Clubul optimistelor (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by georgi75

hai sa incerc.
Eveline e cea mai tare "pedagoaga"!

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Ha ha ha...vezi ca se poate (afirmatie valabila atat pentru tine cat si pentru mine)

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Uraaaaaaaa!
Ti-am zis fato ca esti tare?
da nici io nu mi-s fraiera ca ma prind repede.

Acum pot sa scriu si io asa:

HAI STEAUA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Addinel acum am inteles. Si sa NU te mai prind ca-ti ceri scuze ca ai scris aici. Suntem noi optimiste, dar orice om are probleme. Si atunci prietenii ar trebui sa-ti fie aproape...asta incercam noi toate! Deci...nu e usor nici pt el, dar poate gasiti o solutie. cearta si faza cu invitatiile nu isi au rostul. Eu nu m-am certat cu al meu niciodata. Si asta pt ca urasc cearta . Discutam calm si cu intelegere cand avem puncte diferite de opinie. Un cuplu nu se destrama la probleme...se sudeaza si mai tare daca ambii parteneri "trag la aceeasi caruta" si vor aceeasi finalitate. In principiu ar trebui gasita o solutie...poate o discutie cu sora ta ar fi indicata. Poate o discutie in doi si apoi in 3. Eu iti/va tin pumnii si te rog...multa rabdare, curaj si calmmmm!
Geo...sunt cam nashpa azi..sunt agitata pt meci. Incepe la 20.30. La 20 incepe transmisia live la tv. Pe stadion se intra de la 16.30 pana la 19.30. Mai vrei?...Aaaaa...evident ca voi fi pe stadion!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Addinelu la fel zic si io.
O discutie ca intre oameni maturi.Acum probabil ca fiecare are partea lui de dreptate.Tot ce trebuie sa inteleaga pupicu e sa nu te acuze pe tine pt faptele surorii tale.
La fel, sora ta trebuie sa incerce sa se comporte in asa fel incat sa nu te puna in situatii dificile in fata pupicului.
Cred ca trebuie sa discutati toti si sa stabiliti niste reguli pe care apoi sa incercati sa le respectati.

Hai ca te-am luat cu lectii de morala.Eu am incercat intotdeauna sa aplanez certurile pe tema neamurilor.Acum depinde si de personalitatea fiecaruia.

Vreau sa te intreb ceva.Daca vrei , raspunzi, daca nu, nu.Pe cine vezi tu vinovat?Pe pupicu sau pe sora ta?
In functie de raspunsul tau, mai discutam pe urma.Chiar te rog sa-ti versi oful aci pt ca-ti face bine.Noi suntem aici sa ne si ajutam, nu numai sa spunem bancuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Salut fete! eu o astept pe Addinel cu vesti frumoase!!!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

sunule, georgi, tizule

amandoi au dreptate in felul lor. adica sor-mea sta mult pe net, merge la concerte, etc, poate exagerat tinand cont ca urmeaza bac-ul, dar eu o pun pe seama varstei. incerc sa o temperez si ea chiar e receptiva. nu am motive reale sa ma indoiesc de ea, probabil un copil cu o alta structura o lua demult razna daca trecea prin ce a trecut ea. pupicu pe de alta parte o acuza pe ea de mai mult decat face, i se pare o tragedie ca merge cam la doua saptamani la un concert. la el o pun pe seama educatiei pe care a primit-o, unde nu avea voie nici sa sufle si taica-su batea cu pumnul in masa si hotara ce e mai bine pentru fiecare dintre membrii familiei. eu ii inteleg pe amandoi si le acord circumstante atenuante. se pare insa ca ei nu prea ma inteleg pe mine. asta e si tragedia: ei chiar nu vor sa faca nici un efort pentru mine?

oricum, m-am calmat. probabil in inca o ora o sa incep sa ma hlizesc :). cum o vrea D-zeu asa o fi pana la urma!

pupicei

nunta mea

Mergi la inceput

Addinelu intr-adevar esti la mijloc.Pana sa-mi raspunzi, eram sigura cum ca asta ar cam fi problema.
Intr-adevar fiecare are dreptatea lui.Sora ta cu nebuniile specifice varstei si pupicu cu educatia primita.dar la pupicu mai e ceva.Se simte oarecum responsabil de voi(avand in vedere ca a fost langa voi atata timp si cand v-a fost mai greu.)E ca si cum el ar fi crescut-o.
Pe de alta parte si sora ta e constienta de asta dar mai e si chestia aia ca ce se baga el?Nu?

Io cam asa cred ca e.Din pacate tu esti intre ciocan si nicovala.Io sper ca pupicu sa dea dovada de maturitate(pt ca el e cel matur aici-chiar mai, cati ani are?) si sa nu te fac pe tine sa suferi pt toate astea.Sunt convinsa ca te iubeste si ca o sa te inteleaga.
Si-ti mai zic o chestie pe care i-o poti spune si lui.daca cere atat de mult de la sora ta, apai ce se va face cu copiii lui/Ii va tzine in cusca?

Of!Of!Of!Astept sa treaca si ora asta sa incepem sa ne hlizim

Adinella tu ce faci ne pandesti din umbra?

Eve vezi ce eleva silitoare sunt?Aplic ce m-ai invatzat.Esti pedagoaga betoana!Simsii ce-ti mai fac?(ca uitasem sa ma iau de tine...)

hai pupici si mai bag nasu pe-aci ca fi-mea e la nani

Mergi la inceput

Uite asa te vreau...calma! Si cand ajungi acasa le poti spune si lor, tot CALM, ce ne-ai spus noua. Parerile tale despre ei si diferendele aparute...si sentimentele tale. Ar fi utila o discutie in 3. Va asezati la masa negocierii si impacarii! Succes!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Sunule
Gandim la fel.Noi suntem cu discutiile si negocierile.Nu m-as vedea certandu-ma cu tine niciodata.Cred ca mai degraba am sta la masa discutiilor si negocierilor vreo 2 zile

Mergi la inceput

DAAAAAAAAAAAA! Cum sa ne certam, mai puiule?!? Niciodata!

quote:
Originally posted by georgi75

Sunule
Gandim la fel.Noi suntem cu discutiile si negocierile.Nu m-as vedea certandu-ma cu tine niciodata.Cred ca mai degraba am sta la masa discutiilor si negocierilor vreo 2 zile

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput