La noi la Galati sa veniti ! (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eu nu am incercat niciodata batoane de slabit...De unde le cumparati ? Cum se numesc ?

Sa va zic una buna de tot: de trei saptamani aproape , de cand cu cura de slabire, am mancat foarte multa salata. Cel putin una pe zi...ei, de o saptamana si ceva m-am umplut de bube, m-am intoxicat. Plina de nervi si de mancarimi ieri deschid discutia cu mama si Marius; ei mi-au dat motivul: nitratii din salata. E adevarat ca am o sensibilitate la coloranti, alte E-uri si ...chestii vechi , dar chiar asa sa te intoxici de la salata. Pai ce imi ramana sa mananc ? Susai si papadie ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Neata la fete!

Eu ieri am fost cumintica pana seara cand am mancat o supica chinezeasca si ceva cioco ca tot sa invartea berbatu pe langa mine cu ea. Apoi si ceva fructe uscate,o mana cca.

Azi sper sa fiu mai cuminte...dimi. 3 biscote cu o cicoare(cam 5p caci biscotele sunt cu mere si stafide),
la pranz am mazare cu morcov,la cutie si desert un iaurt cu fructe 0%,cred ca sunt iar vreo 6p,iar pt. seara nu stiu,dar sper sa nu se plimbe iar barbatelul cu cioco intrebandu-ma daca mi-am mancat toate punctele azi!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Laura, sunt mai multe tipuri. Eu prefer "fibrobar" si le cumpar de la farmacie sau de la plafar. Cele mai ieftine le-am cumparat de undeva de vis-a-vis de spitalul judetean, acolo unde e si "teora", le-am luat cu 13000/buc., iar prin farmacii sunt in jur de 14-15500.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna dimineata!
ce ma bucur pt ca nu sunt singura care a calcat stramb.aseara sotul meu a cumparat niste fursecuri si crochete iar eu nu m-am putut abtine si am mancat vreo 4...dar l-am certat!i-am spus sa nu mai cumpere dulciuri pt acasa mai ales cand este urat afara si eu sunt trista. apoi ,pe la 10 m-am dus la ziua finei mele cu un tort si am mancat doar fructele de deasupra.iar azi...recuperez punctele.
am baut doar o cafea cu lapte degresat si un pic de miere.
am sa mai mananc 1\2 grapefruit si la pranz...ceva cu salata verde.numai ca are dreptate Laura,pt ca si mie mi-a aparut pe piele,eu spuneam ca sunt deshidratata si dadeam cu crema si ulei de corp.
ce sa mai mancam daca si verdeata e contaminata!?oricum burta s-a dus bine. mai am un pic si dau si la picioare.ma duc acum sa fac pilates pt ca ploua si nu pot sa alerg pe faleza.
pupici

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Fetelor, puteti sa incercati sa mancati frunze de stevie in loc de salata. Poate gasiti de la niste bunicute care nu le pun cine stie ce ca sa creasca. Problema ramane totusi cu solul, ca tot nu ai garantia ca e "curat".
Salata de cruditati nu aveti voie? Mie aia mi se pare foarte consistenta, tine de foame, la mine insa e o problema, ma doare burta daca mananc prea mult.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Multumesc Eliza, am sa caut si eu !
Viorica imi pare rau ca si tu ai...mancarimi. Imi dau o senzatie de disconfort maxim !
Vilma ai dreptate. Salata de cruditati e buna la slabit, dar toata iarna am tot mancat si m-am cam saturat de ea..Ca sa nu mai vorbim ca e mai usor sa speli pur si simplu o salata verde decat sa pregatesti o salata de cruditati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, nu va ingrijorati ca mai calcati stramb...li se mai intampla si altora...
Mi se pare imposibil, la o cura pe termen lung, sa nu mai calci pe-alaturi...eu, cel putin, ma simt frustrata la maxim! Mai bine mai gust cate putin din ceea ce poftesc, ca altfel...cand m-am scapat...nu ma mai opresc!
Mai nou, am descoperit ceva care-mi place foarte mult:branza tartinabila la cutiuta, Exquisa 0,2%...pe care am calculat-o si are doar 2,2p la 200g! Si e foarte misto la gust!

Laura, Viorica, eu n-am probleme cu salata verde...asta pentru ca nu mai mananc! , mi s-a acrit de ea! Da' e chiar nasol sa faci alergii de la verdeturile astea, pai, chiar, ce sa mai mananci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mai, fetelor, ma uimiti! E fain ca sunteti perseverente si se pare ca intalnirea de prin vara (iulie-august) am putea-o face la plaja!!! Ca atunci chiar ca nimeni n-ar mai avea "probleme". Copilasii la nisip, eventual barbatii la bericica, si noi, belle si gratioase la umbreluta! Eiii, cum ar fi??
Va doresc sa aveti suficienta putere sa rezistati si cel mai important, sa ajungeti la cate kg v-ati propus!
Io mi-am propus sa ma ingras dar daca s-ar putea doar la tzatze as fi o fericita, nu de alta dar incetul cu incetul in vreo 2-3 ani o sa-i vina sutienele mele lu' fii-mea

Am vazut ca tot scriati de baby Einstein..am auzit de asta dar nu prea stiu despre ce-i vb. Eu am vreo 20 de CD-uri de-astea educationale gen Tapul Ticu, Hercule, Cultura generala, Hai la gradinita (parca), etc...Dar parca mi-ar placea si Baby Einstein daca e cam din aceeasi "colectie". Asa ca VREAU SI IOOOOOOO!!! Daca poate cineva numai sa mi-l imprumute o zi ca mi-l copy eu ca sa nu va pun pe voi sa pierdeti timp pretios
Daca ati vazut pozutele (si va multumesc de aprecieri) si v-au placut ca modalitati de recreere cu copilul, va rog sa-mi spuneti si va trimit si voua ceea ce am.
delphin tu cerusesi elicopterul ala cu cifre...zi-mi o adresa si-ti trimit o gramada de-alea...

Hai ca va pupilesc, ma bag si io intr-o punga de covrigei, astept sa iasa soarele si va doresc o zi buna!!!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

Andra - Martie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu nu-s la dieta, e discutabil daca mi-ar trebui sau nu, dar nu ma pot opri sa nu zic, apropo de ce zice Liliana, ca as vrea si eu sa-mi pot muta niste sunculitze mai sus. Oricum, aia cu intalnirea la plaja eu zic ca e ca un fel de examen de licenta, acum depinde si de cine face aprecierile...:P
As vrea sa aud si eu la cate kilograme v-ati propus sa ajungeti. De ex Cookie cu care m-am intalnit aseara, mi s-a parut ca arata bine, nu vreau sa zic foarte bine caci probabil ca e loc si de mai mult. Cookie, eu cred ca de la aerobic si fitness arati tu asa de ok, adica chiar daca nu ai ajuns la standardul tau de greutate, corpul arata bine pentru ca ...e simetric...:))
Hai ca ma duc sa-mi fac si eu abonament.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Si eu merg la sala, adica vreau sa merg la sala, da' n-am parteneri. Dupa Paste vreau sa incep.
Nu de alta dar eu niciodata n-am facut sport si acum cu variatiile astea de greutate....ce mai, nu-s "simetrica" de loc si imi mai si atarna pe ici pe colo cate un muschi ( sau sa fie o sunculita ?)

Vilma, eu vreau 57 kg ( adica vreo 8 in minus ). Ah, ce multe sunt !

Mergi la inceput