fetele din belgia (5)
Raspunsuri - Pagina 12
ardeiash spune:
oana: pai daca-ti era foame.... de ce n-ai spus dom'le... ca eu de cand am venit in belgia... de, ca romanu... am frigideru plin... crapa... de parca-i foamete..
va doresc un we frumos... din nou... si lumina invierii sa va bucure pe voi si familia voastra...
s-auzim numai de bine! si
oanademunck spune:
pai mai mie mi-e foame mai mereu dar daca imi pui mancare in fata nu o ating-asa ca parajitura a fost buna si foarte suficienta!
pupici
ardeiash spune:
oana: of, of. de ce?
fetelor: care sunt mancarurile voastre preferate? mie-mi place pizza, pestele prajit cu usturoi si mamaliga!!! imi plac ff mult gogosile... mai mult decat prajiturile! nu inteleg de ce... si aici in belgia, as vrea sa invat sa gatesc altfel: mancare belgiana... de orice alta nationalitate... asa ca daca aveti idei.. voua ce va place?
danyelana spune:
Buna fetelor,
Ma bucur ca v-ati distrat bine la intalnirea de vineri si mi-ar fi placut sa fiu cu voi dar nu s-a putut. Oricum sper sa ne intalnim data viitoare.
Andreea "La multi ani" pt cea mica si tot ce iti doresti dar in primul rand sa creasca mare si sanatoasa.
Pt fetele care vor sa vina in Saptamana Mare la biserica din aalst pot sa va spun ca vor fi denii joi si vineri de la ora 20.00 iar duminica dimineata se va tine slujba se inviere si Sf. liturghie. Daca aveti nevoie de mai multe precizari pot sa vi le dau.
Pupici si o saptamana usoara.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
Andreea23 spune:
Buna seara dragele mele!
Am cam tras chiulul..dar voi sunteti fete bune si-o sa-mi "motivati absetele"...asa-i?
Va multumesc din suflet pt urarile facute printesei mele!Este foarte emotionant sa vezi ca persone pe care totusi nu le cunosti isi aduc aminte de o zi importanta din viata fetitei mele!
Cat despre Elenca(fetita mea)...pot sa va spun ca la petrecere desi a fost tot timpul in centrul atentiei...s-a dat in stamba cat a ptut A dansat incontinuu(ma rog....in felul ei propriu),a ras in hohote toata ziua,a cantat,etc,etc.....ce mai,a fost admirata si aplaudata frenetic!
Sper ca daca fixati o intalnire saptamana asta a pot si eu sa ajung.Tare mult imi doresc sa va cunosc!
La biserica nu veniti?
Acum merg la nani,ca-mi pica ochii pe tastatura.Va pup si numai bine
ardeiash spune:
danyelana: cumadica: duminica dimineata se face slujba de inviere? nu noaptea?
andreea: eu daca va intalniti saptamana aceasta nu prea pot, ca nu am facut curatenia de primavara. la mine acasaam invatat ca trebyie sa ai casa fff curata de paste.... dar de saptamana viitoare.... si eu sunt prezenta la orice intalnire cu voi..
cum ati petrecut de patele catolicilor?
pentru copilasii ce "o iau de coada" de maine: succes la scoala!
cait spune:
Scuze fetelor ca ma bag si eu in dicutiile voastre dar am o intrebare..Trebuie sa ajung la Bruxelles pentru un examen si cand sa-mi fac rezervarea trenului imi spun ca sunt mai multe gari si sa aleg intre Midi si Central..imi puteti spune care est emai aproape de centru?
Merci.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Jocelyn spune:
Fetelor, poate ma ajutati si pe mine cu niste informatii. Sincer nu am cum sa citesc toate paginile scrise si nici nu stiu daca gasesc ce ma intereseaza, asa ca va rog sa-mi spuneti cate ceva despre viata la Brussels. Ma intereseaza foarte mult cum sunt salariile, cat e un salariu mediu, cat e o chirie pentru un apartament cu 3 camere intr-o zona mai buna si cat se plateste pt o casa + cam cat inseamna cheltuieli adiacente, intretinere si altele. Cum e cu transportul si cat de scumpe sunt gradinitele particulare si tot ce credeti voi ca e important de aflat.
Astept detalii si va multumesc anticipat.
If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by cait
Scuze fetelor ca ma bag si eu in dicutiile voastre dar am o intrebare..Trebuie sa ajung la Bruxelles pentru un examen si cand sa-mi fac rezervarea trenului imi spun ca sunt mai multe gari si sa aleg intre Midi si Central..imi puteti spune care est emai aproape de centru?
Merci.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
cait evident ca central... de altfel nici nu e ff mare distanta intre ele... asa ca nu-i bai... scuze,, nici aproape nu sunt dar... depinde unde vrei sa ajungi..
ardeiash spune:
jocelyn: salariile, ca-n romania sunt ff diferite... la fel si chiriile... poti inchiria de la o camera cu cateva sute de euro peluna... pana la un apartament nemobilat cu living+2 dormitoare cu 7-800 euro / luna, depinde de zona... sau casa cu 1500 pe luna ...
viata aici in general, este mai scumpa decat in alte orase europene. de pilda exista multi romani care merg in germania si se aprovizioneaza lunar cu alimente
despre gradinitele particulare nu-ti pot spune nik... insa... cred ca poti citi aici despre gradinite... cu toate cele>
http://www.agers.cfwb.be/citoyens/annuaires/fondam/index.asp
bafta!