar fi si culmea!
Chiar mi-as dori sa aflu si parerea unui moderator...
Deocamdata, e doar parerea unei singure persoane...care din pacate, NU este moderator!
alinam spune:
hop si eu! am soacra baby sitter asa ca va citesc ...... da de ce asa putine postari azi?
Korina fara suparare dar postarile tale cam taie cheful omului, lasa fetele sa posteze despre diete, mie imi place si nu cred ca supara moderatorii cu asta, in fond si la intalnirile lunare cam tot despre copii si diete se diskuta deci asta intereseaza mamicile din Galati. Imi pare rau ca trebuie sa fiu eu aia care iti zic ca ti-ai creat ceva antipatii pe aici din cauza mesajelor tale de gigi contra. Serios acum, vad ca si pe tine te intereseaza problema slabitului asa ca mai bine alatura-te fetelor si gata, toata lumea e fericita
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
delphin spune:
nu mai scrie nimeni!
alinam
Si ca sa schimbam subiectul si ca sa ma laud deh!, am pus poze noi cu fii'miu! http://community.webshots.com/user/delphinoi/1
http://community.webshots.com/user/delphinoi
LauraFlo spune:
Ne-am adunat si noi de pe drumuri ! Am vrut sa mergem la plimbare dar dupa 20 de min am renuntat pt ca batea vantul foarte tare , apoi am facut ceva cumparaturi pt maine : fasole verde avem in meniu si ne-am dus la croitoreasa: i-am facut Dariei o fusta super . De abia astept sa ne intalnim sa o vedeti !
Ups, Daria cam tuseste ! Sper sa nu fi racit ! Va pup ! Sa aveti o seara buna !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
viorica avram spune:
am revenit si eu
deoarece am net cu portia.mi-a fost foarte rau si mi-am revenit un pic , mai mult fortat pt ca fiica-mea ma tuseste toata noaptea
azi dimineata , vazand ca nu am net in ciuda interventiilor si telefoanelor mi-am luat fetita plina de muci si sotul si m-am dus la astral sa inchei un contract cu ei.abia maine vin sa semnam contract si in 10 zile ma conecteaza.vazand ca nu-i chip si legata de maini si de picioare deoarece punctajul pt alimente il am pe net am sunat din nou la operatorii mei de cablu si i-am implorat sa ma lase un pic....cred ca le-a fost mila de mine!
am mancat ca la carte :24 pcte in fiecare zi, chiar mai putin. dieta mea e si un pic monty pt ca si acolo mai postez. imi place monty asa ca nu renunt nici la el , numai ca vreau si un pic mic de dulce!
Cookie, merci ca m-ai luminat, pt ca nu intelegeam de ce e \ si nu :!
in privinta sportului, de maine cand duc papaica la gradi alerg din nou.
m-am simtit foarte rau ieri iar azi am fost ametita. imi ia 3 zile sa-mi revin dupa o migrena. asta e.la contraceptive renunt din mai, pt ca pleaca sotul , nu pt ca fac bebelusi.
nu va mai spun ce am mancat dar oricum m-am incadrat in punctaj.
sper sa am si maine net!
va pup
viorica
lauraspeedy spune:
Salut!
Poate ne spune Vilma, care este moderator, daca subiectul nostru trebuie sa fie inchis sau nu.
lauraspeedy