fetele din belgia (5)
Raspunsuri - Pagina 13
ardeiash spune:
tot pentru jocelyn: scuze....multe informatii pretioase poti afla si de la romanii din belgia: www.rombel.com...diaspora romana... unde am vazut mereu informatii de genul acesta. sper sa nu se fi plictisit sa dea raspunsuri.. cei avizati
s-auzim numai de bine! si
carmita_baby spune:
Buna fetele
Cum ati petrecut de Pastele catolic? Vad ca s-a cam asternut tacerea pe aici pe la 'Belgia'
Cat despre mine am fost destul de ocupata. A fost prietena mea Maria de sambata la noi pana luni, cand ne-am dus in Bruxel, ne-am intors inapoi in Antwerpen, ca-si uitase cheia si dupa aia din nou in Bruxel unde ea a ramas, iar eu m-am intors acasa in Antwerpen. Deci am fost destul de ocupata insa m-am simtit tare bine! Noi nu sarbatorim Pastele catolic deloc, pentru ca sotul meu nu e religios, iar eu sunt ortodoxa. Asta se va schimba desigur cand vom avea bebei, pentru ca-i vom boteza catolic (pentru a fi integrati in societatea olandeza).
Marti am fost sa ii cumpar cadoul sotului meu, pentru ca azi miercuri este ziua dragului meu sot Apoi am fost la Oana (deja imi era dor de ea )
Andreea inca odata ii urez toate cele bune iubiticii tale mici. Sa fie iubita, sanatoasa si norocoasa! Cum se simt parintii tai aici?
S-au acomodat bine? Sper ca da!!!
Tania hai ca nu am mai apucat sa mai vorbim pe mess. Ma bucur ca ne-am cunoscut. Eu cand ma gandeam sa ne intalnim si sambata asta sa mergem pe la cumparaturi, nu am realizat ca era weekendul cu Pastele catolic. Sper ca pe acolo pe unde v-ati dus v-ati simtit bine. Povesteste-ne si noua te rugam, daca ai timp, cum a fost
Oana ce zici, mergem vineri prin Makro? Mergem o luam pe Tania de acasa si la Makro cu noi eu una abia astept hehehehe sau poate prin Mechelen, dar asta ramane de vazut si de vorbit
Daneylana eu vreau din toata inima sa vin la biserica sa iau Paste. Insa am fost tare pacatoasa si nu am tinut post deloc Ma simt oarecum prost. Ar fi trebuit macar inainte de Paste sa tin un pic post. O sa te anunt dinainte. Tu te duci cu siguranta?
Cine mai se duce la biserica la Denii si la Inviere?
Anne, miri_mik, Simona si tate celelalte fete va pup si astept vesti de la voi
Mello motanelul iubit
Bepii spune:
Bine v-am regasit dragele mele,
Intr-adevar se pare ca in weekendul ce a trecut am fost cu toate ocupate.
Iar eu nu pot spune ca m-am distrat prea grozav pentru ca asa cum planuisem inainte sa mergem cu prietenii cu motocicletele, nu s-a mai putut. Prietenii nostri au avut altele de facut iar noi ne-am cam speriat de prognoza vremii care spunea ca va fi innorat si va cam ploua. Asa ca am spus ca-i mai bine sa stam acasa. Dar de fapt vremea nu a fost prea rea pana la urma. Totusi a fost bine; sambata am fost la cumparaturi cu sotul meu, ne-am luat un cort frumos pt terasa si alte maruntisuri. Duminica am fost la un film apoi la o cafenea unde ne-am distrat cu prietenii pana spre zori. Ieri am fost invitati la o receptie unde am mancat si baut, a fost bine mai ales ca cunosteam cateva persoane. Si uite asa au trecut zilele. Ieri am avut primul examen la nederlands, mai am maine si vineri si gata cu scoala.
Carmen, La multi ani pentru sotul tau . Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si fericit alaturi de tine.
Sa sti draga mea ca vineri nu pot sa ma intalnesc cu voi. Imi pare tare rau mai ales ca stabilisem ceva dinainte. Dar ramane pt saptamana care vine, ok? Vineri la ora 2 am programare la dentist si nu stiu cum ma voi simti dupa aceea.
Oana, draga mea, vezi ca ti-am trimis un PM. Voiam sa aflu si eu adresa ta de messenger.
Celelalte fete, dragutele mele, cum ati petrecut in zilele trecute?
Stiu ca acum ne aflam in saptamana mare si sunteti probabil ocupate cu pregatirile asa ca n-am pretentii sa scrieti prea mult dar incepand cu saptamana ce vine mi-ar placea sa va vad mai des pe aici, deja s-a cam incalzit afara si poate gasim timp sa ne si intalnim. Ce ziceti?
Acum fug ca am treaba, am de pus niste plante in gradina si apoi sa ma mai uit prin cartile de nederlands pt maine.
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.
Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.
http://photos.yahoo.com/ab_taner
carmita_baby spune:
Tania multumesc pentru urari Bafta multa la examene!!! Iti tin pumnii!!!
Si eu aflu maine rezultatele la examenul de stat din Olanda NT2 la scris si vorbit, ca la ascultat si citit am trecut deja anul trecut.
Cat despre intalnire nu-ti face griji. Ne vom intalni cand vom putea toate
Mello motanelul iubit
danyelana spune:
Buna fetelor,
Carmen "la multi ani " pt sotul tau si sa-ti traiasca.
Pt Disperata, da slujba de Inviere este duminica dimineata pt ca parintele trebuie sa mearga si la Liege si nu poate fi in doua locuri in acelasi timp. Asa ca noi cum vom avea si denii vom face duminica.
Pt fetele care vor sa vina nu este nici o problema, chiar daca nu ati reusit sa tineti postul. Va astept pe toate. Eu joi seara nu voi fi ca am curs dar va fi sotul meu iar vineri voi merge cu siguranta la Prohod.
Va pup si va urez numai bine.
Daniela
Dumnezeu sa ne ajute la toti
carmita_baby spune:
Ypieeeeeeeeeeeeeeeeee am luat examenul la olandeza, la scris si vorbit. Au pus acum rezultatele pe net. E drept ca la vorbit am fost la limita, insa m-am blocat de cateva ori naspa rau de tot. Credeam ca pic, insa ... am trecut
Daneylana multumesc pentru urare
Eu as vrea tare mult sa vin vineri la biserica, daca poti da-mi si mie te rog adresa. O sa te anunt daca vin.
Mello motanelul iubit
danyelana spune:
Carmen pt adresa bisericii
Ptr a ajunge la Aalst :
Bruxelles > - E40 directia Gent, iesire Aalst, directia centru ,intalniti un sens giratoriu, a doua la dreapta in acest sens giratoriu, apoi inainte 450m este un semafor, la semafor incadrati-va ptr stanga, face stanga, inaintati 50m, luati dreapta in intersectie, vedeti o uzina mare pe dreapra, continuati inainte 100m, priviti stanga vedeti clopotnita bisericii, faceti prima la stanga, apoi 50m, inca o data stanga ghidandu-va dupa turnul bisericii care e pe stanga, intrati in gang stanga , apoi la 20m biserica e pe drapta : Begijnhofstraat
Sper sa te ajute si sa ajungi vineri.
Pupici.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
ardeiash spune:
danyelana : cand ma gandesc de cate ori te-am stresat si eu cu adresa de la biserica.... atunci cand am ajuns in aalst.. tot n-am gasit-o. dar nu-i timpul trecut! voi ajunge eu. acum nu stiu sigur.... sotul meu vrea neaparat sa mearga noaptea sa ia lumina... deci cred ca vom merge la brussel, aici. d-aia te-am intrebat... ca sa stim sa nu mergem degeaba....
carmen: pentru sotul tau
bepii: tu nu ai sarbatorit pastele catolicilor? ca ma gandesc ca la cel ortodox....
va pup pe toate si spor la munca... la vopsit oualele maine... caci maine e ziua lor.... la cozonac.. vineri - daca sunteti curajoase.... la drob, friptura si ciorba sambata...
ardeiash spune:
fetelor inca o incercare.. poate mai adauga cineva ceva... ca dupa aceea incep un nou subiect si si postez rezumatul:
Oanademunck Bucuresti/Asse 4.04.1978/berbec - psiholog
Miri_mik Baia Mare/Bruxelles - 29.04.1977/taur profa de engleza/mamik de Bruno / 6 semaines
Danyelana Louvain la Neuve/ Buzau -23.07.1978 /leu- studenta
Andreea23 Constanta/ Ninove 18.09.1981/fecioara poseda 1 bbca
Scumpi Bucuresti / Antwerpen - 27.09.1982/balanta, 23 ani
Anneoprea Bucuresti/ Bruxelles 4.10.1973/balanta mamik de Evan 4.10.2004
Carmita_baby Bucuresti/Antwerpen 8.10.1980/balanta poseda motanik Mello - miresik
Disperata Constanta / Bruxelles - 21.10/balanta mamik de Andru 6 ans et demi
Bepii Mangalia / Mechelen 7.11.1960/scorpion secretara mamik tanara cu un baiat de 25 ani + 3 motanich
Mieke-Bucuresti/Kortrijk secretara , poseda 1 bbca 15 moins
Danuta-bel Piatra Neamt/Antwerpen - 28 ani - necasatorita
Simone_be Sfantu Gheorghe/Bruxelles 1980 - market researcher&analyst - miresik
Alessia_105
Valer_01
Country_girl
Nora Bruxelles mamik de 2 enfanti : Victor si Andrei 12 si 5 ani
am asezat in ordinea lui \\\La multi ani\\\ sper ca n-aveti nik impotriva....parc-am mai zis... am uitat!
mama ce de balante! o sa o facem lata in octombrrie! ma bucur!
Jocelyn spune:
disperata, multumesc pentru raspunsuri. Daca as avea doar eu un salariu de vreo 3800 euro ar fi ok, nu?
If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.