Clubul optimistelor (4)
Raspunsuri - Pagina 8
SunSmile spune:
Eu plec spre casa, ca mai am treburi de rezolvat! Nu cred ca mai deschid compi-ul...asa ca...HAI STEAUA! Ne auzim maine!
Pup la fete!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
georgi75 spune:
Si eu ies ca mai am putina treaba pana se trezeste maimu si pe urma iesim afara.
si ne auzim mai pe seara
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
addinel spune:
ia la ele, pe pagina a doua. plecara sunu si georgi si toata lumea tace... noroc ca mai fac pauze pe la serviciu.
eu m-am calmat de tot, viata e frumaosa. oare maine ce-o mai fi?
pupicei si hai steauaaaaaaaa!
nunta mea
diadaniela spune:
va pup fetele!
Sunule ,cred ca esti pe stadion!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
malla spune:
Addinel, poate nu ma crezi dar m-am gandit toata ziua la tine! M-ai cam ingrijorat cu intrebarea daca vrea cineva invitatii de nunta... In sensul ca deja pusesei problema anularii nuntii, respectiv despartirii voastre...Imi era teama recunosc! Ma bucur si vreau sa cred ca lucrurile incep sa reintre in normal asa usor usor... Probleme vor fi mai intotdeauna, important este sa fiti alaturi unul de altul ca sa le invingeti voi pe ele si nu invers.In legatura cu sora ta, nu o mai stresa atata cu invatatul, oare crezi ca ea nu e constienta de asta? Si oricum nu poate sta numai cu burta pe carte, mai are nevoie de iesiri, sa se relaxeze... Bineainteles sa nu sara calul! Totul e sa nu o stresati caci presupun ca este deja stresata de ideea bacului... De ce nu faceti un program de invatat, de iesit cu prieteni(sa se relaxeze), de mers la concerte...
Important este sa il faceti impreuna, nu sa il faci tu cu prietenul tau...
Nu te supara ca mi-am permis sa iti dau CATEVA SFATURI, TE ROG!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
malla spune:
Georgy, eu chiar va pandesc, sa stii ca chiar daca nu scriu mereu, de citit va citesc intotdeauna...
Adinella
Andrei si Adriana
malla spune:
bravegirl, cu bratele deschise... intra in clubul nostru si povesteste-ne putin despre tine!
Adinella
Andrei si Adriana
BraveGirl spune:
Multumesc pt primire
Nu prea stiu ce sa va spun despre mine...Sunt maritata de 6 luni minunate, sunt ultimul an la facultate...
Mai intrebati-ma voi ce vreti sa stiti...
==========
Corina
Albumul meu
andreea_trend spune:
.... si pe mine????
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer