La noi la Galati sa veniti ! (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Fetelor,
la sala, la aerobic sunt doritoare si eu. La asta chiar ca vreau sa ma bag, daca la cura nu e cazul.... Dar ca si Laura n-am parteneri, ca e nasol tare sa te duci asa de una singura intr-o gasca unde fetele deja se cunosc.... Hai, cine ma agata si pe mine????
Ca am nevoie un pic de demaraj ca dupa aia ma tin!!!

E super ce zicea liliac. Plaja, soare.... noi sub umbrelute... De abia astept; e musai sa facem o intalneala la plaja in vara. Asta ca sa aveti un motiv in plus sa va nu mai calcati stramb de la cura de slabire .

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Ok, sa zicem ca suntem 3: Laura, Cristina si eu. Trebuie sa gasim o sala buna, care sa ne convina la toate. Ma duc sa ma interesez la asta de pe Regiment 11 siret, vis-a-vis de romtelecom (cea mai apropiata de mine). Ar mai fi cea de langa oraselul copiilor, dar imi este peste mana.
In afara de locatia salii, trebuie sa gasim si intervalul orar comun.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

mai fetelor am intrat sa intaresc ce zice Cookie despre branza Exquisa 0.2 e suuuuper buna chiar si pentru mine care am regimul fara grasimi, in aceeasi ordine nu va recomand Philadelphia light are multe grasimi (unde o fi lightul? ) si eu chiar acum sufar o criza biliara de la ea.

Eu vreau sa ajung la 65 kg atat, mai putin nu cer, dar cred ca daca imi scot astia pietrele de la fiere nu mai am mult de slabit, alea cantaresc mult ca io sunt slabutza hehehehe.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Alina, ai fost mortala ! De fapt ca de obicei !
Am sa caut si eu branzica asta, dar nu se mananca cu paine ???

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laura eu o pap cu pesmet, da cred ca merge si goala, nu e gretoasa. a si o gasesti la billa

poze

Mergi la inceput

Laura aia de pe mess care bate la porta ta eu eram

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Buna fetele!

Am terminat cu serviciul pt. azi,ma apuc imediat de o sedinta de steper ca sa nu mai culpabilizez cele doua patratele de cioco mancate in dim. asta.

Aici este Pastele in Week-end si se practica tare de tot ouale de cioco. de toate marimile. Si cum sunt la intrarea in magazin in cea mai mare parte a tipmului...clientii sunt asa draguti...ca insista sa iau si eu cate o cioco. (out mic mic de cioco).

Refuz eu cat pot,dar..nu mai pot tot timpul...Azi am sarit peste salata verde,dar eu nu am pbl. deocamdata.
Am mancat o cutiuta de mazare cu morcov,asa negatita si a fost bun si satios,deocamdata nu mi-e foame.

Liliac1,merci pt. oferta de materiale,adresa mea este adrianahagiu@yahoo.fr

Va las acum,ma duc fuga la steperul meu!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Vreau si eu la sala, dar undeva prin micro 17 sau 19.
Se pare ca ieri aproape toate manechinuitele din Galati au depasit punctele ( si eu cu vreo 4pc - sper sa le recuparez azi).
Cookie, si eu port tot marimea 35 si tare greu imi gasesc ceva de incaltat. Ieri am fost la depozit pt alte probleme si, din greseala, am gasit niste pantofi fff. draguti, marimea 35,din piele, numai 600.000lei. Se pare ca si pt comercianti e o problema supermarimea35:
cand o aduc, nu se vinde, asa incat sunt nevoiti sa faca reducere la pret- si daca atunci te nimeresti pe acolo e super. Cam asa s-a intamplat cu mine. Bineinteles ca n-am mai cumparat ce-mi propusesem si mi-am luat perechea de pantofi.
lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Fetele, pentru mine locatia salii nu importa prea mult.... Vin oriunde, numai sa am cu cine sa ma potrivesc la program. Asa ca las la latitudinea vostra alesul salii. Eu va urmez... hi hi. Numai sa incepem odata, ca acus vine vara si o sa vreau la plaja....

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Buna.Si noi suntem din Galati.Ne primiti?

Krys

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput