La noi la Galati sa veniti ! (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Vom intra putin mai rar pt ca baietelul meu este putin bolnav-duminica plecam spre Tg.Mures sa facem un control,dar sper sa fiu si eu alaturi de voi.
Cu sala si cura de slabire nu ma omor pt ca mi-am revenit fff bine dupa nastere-adica sunt iar scheletron.Asa ca.....
Mai vorbim cand ma intorc.
Pupicei.

Krys

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata, fete frumoase!
Vine weekenduuuuuuul! Si vremea frumoasa!
Ce v-ati propus de Florii? Un gratar, ceva, concertul lui Banica?

Crisa, bine ai venit!
Ce intrebare e asta? Bineinteles ca te primim!
Hai, spune-ne mai multe despre tine si puiutul tau!

Dragelor, ce ma bucur ca sunteti hotarate cu si
Eu va fac galerie!

Vilma, ce draguta esti......da' eu mai am muuuult pana sa fiu macar cum eram inainte de a ramane insarcinata...Oooofff, si eu care ma plangeam cat sunt de grasa inainte...a fost nevoie de sarcina ca sa vad cu adevarat ce inseamna sa fii si sa nu-mi vina sa ma mai uit in oglinda...
Am uitat sa va zic ceva : ieri cantarul mi-a spus 59,9!!!! Deci am schimbat prefixul! Si pentru c-am fost cuminte, mi-am tras o pereche de blugi(asa mi-am propus eu demuuuuuult!) si sunt foarte incantata!
Sper sa am putere sa ma tin in continuare pe baricade...

Hai va pup pe toate, ne "vedem" mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !
Cookie felicitari !!!!!!! Ai schimbat prefixul ! Pai trebuie sarbatorita chestia asta ! Bravo !!!!!!! Si bineinteles ca vei fi pe baricade pana la ...kg dorite ! Iti facem noi galerie !
Crisa , bine ai venit ! Sanatate multa la puiut !

Vreau si eu sa schimb prefixul ! Mai am vreo luna doua nu, Cookie ? Tu stii ca mie mi se pare ca mananc mult ? In fiecare zi dimineata doua felii de paine ? Pranz la serviciu, acasa seara iarasi mancare....Acum inteleg ca de fapt eu urmam cura Dianei: nimic mancare, cel mult o ciorbita sau supe cand ajungeam acasa si in rest doar dulciuri: napolitane, covrigei, turta dulce si alte...chestii pline de zahar, coloranti si E-uri.

Ieri imi citea un coleg un articol cum ca ciocolata este afrodisiac ...si concluzia lui era ca nu trebuie sa renuntam la ea ( tine si el cura noastra ) ...

Legat de asta mi-am adus aminte ca am citit undeva pe forum un banc bestial:
<<O femeie se plange alteia ca barba-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "ce avem de mancare?"...
Cealalta ii zice: "Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi chestii si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva...

A doua zi se intalnesc din nou... "E, cum a fost?"... "Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi... ce sa mai... bomba"... "Si???"... "Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi???" >>

Fug la cafea...am redus zaharul din ea !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata fetelor!!!

Laura, mi-a placut bancul. M-a binedispus de dimineata....
Cookie, felicitari pentru realizare. Esti un model de consecventa.
Crisa, bun venit! Spune-ne mai multe despre voi!

Vroiam sa spun mai multe, dar acum nu mai pot sa stau... mai vorbim
Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna dimineata
eu alerg pe faleza, nu mai merg la sala ci fac acasa tae bo si pilates ca am pe calc.nu prea calc stramb cel putin cu dulciurile nu mai sunt atat de disperata si de ce vad ca am voie mai multa mancare, mananc mai putin in ultimul timp. sa fie oare de la dieta ww care mi se potriveste cel mai bine?
asa cred pt ca nu sunt deloc frustrata din cauza regimului cum mi se intamppla pana acum.la kg. inca ma mentin intre 68 si 70, depinde cata apa beau.ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca nu mai sunt ata de disperata dupa dulciuri.o fi de la pastilutele de crom?de la dieta asta atat de permisiva?nu stiu dar mi-e bine.nu ma cantaresc inca dar o gaura la curea s-a dus lejer.
parerea mea proprie despre sport e ca toata lumea are nevoie de miscare, mai ales pt un tonus bun.eu as putea sa optez pt electrostimulare ca am mai facut si am dat jos cativa cm dar urasc sa stau nemiscata 45 min pe un pat cu o revista in mana si sa astept. mie imi place sa ma misc .stiti ce bine e dupa 30 min de alergare pe faleza?
pana acum am papat 2 felii de paine neagra prajita cu 2 bucatele mici de unt si o lingurita de gem
0 cafea cu lapte degresat
acum ma duc sa rontai un mar
si mai tarziu crewd ca manac piept de pui grill cu salata sau mai vad eu.
vb mai tarziu

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Buna fetele!

Sa va spun ce am facut eu de dimi.?

Pai am mancat 2 mere taiate bucatele si bagate putin la microunde,apoi o gura de banana de la Sebastien si o patratica de cioco tot de la el.
Apoi 30 min de steper si aprox.10 min de gantere,dupa care am dus puiul la camin si am fost....la furat liliac.(mai tii minte Vio cand mergeam seara in gradina la Y14?)

Bon,la furat este mult spus caci este pe marginea drumului,dar e mai palpitant sa spui asa.

Apoi am baut o cafea prin vecini si am mancat o caramea din ro.(ca aici nu sunt la fel,deci caramea din ro este trufanda pt. mine(ca si semintele Vio).

La pranz nu stiu ce voi manca caci trebuie sa mai merg si la servici azi! Bearc!!!Si e asa frumos afara!!!

O zi placuta la fete!
http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

ce-am mai ras cu liliacul!
si despre caramele punem toate mana de la mana si iti trimitem cateva baxuri impreuna cu semintele,bineinteles.sa stii ca nu mi-a intrat calculatorul de pcte.nu-l gasesc. poate ai timp diseara sa mi-l trimiti , daca nu e prea tarziu cand intri tu si dorm eu.
eu sunt in urma cu somnul si ma culc odata cu gainile, uneori...
am mult de alergat azi,la banca a cazut softul si trebuie sa merg peste o ora, apopi la magazin si apoi cu shali sa-i fac poze pt pasaport.si mai ales ce urasc eu cel mai mult curatenie in casa.dar asta e!daca mi-a plecat soacra!
ce mancati azi?
poate mainspirati si pe mine! cate pcte are o jumatate de scrumbie sa stiu daca pap sau nu.

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Delphin, la voi a inflorit deja liliacul ??? Ce frumos! E floarea mea preferata ! Alaturi de iasomie si lacramioare !
Chiar asa, buna intrebare Viorica , oare cate pct are o scrumbie la gratar ?

Eu astazi am mancat paine cu muschi , si la pranz ton in suc propriu

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Mie nu-mi place scrumbia, adica imi face rau la fiere. N-o sa-i simt lipsa.
De Florii, inainte sa zic ca n-avem nici un plan, trebuie sa urez La multi ani Vioricai si Crinei, petrecere frumoasa.
Si cum spuneam, n-avem nimic in plan, cu siguranta va fi super aglomerat prin padurile apropiate, prea aglomerat in stil manelistic ca sa ma atraga.
Mi-ar place sa mergem la o cabana pe undeva....chiar, mai prin nordul judetului nu erau niste paduri frumoase,...la Buciumeni? parca, dar nu mai stiu sigur.
In astefl de ocazii ma gandesc cu jind ce buna ar fi o casuta la tzara.
Liliac, sa-ti zicem si tie la multi ani de Florii? Oricum te pupam!

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vin si eu sa zic La Multi Ani si sa fiti mereu infloritoare tuturor fetelor cu nume de floare!

Vilma Eu zic ca asta-i doar un id si-atat tot, dar l-am primit cu drag!!!
De asemenea eu stiam din batrani (acum ce sa zic, "cate bordeie atatea obiceie") ca toti oamenii care n-au un sfant al numelui TREBUIE sa fie sarbatorit de Florii.
Asa ca io va pup, va doresc distractie frumoasa tuturor, aveti grija cu scrumbiile (cu toate ca io mor dupa ea!!!!!).

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

Andra - Martie 2006

Mergi la inceput