fetele din belgia (5)
Raspunsuri - Pagina 6
ardeiash spune:
carmen: esti balanta? si eu sunt. eu sunt nascuta pe 21. tu? tot asa "dezechilibrata" esti? pardon...asa se zice despre balante. eu sunt doar greu de decis.. asa de greu , ca uneori sunt pusa in fata faptului implinit.. in schimb sunt foarte rationala... la nevoie sunt romantica... sociabila... prea sociabila , uneori. imi place sa rad mult... la un banc bun, toata lumea a terminat.. eu inca mai rad... si apoi toata lumea de rasul meu .. ca rad tare haios... m-am nascut in 1967... batrana, nu? cand imi zic anii parca nu-s a mei, nu-i asa bepii ca ma-ntelegi. ma simt ff tinara... asa de tanara ca inca mai stau in balanta daca sa mai fac un copil sau nu...
sunt din constanta care mi se pare cel mai frumos oras din lume... si supa care tanjesc tare mult.... am un copil care va face in vara 7 ani si dupa care sunt topita... mi se pare cel mai frumos lucru care mi s-a-ntamplat in viata mea.... tremur toata dupa el si mi se pare cea mai gingasa fiinta, cea mai pura... il musc si-l mananc toata ziua de saracutul imi zice: mami" gata, nu mai musca. stop.... uneori plange.... dar nu ma pot abtine... e asa de dulce... sunt de 10 luni in belgia.... imi place sa calatoresc, imi place calculatorul la benunie... internetul deasemenea... nu am animale.. le iubesc mult. as vrea un catelus pt bb-lul meu.. .dar am inteles ca vaccinurile sunt tare scumpe... asa ca....
mai intru azi, daca ma lasa baietelul..... va zic unde-am fost in we. pupici
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
buna dimineata!
inainte sa ma reped sub dus, am venit sa semnez condica.
in primul si in primul rand, carmitsa si simone, sa dea domnul sa fie in ceasul cel mai bun al vietii voastre, sa aveti parte de ursitoare generoase la casatorie, sa fiti mereu cu zambetul pe buze si sa va amintiti mereu ce norocoase sunteti ca ati intalnit omul potrivit, la momentul potrivit. sa va iubiti, pe voi inseva in primul rand, si apoi sa-i lasati si pe cei dimprejur sa va iubeasca, e reteta cea mai eficace atunci cand zilele sunt gri, si notpile atat de negre incat nu stim daca au capat. deci, Casa de piatra!si tot ce e mai bun pe lume.
acu trecem la prezentare...
dupa ce se exprimase sudul, acu vine nordul la aparat: (incerc sa fiu succinta, desi mai greu, ca de-mi dau drumul, uit s ama opresc)
asadar, sunt un taurash naravash de 29 aprilie, din 77. tinerica si sprintara, a dreaq cateodata, groaznic de incapatsanata, dar o razacioasa si jumatate. sunt al treilea astru din constelatia lui tata, luna - in traducere, selena in original. mai am doi frati, unul e soarele -sorin, celalalt e o stea - stelian, amandoi mai mari decat mine cu 15 si respectiv 7 ani. nu avem prea multe in comun, decat pe mama:)
dupa prima casatorie ratata si incheiata intr-un mod tragic, iaca, dupa 5 ani d eincapatanare, am gasit si eu sufletul pereche. o balanta:) indecisa dar groaznic de atenta si de iubitoare, ca-ti vine sa-l mananci pe paine dimineata in loc de crema de ciocolata. e o diferenta de 14 ani intre noi - unii au ridicat din sprancene, mai ales la primarie in anderlecht unde n-au catadicsit sa ne casatoreasca:) ne-am intalnit pe net - ii sarisem intr-o seara in cap cu gand vrajmas de cearta, si o saptamana mai tarziu venea in tara. nu pentru mine, eu eram a treia pe lista la mine a venit asa, intr-o doara, ca baia mare de unde sunt eu, e taman in coltul unde atarni harta in cui si nu prea usor accesibil, dar n-a mai vrut sa plece. asta se petrecea in noiembrie 2003. ne-am taraganat noi o vreme prin mailuri si telefoane si mesenger si vizite pe la budapesta si din iunie 2004 am venit in belgica.
in 31.12.2004 ne-am casatorit la baia mare. cea mai inteleapta decizie din viata mea, chit ca nici unul din noi nu ar fi vrut sa faca pasul:) dar altfel nu puteam ramane aici:)
cum ne iubim, si nu ne e teama sa spunem asta, ne-am straduit sa-l aducem pe lume pe bruno alexis. grea munca, dar lacuta. dupa vreun an de incercari dintr-o coincidenta cu totul insolita, am ramas insarcinata, exact in momentul in care, intinsa pe masa de consultatie, dupa o analiza, doctorita de garda imi zicea: imi pare rau cu un asemenea rezultat... nu puteti concepe, va sfatuiesc sa incercati in vitro. doua saptamani mai tarziu... eram insarcinata:) - asta era pt Oana, daca nu ma insel.
numeroasa noastra familie mai cuprinde si doi pisoi, unul simandicos care e convins ca e uman,unul "de goutiere" care face numai prostii si care ne intorc casa cu susul in jos, adica tache si gombots:)
tocmai ne-ammutat intr-o casuta la vilvoordepe care o iubim enorm si in car ene simtitm super bine. e ca la tara aici, in comparatie cu anderlechtul, desi aveam un apartament frumos si acolo:)
din romania, pe langa prieteni, imi lipseste doar profesia. eram profa de engleza intr-un liceu din centru si-mi iubeam enorm meseria.
acu am alta meserie:) sunt mamika, si in timp sunt convinsa ca n-am sa schimb noua ocupatie cu nici o alta:) deocamdata sunt in perioada de "incercare" dar cu "contract pe viata"
uuuuuuuuf, ori am scris, ori am scris, dar sa stiti ca puteam si mai mult:)) am incercat sa fiu rezonabila, dar cand scrii povesti pt copii, pasiunea scrisului ti se intipareste in suflet si nu scapi. un fel de drog.
va pup si revin mai incolo.
miri_mik, fericit mamik
ardeiash spune:
miri_mik: deci vine ziuuuuuua ta! uite... de ce e bine sa stim cand sunt zilele noastre. stai linistita... cand va creste bb-ul mare .. pe 2-3 ani, poate e mai bine.. ai sa-ti gasesti si tu de munca. se vede ca esti inclinata catre latura "umana". ai talent la "scriere". e o placere sa te citeasca omul.
am facut pt inceput o lista cu toate fetele. sa vedem daca le-am retinut pe toate. scuze daca am uitat pe cineva... sa-mi amintiti, va rog. deci:
Mieke
Bepii
Danyelana
Carmita_baby
Oanademunck
Anneoprea
Miri_mik
Scumpi
Andreea23
Danuta-bel
Simone_be
Alessia_105 - daca mai sta inca in belgia si nu s-a mutat
Vvaler_01
Country_girl - daca mai doreste sa intervina pe acest topic.
s-auzim numai de bine! si
anneoprea spune:
Iaca si povestea mea
Sint din Bucuresti, tot balanta, 4oct73 (si se pare ca aceasta data a devenit importanta in familie – Evan baietelul nostru e nascut pe 4oct04, iar urmatorul bb care e acum in burtica are dpn 4oct06)
Sint programator (am terminat Liceul de Informatica, iar dupa aceea Facultatea de Informatica Economica), lucrez la o casa de soft din Buc unde m-am axat pe soft bancar, iar momentan sint in cic.
Pe sotul meu l-am cunoscut la serviciu in 99 ( coleg cu mine, si el tot programator, absolvent de matematica). Doi ani mai tirziu ne-am casatorit de ziua mea, dupa ce avuseseram impreuna cea mai romantica detasare de serviciu (citeva luni la Paris, ocazie cu care am prins acolo si revelionul 2000).
Dupa casatorie in schimb delegatiile n-au mai coincis ca destinatie, asa ca au fost ani in care weekendurile erau principalele momente petrecute in familie…Si la noi primul bb s-a lasat asteptat pentru ca nu prea reuseam sa ne vedem in perioada optima...Iar cind eram impreuna, faceam teste de ovulatie la banca si daca ieseau pozitive repede-repede o escapada la domiciliu in pauza de prinz ca sa nu ratam momentul!
Desele calatorii devenisera f obositoare, si drumul catre Otopeni la ore matinale un cosmar…asa ca acum doi ani sotul meu si-a luat soarta in propriile miini si a ramas la o banca de aici din Bruxelles ca independent. De atunci ne-am adunat oarecum de pe drumuri, sotul mai calatoreste si acum insa mult mai rar. eu mi-am luat concediu de crestere a copilului si cel putin pentru moment sintem impreuna.
danuta-bel spune:
Bine v-am regasit, dragele mele.. Uite ca ne regasim dupa week-end...eu am fost tare ocupata...am muncit in fiecare zi, dar, am reusit si vineri seara am facut o iesire de pomina, pana la 5 dimineata.. Am dansat toata noaptea, ca sambata, la munca, ma miscam cu incetinitorul...Noroc ca nu prea am avut musterii.
Ideea asta cu prezentarea mi se pare excelenta...asa nu o sa ne mai incurcam in nume...Deci..eu sunt dana, am 28 de ani, sunt de 2 ani in belgia.Nu sunt casatorita si nu am nici macar o pisica..., dar, in schimb, am un iubit tare, tare iubaret(si roman pe deasupra..).. Eu in ro am terminat politehnica, am si lucrat 2 ani ca ing. chimist, dar aici sunt chelnerita. Asta e...dar macar castig de cateva ori mai mult decat in tara.
danyelana spune:
Salutare dragele mele,
De cateva zile de cand nu am mai intrat s-au inmultit paginile de pe topicul nostru.
Sa ma prezint si eu. Sunt Daniela, am aproape 28 de ani (23 iul. 78) si sunt casatorita de 3 ani. Sotul mi l-am cunoscut pe net acum patru ani, el era aici student iar eu mi-am lasat facultatea (anul III ASE) pt a il urma aici.Locuim in Louvain-la-Neuve, un oras studentesc din inima Walloniei la 25 km de Bxl. Sotul meu este roman, viitor preot si ne intelegem super bine. Eu am inceput aici o alta scoala, Graduat in drept si anul viitor voi termina.
Felicitari pt Simona si Carmen si "Casa de piatra!" si sa fiti mereu fericiti ca acum.
Pupici la toate fetele.
p.s. Bepii sunt super pozele tale si esti o frumoasa.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
Andreea23 spune:
Buna ziua,fetelor!
Am reusit in sfarsit sa intru si eu un pic,dupa un weekend extrem de agitat.
Carmen,cand ai drum pe aici.....eu sunt gata de hoinareala!
Oana,prietena mea sta la intrarea de la Premaman....cand ziceai ca vii in vizita la soacra???
Eu sunt nascuta in Constanta,in 1981,am locuit o buna bucata la Bucuresti dupa care m-am mutat inapoi in Cta unde am facut ultimii doi ani de liceu si facultatea de drept.Sunt in Belgia de doi ani si sunt casatorita cu un belgian si am o fetita care intr-o saptamana isi sarbatoreste primul anisor!!!Am sa scriu mai multe despre mine cu alta ocazie caci acum trebuie sa pec intr-o vizita.
Va pup pe toate si numai bine
simone_be spune:
am vazut ca cineva care avea nevoie de niste sfaturi legate de achizitionare produse pt nou-nascuti a postat in "belgia 4".
eu nu am informatiile care le cere ea, voi puteti s-o ajutati?
miri_mik spune:
simone, eu iau ce-i trebuie lui bubu fie de la mother care, fie de la premaman, fie de la carrefour fie din piata. hainitele de la cora si piata, tampoane pt sani si sutien de alaptare de la carrefour, carucior, chestii de baie -vanita, plan a langer - de la premaman, mobilutsa de la aubert. in functie de buget, ma orientez, in ordine descrescatoare: mother care, aubert, premaman, carrefour, cora si piata de la midi. daca-mi scapa ceva, poate imi spui exact de ce are nevoie cine are nevoie pt ca am aruncat un ochi pe belgia 4 da n-am gasit cine intreba.
si acu eu am o intrebare, de c enu pot pune poze pe site? am incercat si azi de vreo 3 ori da am renuntat:(
miri_mik, fericit mamik
oanademunck spune:
Salut, bine v-am gasit din nou!
Am avut un wekk-end cam obositor acu vad tastaura asta dublu. Azi am alergat toata ziua(ca la mine week-endu e duminica si luni ca atunci suntem si al meu si eu liberi).Noi (eu si carmen adica) nu avem bebel-dar ne dorim, da nu intre noi ci fiecare sparat-soory sunt obosita incerc sa evit neintelegerile) dar ne oprim in fiecare magazin unde sunt haine de bebei sa le admiram si sunt cam peste tot, in toate magazinele mentionate si de miri-mik(noi am mai gasit si in macro, in peek-cok;H&M
Andreea 23 saptamana asta pe joi sau vineri avem drum in ninove-deci te vom rapi!."La Multi Ani" celei micutze pt ziua ei(cand e mai precis?)Sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc
Miri-mik acu am vazut, noi doua suntem casatorite la cateva zile diferenta-eu m-am casatorit pe 23-12-2004-in Antwerpen, tu?
Doamne, nu pot sa cred,al meu a gasit o cutie cu haine ale lui mai vechi si s-a imbracat cu o salopeta cu pantaloni scurti,bej ce figura, zici ca a sarit din cutia de margarina(Unirea). umbla pe aici ca un cocos, hai ca ma duc la el sa il pupic ca e simpatic
pupici fete