fetele din belgia (5)
Raspunsuri - Pagina 7
Andreea23 spune:
Buna seara!
Qana.....off,imi vine sa mor de ciuda,dar nu cred ca va fi posibil sa ne vedem sapamana asta.Joi trebuie sa merg s-o iau pe mama de la aeroport,iar joi seara vine si tatal meu pt trei zile.Mama va sta doua luni,deci pt ea n-ar fi bai,dar tatal meu sta asa putin...incat vreau sa petrec cat mai mult timp cu el.In plus el a vazut-o pe fetita mea doar de doua ori si atunci numai cate o zi..iar acum cred ca vrea sa profite de timpul putin pe care il are la maximum!Fetita mea face 1 anisor pe data de 16 aprilie,dar ii serbez ziua pe 15,sambata,ca sa nu fie exact de pastele lor.
Imi pare sincer rau ca nu ne putem intalni saptamana aceasta...dar poate mai veniti voi si alta data......sau vin eu...mi-ar fi placut asa de mult sa ne intalnim...Dar stiu eu ca voi sunteti fete bune si o sa ma intelegeti..
Oricum,de saptamana viitoare sunt iar libera si fara obligatii...mai ales ca vine mama si deci voi avea si cu cine sa las pitica.
Va pup si numai bine
ardeiash spune:
am reusit sa sintetizez putin informatiile... dupa cum am citit reprede, repede. Carmita_baby... pe tine nu te gasesc...si parca ne-ai povestit si tu despre tine. te mai caut. daca exista vreo greseala ce s-a strecurat.. va rog sa-mi ziceti... daca mai e ceva de adaugat , deasemenea... deci:
Mieke
Bepii – Mangalia / Mechelen – 7.11.1960 – secretara – poseda 1 baiat + 3 pisici
Danyelana – Louvain -23.07.1978 - studenta
Carmita_baby
Oanademunck – Bucuresti/Asse – 4.04.1978 - psiholog
Anneoprea – Bucuresti/ Bruxelles – 4.10.1973 – poseda 1 baietel Evan – 4.10.2004
Miri_mik – Baia Mare/Bruxelles - 29.04.1977 – profa de engleza/mamik
Scumpi – Bucuresti / Antwerpen - 27.09.1982, 23 ani – poseda catelus Maxi
Andreea23 – Constanta/ ? – 1981 – poseda 1 fetita
Danuta-bel – Piatra Neamt/Antwerpen - 28 ani - necasatorita
Simone_be – Ungaria? – 1980 - market researcher&analyst - miresik
Alessia_105
Valer_01
Country_girl
Disperata – Constanta / Bruxelles - 21.10.1967 – mamik de baietele
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
fetelor vreau sa plec intr-o scurta vacanta in nordul frantei... undeva aproape de bruxeelles. cunoasteti cumva un loc frumusel? poate la mare.. da sa nu fie departe.... sa mergem o zi intreaga. ideea e sa fie frumos si aproape.. merci daca v-aduceti aminte.
ce amuzant este atunci cand citim o informatie de la altcineva ce coincide cu ... noi... par exemple: oana s-a casatorit "odata" cu miri_mik....
scuze; mi-am recitit mesajele mele si observ ca am grave greseli... unele litere sunt inlocuite de altele.. ies alte cuvinte.... am o tastatura extrem de proasta...
carmita_baby spune:
Buna seara fetelor (desi mai bine as zice buna dimineata )
Azi nu prea am avut timp sa scriu pe forum, asa ca imi voi scoate parleala acum
In primul rand vreau sa va multumesc lui Miri_mik mamik fericit si Daneylanei pentru urarile atat de calduroase facute Doamne ajuta sa ne fie tuturor bine in casnicii si sa ne iubim sotii, nu in aceeasi masura in care ii iubim acum, ci din ce in ce mai mult!
Miri_mik deci tu stai in Vilvoorde aproape de Andreea, hmmmmmmmmmmmmm deci se va intampla o dubla rapire pe acolo prin Vilvoorde intr-o buna zi
Disperata uite ca sa te ajut.
Sunt nascuta in Bucuresti, locuiesc in prezent in Antwerpen, nascuta pe 08.10.1980, casatorita de 1 an (locuind impreuna de 2 ani jumate), fara bebei, dar avand una super dulce bucata motanel pe nume Mello. Iar planurile de viitor sunt: anul viitor: un bebe, cursuri de cosmeticiana sau coafeza, iar in viitorul un pic mai indepartat (in cazul in care nu ma razgandesc) intentionez sa imi deschid propriul salon de coafura sau/si cosmetica(pentru ca vreau sa am si eu o ocupatie).
Andreea nu este nici o problema, o lasam pe alta data, dar sa stii ca de rapit tot te vom rapi. Nu scapi tu asa cu una cu doua sa stii!!! Sper ca te vei bucura din plin de timpul petrecut impreuna cu parintii tai!!!
Anne multe balante in familia ta. Dam bairam in octombrie
Simone uite inca o rochie de mireasa care imi place. Si ce ma bucra este o pot comanda in Aalst http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?pageSize=8&page=2&style=J997
http://www.morilee.com/DressDetail.aspx?C=1&D=2047&P=2
Precum ai vazut si din pozele celelate asta e stilul de rochie pe care mi-l doresc
Hai fetele, va rog, da-ti-va si voi cu parerea, ce ziceti va plac rochiile astea 2, care mi-au cazut mie cu tronc?
Oana mamica cand mergem sa o rapim pe Tania? Ca vad ca Andreea numai poate. Cine mai vrea sa mearga cu noi sa bem o cafea in Bruxel?
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
de aceea am postat.... ca sa vedem greselile si sa completam ce mai doriti... noutati .... mai incerc inca o data
Mieke - Kortrijk – profa, parca, poseda 1 bbca
Bepii – Mangalia / Mechelen – 7.11.1960 – secretara – poseda 1 baiat/25 ani + 3 motanich
Danyelana – Louvain -23.07.1978 - studenta
Carmita_baby – Bucuresti/Antwerpen – 8.10.1980 – poseda motanik Mello
Oanademunck – Bucuresti/Asse – 4.04.1978 - psiholog
Anneoprea – Bucuresti/ Bruxelles – 4.10.1973 – poseda 1 bb Evan – 4.10.2004
Miri_mik – Baia Mare/Bruxelles - 29.04.1977 – profa de engleza/mamik de bb de 6 moins
Scumpi – Bucuresti / Antwerpen - 27.09.1982, 23 ani – poseda catelush Maxi
Andreea23 – Constanta/ ? – 1981 – poseda 1 bbca
Danuta-bel – Piatra Neamt/Antwerpen - 28 ani - necasatorita
Simone_be – Sfantu Gheorghe/Bruxelles – 1980 - market researcher&analyst - miresik
Alessia_105
Valer_01
Country_girl
Disperata – Constanta / Bruxelles - 21.10.1967 – mamik - poseda 1 bb – 7 ani
rochiile de mireasa sunt superbe . ma bucur pt tine ca ai posibilitatea sa alegi in felul acesta. eu una n-am avut-o.... dar nu ma plang... si la mine a fost binisor... e un vis... nu e superba..! asa ca... stai linistita o sa arati ca o zana din povesti in ea.... ce mai stai, comand-o!
scumpi spune:
Disperata nu posed catelus Maxi, catelusul este al parintilor mei care locuiesc in Ro...mi-ar placea mie ca Maxi sa fie aici, dar ai mei nu mi l-ar da nici in ruptul capului, acum el este copilasul lor..
miri_mik spune:
:))) disperato draga, ce mult mi-ar place mie sa aiba bb bruno 6 luni, dar abia face azi 6 saptamani:)))
rochiile sunt traznet, dar o prefer pe prima, parca e mai finuta, desi seamana, a doua are partea de jos mai incarcata. parerea mea:)))
hainutse de bb s anu uitam de c&a. sunt frumoase foc si deloc scumpe.
andreea unde stai mai exact daca stai aproape de vilvoorde?
oana, m-am casatorit in ro, in 3 zile, dupa ce cei din anderlecht mi-au acrit existenta pana am primit ordin de expulzare dar ei inca nu se hotarasera daca avem voie sau nu sa ne casatorim in 4 luni;)
vreau cafea la bruxelles! da cu bubu e mai greu. totusi, daca reusim sa facem o intelegere oareshcumva, poate poate ne descurcam:)
miri_mik, fericit mamik
oanademunck spune:
Buna fete, va scriu repede de la serviciu unde mi-au mancat astia sufletul si viatza....dam it!
Miri_mik, am citit ce scriai tu ca vrei la cafea si asta vreu si eu, cat mai repede undeva departe de aici. Eu sunt libera vineri, poate facem de un reunion in bruxell, ce ziceti?Si de bebel nu e problema, poate vre sa vina si el sa bea un laptic in cafenea sau altundeva, sa nu fim numai intre fete...intreaba-l poate il luam cu noi(desi e cam micutz, da gasim noi un loc dragutz si fara fum)
Andreea, nu-i problema daca nu poti joi, te inteleg foarte bine, ne vedem noi saptamana viitoare daca nu poti nici vineri(ps-eu chiar acu m-am intors din ninove si am vazut in delhaize o mamica si o fetita iar mamica cred ca i-a vorbit celei mici in romana-erai tu cumva?Nu am avut timp sa intreb, eram si cu o motzata de fata dupa mine)Esti tunsa scurt si bruneta cumva?De fapt eu cred ca am vazut azi romani peste tot in ninove, sugestia asta indirecta fira-r sa fie
Disperata da-mi de veste sa stiu cum ramane pt week-end-sau ramane sa ne vedem intai la coffie in brusel, ce zici?
Si in final, sper ca nu v-am innebunit de cat vorbesc de carmen si ea de mine dar Carmen surioara mi-e dor de tine, o scriu alb pe negru ca nu am timp de messenger!Te pup
pupici tuturor, moa
Nora spune:
Salutari si de la noi, iata ca vin si eu p-aici, m-a "tras de urechi" disperata la alt subiect ca nu scriu si eu aici. Adevarul e ca nu sunt prea activa in general pe forum, scriu la copii din '99 si 2001 si rarut la altele.
Deci... sa ma prezint un piculet, da?
Suntem in Belgia din 2000, avem doi baieti, Andrei implineste curand, pe 20 aprilie, 7 ani, iar Victor 5 ani pe 12 iulie. Am ajuns aici printr-un contract de munca al lui barbate-miu, ne-am acomodat, acum tocmai ne-am cumparat o casuta si suntem in pline proceduri, eu caut de lucru dar am tot fost ocupata ba cu copiii, ba cu limbile belgiene, asa ca nu am reusit pana acum sa ma angajez... Ce sa va mai spun...pot scrie la nesfarsit despre copiii mei, sunt minunati, dar nu am timp chiar acum. Tocmai faceam o prajitura, azi am semnat contractul cu banca pt casa si pregatesc impreuna cu copiii o petrecere surpriza pentru tati. Nimic special, asa in familie. Poate surpriza va fi ca ard prajitura... Fug si mai vorbim, va pup pe toate cu drag.
Nora
mieke spune:
Hei,fetelo am intrat sa vad ce mai faceti.Am citit ceva mai devreme de prezentarile voastre asa ca ma prezint si eu.36 ani,nascuta crescuta in Buc.facut scoala secretariat,lucrat intreprindere mare de stat ca secretara,venit acum 9 ani aici,dupa sot ca pe mine nu ma batea gindul sa plec facut flamanda un an juma',lucrez la o firma de sterilizari materiale pentru spitale de 6 ani ,acu' cu juma' de norma,am un copil foarte rasfatat de 15 luni(fata)si un sot nerasfatat de 38 ani.Cam atit.Io nu pot veni la intilnire ca lucrez si nu prea m-am aventurat cu masina singurica prea departe,dar daca nu aveti ce face veniti voi la mine.Sunt cam 80 km pina la Antwerpen si tot atita pina la Brussel.Va pup