fetele din belgia (5)
Raspunsuri - Pagina 10
anneoprea spune:
Buna Lena,
Ne bucuram ca mai treci din cind in cind in vizita pe la vecinii belgieni - te mai asteptam!
Aeroportul de aici e Zaventem (http://www.brusselsairport.be/) si acum exista SN Brussels in locul Sabenei care a dat faliment
lena spune:
anneoprea mersi frumos, pai cum sa nu va viziteznasii kinderitzei mele sunt romani din bruxelles...si eu sunt inamorata de belgia ca peisaj natuurlijk.
editai: sarumana cautam un zbor spre barcelona mai ieftin si am gasit...din schiphol sunt durere si prefer sa iau trenul spre belgia si sa zbor de-acolo!!
ardeiash spune:
lena: bine ai venit, sau mai bine zis bine ai revenit... ca parca ai mai scris pe la noi.... locuiesti departe de noi? adica de brussel? ca poate reusim sa ne intalnim si cu tine, cine stie...
eu vreau sa merg in olanda in vara asta sa vizitez tot ce este frumos. poate imi dai si mie vreo sugestie... vreo informatie unde gasim hoteluri mai ieftine , unde se mananca mai ..... chestii d-astea.
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
eu uit mereu cate ceva din ce am de zis.... vad ca sunt putine fetele care vin maine la brussel... imi pare rau, dar promiteti ca ne intalnim dupa paste din nou?
carmita: vad ca toata lumea te asteapta pe tine cu decizia. ei, te-ai hotarat?
poate reusiti sa veniti si pe la mine in vizita.... daca da... spuneti-mi ca sa fac o prajitura... ca de baut am ce vreti voi: visiki(asa zicem noi in familie), martini, lichior.. ce vreti...
carmita_baby spune:
Buna,suntem Oana si Carmen
Noi am propune in felul urmator, daca toata lumea este de acord-maine la ora 14.30 in piata centrala din Brussel-Grote Markt sau Place Centrale, in mijlocul pietii(va uitati dupa o fata cu parul luuuung luung si negru, una cu parul cret,satena).Speram sa ne strangem cat mai multe fete cucuiete iar cele care nu vor putea maine, nu-i bai, putem organiza de acum cate o intalnire o data pe luna intr-o cafenea dragutza nu numai in Brussel ci pe rand in diverse orase si orasele.Ce ziceti de idee?
Noi azi am avut o zi grea:)dar amuzanta, va povestim maine.
Andreea,cum au calatorit parintii tai?Ne gandim la tine si nu vom uita sa ii zicem celei mici La Multi ani si petrecere frumoasa pentru sambata.
Disperata-multumim frumos pentru invitatie la prajitura!Mmmmmmm,suna bine!In legatura cu pretul rochiei a costat destul de mult, mult mai mult decat rochiile din Romania insa se marita doar o data in viata fata noastra.
Pupici tuturor ne ducem sa papam pizza
pe maine papapapaapap
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
no bine, am inteles... 14.30 grand place. sper sa ne vedem .... ca piata intotdeauna e plina de tot felul de ciudati... stau pe jos, beau bere... pe frigul asta stau direct pe caldaram.. dar , ma rog...
deci fac prajitura...
bepii: nu te-am auzit ... vii sau nu vii?
miri_mik???????? dar tu?
nora: i-ai si pe baietei.. macar 15 minute...
(eu sunt cu 15 minute)...
pe maine ... va pup///////si abia astept.... de cand n-am mai vorbit romaneste.... pe aici...
Andreea23 spune:
Buna seara fetelor!
Eu mi-s in al 9-lea cer!Va imaginati...n-o mai vazusem pe mama de sapte luni...snt foarte fericita!Tata inca e pe drum saracul,ca a fost la serviciu pana la sapte si abia apoi a plecat spre belgia imprena cu sotul meu care s-a dus dupa el.(tata lucreaza in germania).Inca fro' ora...si intregim familionul.
Acum tre sa fug...c-am asa de multe de povestit cu mama...si n mai contenim
Deci multi pupici la toate fetele...
Carmen multumesc mult c ti-ai adus aminte de printesa mea...esti o dulce
Disperata...cum sa nu,dupa Paste cu cea mai mare placere ne intalnim la cafea...
ardeiash spune:
andreea ma bucur pt tine... si eu ii astept in iulie pe ai mei... se va face un an de cand nu i-am vazut. mi-au zis saptamana trecuta ca si-au cumparat bilete... si deja eu aveam emotii... asa ca te inteleg. "[etrecere" frumoasa! si la multi ani si din partea mea pt micuta.... sa creasca mare si sanatoasa!
Nora spune:
Fetelor, distractie placuta la intalnire. Eu nu vin cu copiii dupa mine, ei s-ar plictisi si eu as obosi alergand dupa ei...
In plus, barbate-miu zicea de dimineata ca vrea sa vina mai devreme de la serviciu sa plecam undeva, vedem noi.
Pupicei dulcei si, ca sa ne vizualizati un stropsor, uitati niste poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/c_bogdan2001/album?.dir=8e6a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Nora
Bepii spune:
Buna dimineata fetelor,
Nici n-am deschis bine ochii ca m-am prezentat in fata calculatorului sa vad ce se mai discuta.
Aseara am vorbit cu Carmen si Oana la telefon si am stabilit sa vina ele la mine acasa pe la pranz. Deci vin si eu la intalnire. Abia astept !!!
Nora, ti-am vazut pozele. Ai niste baieti foarte dulci si frumosi dar mai ales fotogenici. Sa va traiasca !!! Super pozele!!!
Carmen, propunerea ta este foarte buna. Vom stabili lunar cate o intalnire. In felul asta o sa ne cunostem pe rand pt ca cine nu poate veni in luna respectiva poate veni in urmatoarea si tot asa pana ne vom cunoste intre noi.
Hai ca fug sa fac un dus. Va pup pe toate si va doresc o zi superba.
Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.
http://photos.yahoo.com/ab_taner