La noi la Galati sa veniti ! (22)
Raspunsuri - Pagina 7
roxicucu spune:
Desi nu tin cura de slabire vreau sa va spun ca sunt alaturi de voi si ca nu ma deranjeaza ca discutati despre ww. Io va citesc in continuare desi nu prea am timp sa mai scriu.
Am gasit bona pentru Stefan, ca de pe 25 aprilie ma intorc la munca. Deocamdata sunt multumita de ea iar Stefan s-a lipit de ea din prima zi, sper sa nu fie probleme.
Am facut rost de inca 2 cd-uri baby einstein , foarte interesante, unul cu anotimpurile si celalalt cu mijloace de transport, pe pamant, apa, aer. Daca va intereseaza, astept "comenzi".
Va pup si va doresc cat mai multe kilograme in minus
http://photos.yahoo.com/roxicucu
cookie spune:
quote:
Originally posted by roxicucu
Am facut rost de inca 2 cd-uri baby einstein , foarte interesante, unul cu anotimpurile si celalalt cu mijloace de transport, pe pamant, apa, aer. Daca va intereseaza, astept "comenzi".
Super! Trece-ma si pe mine pe listuta de "comenzi"...Insa cred ca va trebui sa ne intalnim, sa-ti mai dam niste CD-uri blank, ca o sa ajungi la sapa de lemn cu atatea copii pentru noi...
Bine ca ai gasit in sfarsit bona pentru Stefan, ti-ai luat o piatra de pe inima...
Fetelor, aveti idee cat o sa mai tina vremea asta?
S-au cam dus plimbarile noastre...
Eu am sa raman fara mama de maine, pleaca la tara si se intoarce duminica, asa ca netul...cu portia, cand doarme copilul, pentru ca atunci cand ma vede la calculator se urca pe birou, trage de hartii, de telefon, sau apasa pe butoane
Va si sa aveti o zi buna!
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Roxi si eu vreau CD. Promit si eu sa-ti aduc blank-uri ! Sa fie o dadaca buna si sa aiba grija de bebelacul dragut si cuminte !
Vilma a fost ocupata si inca nu ne-am delectat cu primul Cd, dar am cumparat Tapul Ticu la Gradinita si e destul de dragut. Daca il vreti promit sa fac o copie doua la serviciu ca acasa nu am cu ce.
Cookie, a trecut durerea de cap ?
Eu astazi am pastai verzi si o jumatate de pulpa de pui fiarta si ca umplutura mere. Oricum ieri seara mi-a fost foame rau de tot ( probabil pt ca era nervoasa ) si am cam ciugulit din " interzise ". De Florii am sa gust putina scrumbie si ...atat !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
delphin spune:
Cookie,merci mult
O zi buna la fete si curaj celor care tin ww!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
LauraFlo spune:
Cookie , multumim ! Esti tare grijulie ! Sa stii ca deja am molipsit doi colegi ! Studiaza de zor doc-urile de la tine si sunt incantati , cica ar fi destul de lejera aceasta cura !
cookie spune:
Ma bucur ca v-am fost de folos!
Auzi, Laura, mie mi se pare ca mananci cam putin...cred ca mai incape...
Si unde sunt lactatele? Sau nu-ti plac?
Daca vreti sa aflati cum va fi vremea pe la noi...iata:
http://wwwa.accuweather.com/index-world-forecast.asp?partner=accuweather&myadc=0&traveler=0&zipcode=EUR|RO|RO019|GALATI|
LauraFlo spune:
Iubita, nu mananc putin, iar lactatele le pastrez pentru seara. Pe la sapte isi mananca fiica mea iaurtul si eu ..o secondez. Iar dimineata ( cand am timp ) mananc o felie doua de paine prajita cu unt.
E pericolul chiar asa de mare daca mananci mai putin ? E adevarat niciodata nu mi-am calculat exact ( ca total zi ) punctele .
Deci in week end va fi cald. N-ar fi rau ca vreau la plimbare si la gratar !
vilma spune:
O copie deja am (adica chiar CD-urile de la Roxi, caci eu mi le-am copiat). Mai trebuie sa fac pentru Cristina, sper sa apuc saptamana asta, de fapt trebuie sa cumpar niste |CD-uri goale, caci am descoperit ca nu mai am acasa.
Laura, Cristina, iertare ca nu v-am dat inca copiile, insa ....am uitat. Sa ma pedepsiti, ca sunt de groaza.
Am gasit la leonardo o pereche de pantofi draguti, sunt cu botic ascutit, dar din ala scurt. Nu stiu daca sa-i iau, din cauza culorii: sunt negri, dar au si o dunguta roz si o fundita in fata mov. Asta inseamna ca nu pot sa-i port decat daca am ceva pe mine cu aceste culor? Adica in mod cert nu o sa-i pot lua daca am o hainuta verde, de ex....nu?
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
vilma spune:
quote:
Originally posted by lauraspeedy
Salut!
Poate ne spune Vilma, care este moderator, daca subiectul nostru trebuie sa fie inchis sau nu.
lauraspeedy
Eu n-am nimic impotriva sa discutati despre diete, doar ca remarca Corinei trebuie luata ca o simpla opinie, si nu trebuie sa va suparati pe ea. Dupa parerea mea, probabil ca dietele vor reveni periodic in discutiile noastre, la fel ca si discutiile despre bolile, vaccinarile, comportamentele copiilor, aceste aspecte fiind si ele subiecte separate. Daca o tema nu prezinta interes, probabil ca nu se va intinde pe prea multe pagini. Hai sa fim ingaduitori fata de ceilalti.
Mai bine sa va aduc aminte ca trebuie sa facem curatenia de Pasti si mie una mi se face rau cand ma gandesc, pentru ca nu-mi place partea cu ravasitul casei. Ma rog, io-s mama gospodinelor....:))
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
LauraFlo spune:
Uite de ce e Vilma moderator ! Ce frumos le spui tu !!!!