fetele din belgia (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare fetelor,

Disperata eu sunt din Buzau iar aici stam in LOUVAIN-LA-NEUVE nu in Louvain sunt orase diferite.

As vrea si eu tare mult sa vin la cafea vineri dar lucrez.

Carmen sunt mortale rochiile. Sincer sunt super tari asa ca nu mai trebuie sa stai pe ganduri.

Si inca ceva, "Bun venit, Nora!"

Pupici.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Buna seara la toata lumea!

Mai fetelor,zau asa,cand vad ca va intalniti toate acum la cafea,tre' sa va zic ca imi vine sa ca nu pot si eu veni....asa de tare mi-ar fi placut sa va cunosc....

Eu azi am avut o zi foarte ocupata,am fost la cumparaturi iar dupa amiaza am terminat curatenia.....inceputa de sotul meu.. Nu cred ca vreti sa stiti cum arata casa mea,si mai ales oglinda de la sifonier care era stearsa cu o solutie speciala pt pete si luciu.....dar pt aragaz.Oricum l-am pupat mult caci a fost harnicut tare azi...

Carmen,am uitat si eu sa-ti spun ca rochiile de mireasa mi-au placut la nebunie.Eu am sa fac cununia religioasa vara viitoare(era programata pt vara asta,dar nu s-a mai putut) si exact ceva in genul asta imi doresc si eu.Sper sa-ti gosesti o rochie asa cum iti doresti!!!

Multi pupici si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fetelor: n-ati hotarat la ce ora, unde? as vrea sa stiu.. ca mai am si altceva de facut vineri.. sa stiu ce fac..

nora: ati inchiriat gratar? mai , naspa mai e la belgienii astia. daca am gratar, la ce sa-l mai inchiriez...?!?! no bine, ca nu apucam sa fac, nici o grija.... doar ma-ntrebam ca romanu' ca.... de paduri ismulte p-aici...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

Simona – felcitari pentru reusita de a obtine in sfirsit toate actele de care aveati nevoie! (vad ca si belgienii astia vor laptuci din gradina ursului…) Deci acum chiar sinteti la cel mai frumos capitol al pregatirilor ! Succes la cumparaturi si sa ne povestesti si noua cum e faza cu rochiile de mireasa vizionate cu rdv…suna interesant !

Selena – nu poti sa pui poze in albumul astora de pe dc (bag seama ca nu le fac fata serverele, ca nici macar cautarea nu functioneaza). Banuiesc ca a fost functionala optiunea dar s-a sistat la un anumit moment si cine are-are, cine n-are n-are…Oricum majoritatea celor care au albume le stocheaza pe yahoo, pe community webshots sau alte de-astea gratuite !

Carmen – vineri al meu sot lucreaza iar tanti care vine sa ne ajute a plecat in Ro pentru sarbatori…Asa ca nu am cu cine-l lasa pe copil.
Daca tot ai facut sondaj cu rochiile uite si parerea mea : ma incinta foarte tare linia la amindoua, simpla, de clasa si cu mult rafinament, poate ca broderia pare un pic cam opulenta – dar una e in poza alta in realitate cind materialul fuge sub lumina. Oricum, sint absolut convinsa ca atunci cind vei merge sa-ti cumperi rochita vei simti din start care e aleasa, fara sa mai fie nevoie de confirmari, un fel de dragoste la prima vedere ! Mult succes la cumparaturi!

Nora – bine ai revenit - si sa fie intr-un ceas bun casuta voastra, sa cunoasca numai bucurie, veselie si voie buna ! Mult succes la amenajat – cred ca baietii tai deja-si impun propriile gusturi!

Bella_Georgiana – nu ai mai trecut de mult sa ne saluti. Poate cind ai timp ne mai povestesti doua vorbe, sa stim ca esti bine!

Fetele – voi pe ce site va uitati ca sa vedeti vremea aici in Be (adica unul verificat in timp). Mie-mi par ok cei de pe meteobelgique (adica de un an de cind ii urmaresc 90% au dreptate) – doar ca de la o vreme au facut abonament si a ramas free doar prognoza pe termen scurt/mediu. Cei de pe yahoo nu-mi plac, adica au precizie f slaba…

Despre hainutele de bb- Eu una nu inteleg de ce fiecare firma lucreaza pe altfel de calapoade – adica pe eticheta e scrisa virsta+inaltimea copilului, cumperi deci dupa un criteriu, iar cind ajungi acasa vezi ca trebuia de fapt sa iei 2-3 marimi mai mari, ca-s prea strimte si nu incap, sau ca in cel mai bun caz sint super mulate (si eventual dupa prima uscare la masina poti sa le dai deoparte definitiv…). Asa ca dupa multe incercari nereusite am dibuit un magazin care in cazul nostru se potriveste intotdeauna la dimensiuni – H&M.
Iar restul cumparaturilor pebtru bb – patut, saltea, cadita, ma rog diverse de genul asta eu am luat de la Premaman (oricum era singurul pe care-l stiam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna dragelor haideti ca abia acum m-am intors din Bruxel, unde am vazut filmul 'The final destination', din pacate nu am stiut ca e horror, ca nu ne-am fi dus!
Va multumesc pentru aprecierile voastre. Si daca ar fi fost negative, tot v-as fi multumit, pentru ca prefer sinceritatea. Daca mi-ar fi fost teama de adevar nu as mai fi intrebat Oricum ma bucur din inima ca v-au placut!!!
Si acum sa va dau vestea... mare azi mi-am cumparat deja rochia de mireasa, asa cum bine a zis Anne a fost dragoste la prima vedere
Cu toate ca imi era o teama teribila ca din cauza sanilor mei(cam mari), voi intampina probleme in a gasi o rochie care sa imi placa cu adevarat, am avut marea surpriza ca de prima rochie probata sa ma indragostesc. Da` nu stiu cum sa va povestesc, m-am simtit asa ca o printesa si am hotarat imediat (impreuna cu sotul meu) ca e the right dress for me

Ma opresc aici, pentru ca este destul de tarziu si maine tre sa ma trezesc devreme.

Va pup cu drag si pe curand

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Haideti ca uitasem... din pacate nu am o poza a rochiei de mireasa, insa am sa va arat una care se aseamana foarte mult: http://www.misskelly.co.uk/pages/02/body.html

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata dragele mele,
Am intrat sa vad ce mai faceti. Vad ca majoritatea foarte bine ceea ce ma bucura.
Carmen, felicitari pt rochia de mireasa. Cred ca esti in culmea fericirii, nu? Te inteleg si abia astept sa ti-o vad.
Fetele, in legatura cu intalnirea nostra de maine eu vreau sa vin dar astept sa vina Carmen "sa ma rapeasca" de acasa. Deci astept sa spuna ea cand poate veni. Imi pare rau ca nu v-am lamurit. Acum sa asteptam sa dea Carmen un semn pt ca vine si Oana si nu stiu daca au stabilit ceva in legatura cu ora.
Hai ca am multe de facut azi asa ca ma retrag dar o sa intru din cand in cand sa vad ce s-a mai scris.
Va pup pe toate si va doresc o zi excelenta.

Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.
http://photos.yahoo.com/ab_taner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

hellooooooooooooo! pt cine e la masa, pofta buna, pt cine nu, o cafea. mai fetelor, am stat si m-am socotit, deocamdata nu poci iesi la cafele cu bubu ca la vreme d emasa incepe sa urle de sperie toti vecinii din jur. asa ca m-am gandit io ca n-or intrat zilele in sac, si mai incolo, cand s-o face frumos afara, va invit la o cafea la noi pe peticul de terasa ca pana la bruxel pierd o gramada de vreme din cele 3 orepe care mi le lasa bubu intre mese, si inca nu ma simt asa de bine in pielea mea incat sa-l alaptez prin vreo cafenea, ca e fitos de nu se poate:) da-i al meu:)
acu astept sa faca ochisori si sa sune sirena de masa...
ca tocmai spuneam... iaca, tre safug!
pupici

miri_mik, fericit mamik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

wow carmita ce rochie! am ramas cu gura cascata".... te cred si eu ca te simti printesa.... daca nu te supara intrebarea... asa pt o baba curioasa... cat a costat? sunt tare curioasa sa fac comparatie cu ale noastre, nici macar din curiozitate nu m-am uitat cat costa... altele..

miri_mik : ai putea sa vii cu noi 15 minute, daca vrei. o sa-l rog pe sotul meu sa te ia .. sa te aduca.. si apoi sa te duca/// daca vrei... imi inchipui ca si 15 minute te-ar ajuta sa iesi din ale tale. cand mi-aduc aminte cum era...

bepii: astept vesti....

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

anneoprea pentru ca intr-adevar de multe ori nu aceleasi masuri se folosesc si in lungime si in latime, asta ti-o spun cu siguranta caci fii mea e scobitorica si numa la h&m se potrivesc pentru ea.

fetelor spuneti-mi si mie cum se numeste aeroportul din brussels si daca mai exista cumva vreo companie belgiana, cum era sabena inainte??

multumesc frumos cu anticipatie

Mergi la inceput