fetele din belgia (5)
Raspunsuri - Pagina 14
Nora spune:
Salutare, fetelor!
Noi suntem azi in mare sarbatoare, Andrei implineste 7 ani!
Ma tot agit cu pregatirile pentru asta, azi serbeaza la scoala, cu prajiturele, bomboane, sampanie...de copii si tralala,dupa scoala vine o prietena pe la el, iar sambata e marea petrecere de acasa cu invitatii lui. Sincer, abia astept sa se termine "festivalul Andrei 7 ani" pentru ca de vreo 2 luni tot despre asta vorbim. M-a zapacit de cat de mare importanta are pentru el.
Si, printre picaturi, incerc sa ma gandesc si la pregatirile pentru Sfintele Pasti.Friptura de miel, oua rosii, as face si drob dar nu prea stiu de unde sa cumpar ce trebuie si nici daca am timp.
Disperata, dupa cum vezi, Andrei are 7 ani si nu 12, iar Victor are intr-adevar 5. Aproape, ii implineste peste vreo 2 luni(si iar incepem pregatiri pt "Festivalul Victor 5 ani") Iar eu sunt nascuta pe 4 iulie, deci rac.
Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire, sper ca data viitoare sa reusesc si eu sa vin.Pupici tuturor si mai vorbim.
Jocelyn, daca suma de care vorbesti e salariu net, WOW!
Nora
Jocelyn spune:
Da, e salariul net... dar nu stiu daca as putea obtine job-ul respectiv, o sa incerc oricum. Nestiind cum se traieste acolo nu imi dadeam seama daca e ok sau nu dar o sa ma straduiesc. Nici nu vreau sa-mi fac sperante degeaba...
ps. lasa ca sunt altii in romania care castiga 5000 si mai mult deci in comparatie cu aia as fi nimic
da ia sa nu mai visez eu asa frumos si sa ma pun pe treaba :)).
If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
Bepii spune:
Nora,
La multi ani pentru Andrei . Sa va traiasca, sa aiba in viata parte de multe bucurii, sa fie fericit, implinit si voi alaturi de el!!!
Disperata, sotul meu e catolic prin nastere dar n-are nici o treaba cu sarbatorile religioase. La inceput am incercat sa-i insflu acel spirit al sabatorilor, sa fac ceva sa simta ca-i Pastele dar n-a mers asa ca am renuntat. Si toata familia lui e la fel. La el cand spun Paste spun de fapt o minivacanta cand facem vreun drum prin zona.
Joselyn, aici salariul mediu e cam de 1500 - 1800 eur pe luna. Deci daca ai lua acei bani de care pomenesti considera ca l-ai luat pe Dumnezeu de picior.
Acum trebuie sa plec la servici.
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume
Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.
http://photos.yahoo.com/ab_taner
Andreea23 spune:
Buna seara fetelor!
Carmen,felicitari pt examen si un calduros La Multi Ani sotului tau!Parintilor mei le-a placut foarte mult,mama ma ajuta cu toate alea...de mi-e frica c-o sa ajung o lenesa...da' mie-mi convineTatal meu a plecat luni,pt el a fost mai scurt...
Noi de pastele catolic nu am sarbatorit,am fost in Ostende in port pt ca a venit unchiul meu(este navigator).
Acum ne pregatim pt pastele nostru...Noi am vrea sa mergem duminica dimineata la slujba...voi face tot posibilul sa ajung,doar ca sotul meu lucreaza si inca nu stiu sigur cum voi ajunge..
Nora,La Multi Ani pt Andrei!!!Sa va traiasca,sa fie sanatos,fericit si sa aibe parte doar de bucurii!!
Oana....cand vii pe la soacra ta?
Va pup si numai bine
danyelana spune:
Buna fetelor,
Nu am mult timp dar am trecut sa semnez condica pe ziua de azi.
Nora, "la multi ani" pt Andrei si tot ce-si doreste dar in primul rand sanatate. Iar pt sambata imi inchipui ce va fi la tine.
Disperata, te rog frumos, sa ma treci si pe mine ca pe celelalte fete " Buzau/ Louvain la Neuve" nu inveres. Merci.
In rest spor la treaba la toate si va pupic.
Daniela
Dumnezeu sa ne ajute la toti
oanademunck spune:
Buna fete!
Da Nora, La Multi Ani pentru Andrei!Sa iti traiasca sa fie sanatos si norocos si sa iti aduca numai impliniri!
Carmencita iubitzica -Proficiat meisje!Goed gedaan!!!!!Sunt tare mandra!!!!!prietenii stiu de ce:)
Tania sunt sigura ca la fel voi scrie si despre tine de indata ce vei afla rezultatele le examene! By the way, n-am primit nici un Pm(cu adresa de messenger)!
Andreea, as vrea cu draga inima maine sa imi gasesc timp sa vin prin Ninove(poate facem asa o jonctiune Ninove-Aalst-la Biserica cam pe dupa-amiaza, ce zici? Venim noi sa te luam(Carmen, e ok pt maine?)Numai ca nu stiu cum sa te anunt asa ca va trebui sa ne dai adresa de messenger sau mailu sau nr de phone sa luam legatura.Daca nu iese mutarea cu Biserica(nu-s eu prea bisericoasa dar simtz asa o chemare de vro 2 zile) macar sa ne cunoastem ca pe soacra mea nu am cum sa o vizitez maine ca a plecat la mare de o saptamana si sta ceva acolo.
Danyela, la ce ora incepe maine slujba? Si ce fel de Biserica este, sorry, stiu ca e ortodoxa dar acu nu cad pe subiect-intrebarea este de fapt:va fi slujba in romaneste?
Ma duc acu sa mai patrulez pe aici pe holuri sa vad ce se mai intampla care copchil(a se citi adolescenti) prin camera cui mai e (sunt inca la job si e 23 si 27 minutzi, dar pana maine la 8 dimineatza cand termin mai e ceva:):)
Tre sa plec acu, pupici muuulti tuturor!
see ya!
carmita_baby spune:
Nora sa iti traiasca baiatul! La multi ani si numai bine ii doresc!
Andreea multumesc pentru urare, cat despre examen, sunt foarte fericita ca l-am luat. Multumesc de asemenea Maine Oana are liber si noi de obicei zilele ei libere le petrecem impreuna (exceptie facand zilele cand are si sotul ei liber, ca atunci sta cu el iti dai seama ) O sa vorbesc cu ea si poate dam o fuga pana la tine. Ce zici de idee?
Eu abia astept sa vina mama din Franta, cu matusa mea si varul si o sa incingem o hora de aia boiereasca aici, ca loc e destul glumesc desigur cu hora, insa ma scot cu o masa ca la mama acasa de Paste
Va pup pe toate Somn usor, vise placute, puriceii sa va sarute
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
pentru andrei:
jocelyn: te asteptam in randurile noastre.... in acest caz...
bepii: abia acum imi dau seama ca am trimis tuturor prietenilor felicitari de paste ...inclusiv tie. sper ca nu te superi ...am uitat....dar m-am gandit la tine, asta-i bine, nu?
fetelot : astazi am vopsit oua. doar stiti ce m-am agitat sa gasesc vopsea... au iesit super urate... mi-am petrecut o juma de zi cu ele.... si mi-au iesit ca vai de ele.... asa ca m-am dus la macro si am cumparat unele frumoase...voi ati vopsit oualele azi?
si ca o gospodina ce sunt... cred ca voi face si cozonac pentru prima oara. mi-am cumparat masina de facut paine.... urati-mi suces ... si curaj... poate-mi iese...dar daca am o zi ca cea de azi... mai bine nu ma apuc...
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
la mai multe postari www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74115" target="_blank">aici
ardeiash spune:
inca ceva: pentru fetele din bruzellea: eu voi merge la inviere la sf catheline. am inteles ca incepe la 23. voi veniti? pardon.. e valabil si pt celelalte fete...
iar maine, vineri... puteti merge sa va impartasiti copiii: parca de la 18 sau 18.30 mai sigur.... si sa-i treceti pe sub masa....am sa incerc sa-l duc si eu pe al meu obraznic...
oana: daca ti-ai propus sa te duci la biserica : fa-ti timp si du-te... e chiar bine.... maien e vinerea mare... de fapt , azi..