fetele din belgia (5)
Raspunsuri - Pagina 11
miri_mik spune:
neatsa!
vad cam tarzior mesajul tau, disperata:( azi nu venim:( si din cauza devreme si din cauza de cumparaturi de paste, si din cauza de disponibilitate masina sot. dar promit solemn, cu mana pe inima, ca la urmatoarea intalnire, fac pe dreaq in patru si tot vin sa va vad. e drept ca numai cu mama si bubu, la un moment dat o iau razna, si pe cand ar veni si sotul acasa sa stea linistit mie nu-mi tace gura cu bubu in sus si in jos.
multumesc mult ca va ganditi la mine si promit ca data viitoare semnez condica. distractie placuta, muuuah!
miri_mik, fericit mamik
scumpi spune:
Buna seara fetele,
Andreea ii urez printesei tale de pe-acum La Multi Ani!!!, sa creasca mare si frumoasa, pt. duminica, iar pt. maine, petrecere frumoasa, cred ca esti f. fericita cu toata familia langa tine...
De asemenea urez fetelor care sarbatoresc Pastele catolic, un Paste fericit si tuturor va doresc un weekend frumos, insorit si plin de bucurii!!!
Va
ardeiash spune:
fetelor recapilulez:
Oanademunck Bucuresti/Asse 4.04.1978 - psiholog
Miri_mik Baia Mare/Bruxelles - 29.04.1977 profa de engleza/mamik de Bruno / 6 semaines
Scumpi Bucuresti / Antwerpen - 27.09.1982, 23 ani
Andreea23 Constanta/ Ninove 18.09.1981 poseda 1 bbca
Danyelana Louvain la Neuve/ Buzau -23.07.1978 - studenta
Anneoprea Bucuresti/ Bruxelles 4.10.1973 mamik de Evan 4.10.2004
Carmita_baby Bucuresti/Antwerpen 8.10.1980 poseda motanik Mello - miresik
Disperata Constanta / Bruxelles - 21.10.1967 balanta - mamik de Andru 7 ani
Bepii Mangalia / Mechelen 7.11.1960 secretara mamik tanara cu un baiat de 25 ani + 3 motanich
Mieke-Bucuresti/Kortrijk secretara , poseda 1 bbca 15 moins
Danuta-bel Piatra Neamt/Antwerpen - 28 ani - necasatorita
Simone_be Sfantu Gheorghe/Bruxelles 1980 - market researcher&analyst - miresik
Alessia_105
Valer_01
Country_girl
Nora Bruxelles mamik de 2 enfanti : Victor si Andrei 12 si 5 ani
iar am greseli, spuneti...
m-am gandit sa fim scrise in ordinea zilei de nastere... nu e bine? poate si cele ce nu aveti data nasterii imi ziceti... sa completez... si zodia, va rog sa mi-o ziceti... ca sa nu mai fac eu calculele... ca si-asa stau rau cu cerebelu'
s-auzim numai de bine! si
anneoprea spune:
Sarbatori fericite fetelor si sa va distrati bine zilele astea!
La multi ani Andreea, sa-ti traiasca fetita!
Plecam si noi miine dimineata in minivacanta de paste si nu cred sa mai intru pe net zilele astea.
carmita_baby spune:
Andreea nu eu am fost cea care si-a adus aminte de printesa ta, ci Oana Adica nu ma intelege gresit si eu mi-am adus aminte de ea, insa ma gandeam sa ii urez 'La multi ani' pe 16 cand ed fapt este ziua ei. Dar cu ocazia asta ii urez acum. Sa iti traiasca printesica, sa se faca mare, frumoasa, iubita si sa aiba in viata numai impliniri si bucurii! Te pup iubitica mica!
Tania a fost super azi! M-am simtit foarte bine si sper ca si voi deasemenea Poate mergem saptamana viitoare prin Mechelen la cumparaturi, ca eu nu fusasi niciodata pe acolo, ce zici? Cat despre intalnirea lunara, Oana a propus-o si eu am gasit-o o idee buna.
Simona ma bucur ca ai gasit rochita visurilor tale! Sotul meu se astepta sa gasim rochita mea foarte greu, insa contrar tuturor asteptarilor, ne-am indragostit de prima rochita probata. Intr-adevar si noi am platit jumatate din pret in avans, rochia va fi adusa din Paris si o vom avea la inceputul lui iulie. Sunt foarte fericita Tu ai vreo poza cu rochita ta? M-as bucura sa o vad!
Anne distractie/relaxare placuta, Paste fericit (daca sunteti catolici), daca nu saptamana viitoare mai vorbim
Miri_mik abia asteptam sa te cunoastem si pe tine Vezi ca ai promis
Disperata hai sa te ajut un pic:
Oana - berbec, Miri_mik - taur, Andreea23 - fecioara, Daneylana - leut, Anne - balanta. Carmita_baby - balanta, Bepii - scorpion,
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
da, super ... m-am simtit si eu ff bine. incredibil de bine... nici n-am simtit ca ploua.... macar.. asta e un indemn pentru o intalnire viitoare.
fetetor... nu ca ma asteptam sa fiti "batrane"... dar sunteti incredibil de tinere! m-a frapat asta... toate.. inclusiv bepii, adica. m-am simtit si eu mai tanara cu voi.. cam uitasem.... pacat ca ploua si n-am mai putut merge prin magazine. imi place mult sa bantui prin ele.... dar: next time... promit ca o sa fac rost si de adresa strazii comerciale... sa o gasim mai usor..
paste fericit : joyeuse paque! voua si sotilor vostri, ... mi-nchipui ca saratoriti 2 feluri de paste... cele care sunteti maritate cu catolici.. celorlalte un we reusit!
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Buna Dimineata fetele mele,
Asa cum au mai pomenit Carmen si Disperata ieri am reusit sa ne intalnim mai multe deodata adica 4 bucati si sper ca pe viitor sa fim mai multe. Desi a cam plouat noua nu ne-a pasat prea tare, am mers prin magazine, am mancat si baut ceva la o cafenea si mai ales am palavragit si ras mult. Eu m-am simtit foaaaaarte bine, sa stiti. Oana e o fata foarte draguta si prietenoasa. La fel si Disperata. De Carmen v-am mai spus ca o cunoscusem dinainte, e o fata tare dulce. Sunt convinsa si ca voi restul fetelor de pe lista lui Disperata sunteti niste dragute.
Andreea vreau si eu sa ma alatur fetelor si sa ii urez micutei tale printese un calduros "La multi ani", sa fie sanatoasa, fericita si implinita in viata alaturi de parintii ei.
Carmen, esti bine venita in Mechelen saptamana care vine si vezi poate o iei si pe Oana iar daca mai sunt amatoare care vor sa vada orasul meu, sunt binevenite. Dar as prefera tot vineri ca parca v-am spus ca saptamana viitoare incepand de marti am examul final la nederlands trei zile deci sunt un pic cam ocupata.
Simone_be, ma bucur foarte mult pt tine ca ti-ai gasit rochia visurilor. Sa ne trimiti si noua o poza daca ai. Eu am vazut-o pe a lui Carmen care e intr-adevar super frumoasa.
Anneoprea, desi probabil ati plecat deja la drum, va doresc o mini-vacanta frumoasa si insorita
Disperata, multumim pt ospitalitate, sunteti cu totii niste draguti, ne-a placut la toate de voi, sa sti
Iar restul fetelor care sunt aici pe forum, sa stiti ca astept cu nerabdare sa va vad pe toate, am intels ca de fapt aceasta saptamana a fost mai speciala adica saptamana Pastelui cu copii, soti in vacanta daci nu n-ati putut veni la intalnire. Nu-i nimic, e de inteles, noi va iubim oricum si o lasam pe alta data.
Acum vreau sa va urez la toate cele ce tineti Pastele Catolic un Paste fericit, plin de lumina si iubire.
Iar celorlalte fete un weekend placut alaturi de cei dragi.
Pupici,
Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.
http://photos.yahoo.com/ab_taner
oanademunck spune:
Buna fete!
Abia acu m-am adunat de pe drumuri-o aglomeratie prin magazine fratele meu am stat 45 de minuti la o coada si am mai si uitat nu stiu cate sa iau, inclusiv oua sa colorez si eu vreo 3 pt maine
Noi ne-am intalnit ieri 4 muschetari ne-am plimbat in cerc prin Brussel ca nu gaseam nu stiu ce strada, dar am avut parte de companie ca lumea si fete de treaba puse pe distractie!Imi place ca acum pot asocia si o fatza si o personalitate nikurilor pe care fetele le au pe dpc.
Tania arati atat de bine si frate ai atata energie, bravo tie!da tot nu imi vine in cap numele actritei aleia cu care semeni dar semeni mai bine. saptamana viitoare e ok sa venim in Mechelen dar eu nu am liber decat de vineri incolo(si amrtea si lunea juma de zi). Vorbim oricu. Da si mie adresa ta de mess te rog!
Disperata, esti o tipa foarte calda, deschisa si ospitaliera!Multam si de prajitura-frate mi-era o foame ieri!
restul de fete sper sa veniti mai multe data viitoare-poate ne mutam intalnirea in Mechelen sau Antwerpen da vorbim noi.
Ma uitam acu la tv si i-am vazut comuna unde am copilarit eu la bunici plina de ape,oamenii in barci prin comuna, mam-mare ce nasol!
va pupic
pa
si Paste Fericit pt toti cei catolici!!!
miri_mik spune:
deci, sa revenim la outsele noastre de paste:)
Sarbatori frumoase celor care asteapta iepurasul, si fie ca Lumina Invierii sa va calauzeasca pasii pe drumul cel bun al vietii:)
pentru cele care sunt doar in weekend, distractie placuta si odihna cat incape:)
pupici mici dar multi:)
andreea, sa-ti traiasca gazulitsa, sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si jmekerutsa foc, sa faca ravagii printre baieti si sa te faca cea mai mandra mamica din lume, daca nu cumva esti deja:))
miri_mik, fericit mamik