fetele din belgia (5)
Raspunsuri - Pagina 8
Andreea23 spune:
Buna seara!
Disperata,eu sunt nascuta pe 18.09.1981.
Carmen,Oana..asa cum am mai zis imi pare foarte rau ca nu ne putem vedea saptamana asta,dar saptamana viitoare sunt la cheremul vostru.Oana,eu am fost azi in delhaize,doar ca am avut parul prins in coada toata ziua,deci cred ca nu pe mine m-ai vazut.Oricum abia astept sa va cunosc..
Miri mik,eu locuiesc in Ninove,nu este chiar asa departe de tine....poate te alaturi si tu noua la cafea,ce zici?
In rest,sunt super fericita ca imi voi vedea parintii peste o zi..abia astept...si mai am niste emotii pt aniversarea printesei..normal ziua ei este duminica,dar noi o serbam sambata.
Nora,bine ai venit...nu poate decat sa ma bucure cand vad ca ne inmultim...
Va pup
Bepii spune:
Bine v-am regasit dragele mele,
Nora, bine ai venit printre noi Ne bucuram intotdeauna cand apar noi fete in grupul nostru. Chiar daca esti pe DC de multa vreme, (vad dupa nr de mesaje)vorba ceea, niciodata nu e prea tarziu. Asta e valabil si pentru celelalte fete din Belgia care nu indraznesc sa ne abordeze. Si sa-ti traiasca baietii Nora si asteptam poze.
Carmen, ma las rapita cu placere si ma bucur ca Oana e libera vineri pt ca si eu tot atunci pot. Miercuri am treaba la birou, joi e ziua de tenis, iar dupa partida ne intindem la "pintjes" pana dupa miezul noptii . Asa e obiceiul acolo Si luni e aceeasi poveste cand am lectia de tenis si iar stam pana tarziu.
Deci o sa luam legatura ca sa vedem cum facem. Amatoarele sa ne anunte ca sa stabilim un loc de intalnire.
Sa sti ca mi-au placut tare mult rochiile de mireasa. Amandoua. Sunt convinsa ca iti vor sta super frumos pe tine
Disperata, pot sa te anunt ca la mine n-ai gresit cu nimic. Hai nu vi si tu la o cafea?
Ce sa va mai spun? aaaa da, m-am saturat de vremea asta rece si instabila, voi nu?
Acum va pup pe toate fetele de pe acest forum si va doresc tot binele din lume.
Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.
http://photos.yahoo.com/ab_taner
ardeiash spune:
bepii: da...da.. vin si eu la o cafea. puteti veni deci vineri la brussel?
nora; ma bucur mult ca ai venit si tu.... ha..ha... a functionat ca "m-am luat " de tine. bine ai venit!
oana: da... vin la o cafea. sper sa veniti voi insa. iti scriu un mesaj chiar acum, bine?
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
fetelor va mai intreb , in caz ca n-ati vazut.. daca stiti locuri frumoase in nordul frantei... in afara de cele pe care mi le-a sugerat nora. ii multumesc. vreau sa mergem de paste intr-o excursie scurta...
si inca o intrebare. stiu ca e prosteasca... cand ati vrut sa faceti un gratar... dar nu acasa la voi... ci la padure. unde ati fost? ca romanul se duce oriunde e padure si aprinde foc. aici n-am fost niciodata. dar tare as vrea... insa mi-am inchipuit ca trebuie sa-ntrb intai...sa nu radeti! bine?
carmita_baby spune:
Nora bun venit printre noi si eu ma gandeam la tine sa stii, nu numai Disperata am citit ce ai mai scris la alte topicuri si mi-a placut modul in care gandesti, asa ca ma bucura faptul ca te-ai hotarat sa ni te alaturi Bun venit!
Oana lasa ca ne vedem curand. Abia astept sa te cunoasca si celelalte fete. O sa vedeti ca va veti 'indragosti' de Oana din prima clipa.
Tania mi-era teama ca te-ai suparat pe mine ca m-am plans de nenea ala. Pe bune ca tremuram de nervi. Dar mi-a trecut repede, din fericire Ma bucur ca nu a fost asa. Si ma bucur ca ti-au placut rochiile Imi este totusi teama ca nu-mi vor sta chiar asa de bine, data fiind conformatia mea mai... deosebita
Miri_mik nu ma supar ca ti-ai dat parerea, nu de aia v-am intrebat?
Maine ma duc cu baiatul meu(sotul) sa cautam rochie de mireasa, tineti-mi pumnii sa gasesc ceva 'mumos'.
Va pup si pe curand Pupicei pe nasuc la nazdravanii vostri mici!
PS Ideea cu prezentarea e grozava!!!
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
bafta la o rochie cool! dar stai linistita, toate miresele-s frumoase!
Nora spune:
Disperata, aici chiar ca nu poti face un gratar cand vrei, cred ca apare un politist in primele 5 minute. Sunt locuri in care poti inchiria un gratar, fireste contra unor banuti. Noi am facut asta vara trecuta la HELECINE, e cam la 30 de minute de Bruxelles, pe E40 inspre Liege. Nu stiu cat a costat, e un loc dragut acolo, un lacusor, iarba unde poti improviza un picnic, cam asta. E dragut.
Fetelor, multumesc pentru urarile de bun-venit, sunteti dragute.
Nora
oanademunck spune:
Buna tuturor din nou!
Nora, bine te-am gasit si eu citeam ce scriai la celelete subiecte si ma gandeam de ce nu scrii si la pagina celor din belgia
Disperata apropos de excursia scurta pe care vrei sa o faci de paste. Eu am fost acum doi ani la Sedain este chiar dupa granita belgiei cu frantza, este un locusor frumos, nu este nici foarte departe (cam 2 ore si ceva de fapt). Ti-as mai recomanda Bouillion, desi este in Belgia, in Ardeni, este tare dragut, are o atmosfera asa, de secol 19, este un orasel constrit la poalele unei fortarete medievale care se poate si vizita. Daca nu ma insel va trebui chiar sa mergeti pe E40 in direcia Liege si va veti putea deci opri la Helecine unde spunea Nora ca poti face gratar. V-ati putea duce si la Paris (ca doar tot in nord este)-eu acolo am sarbatorit Pastele acum 2 ani si a fost fantastic. Pe drumul spre Paris treceti si pe langa Disneyland. Apoi ar mai fi regiunea Champagne tot Ardenidar Francezi, se gasesc acolo variante de petrecerea a timpului liber de la kaiak la zbor cu balonul etc
PT cine are timp vineri de o cafea in Brussel, cam in jurul carei ore ar fi ok pt voi? Si unde ne-am putea da punct de intalnire? In Grote Markt?Undeva sa fie usor de ajuns pt cele din afara Bruselului
Pupici si o zi frumoasa!
Nora spune:
Fetelor, da' sa stiti ca eu am mai scris la subiectul asta demuuuult pe vremea cand nu era deloc animat.
Eu la cafea as vrea sa vin, dar voi vorbiti de vinerea asta, nu? Pai eu-s cu copiii dupa mine ca e vacanta! Nu ca nu-s ei super dragalasi dar ma tem ca se plictisesc sa bea cafea cu mami si cu alte cuconite guralive.
Si noi am vrea sa plecam week end-ul asta undeva dar nu prea sunt prognoze meteo bune. Ne gandisem la Valea Loirei, in Franta, da' m-am uita pe net zi "zice" ca ploua. Vedem noi...
Nora
ardeiash spune:
nora: sotul tau nu e liber in vinerea asta? am inteles ca inainte de pastele catolicilor... ca d-aia is si eu libera. altfel nu puteam....
am sa ma uit pe harta sa vad pe unde vine valea.... ca am cam uitat geografia... nu-mi aduc aminte sa mai fi intrat PE AICI . e adevarat... caM incurc fetele intre ele, tocmai de aceea v-am rugat sa spunem cateva cuvinte despre noi... sper ca nu mai incurc... dar nu stiu de ce, de exemplu eu retinusem de mieke ca este profa... habar n-am ... am incurcat toate oaleele,,
deci VINERI ati spus ca ne intalnim. unde? v-ati hotarat? si cam pe la ce ora ajungeti, voi , fetele din alte orase... ca noi aici... ce ziceti de ora 11? sau 12? e bine? vreti prin centru sa mergem? cunoasteti vreun loc frumos?