Clubul optimistelor (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Fetele,garda de onoare va prezinta onorul!
Bine ati venit!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Bine ai venit Andreeatrend (sper ca am scris bine numele). Si tu trebe sa ne spui ceva despre tine...
Bravegirl, de 6 luni esti casatorita? Va urez "casa de piatra", si eu am un an jumate de "caznicie"... EEEEEE, cum e sa fii casatorita??? asa-i ca-i fain???

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Georgy, fetelor, unde fugirati, toate??? Nu vedeti ca avem oaspeti? Pai asa ii primim noi? Iaaaaaaaaa treceti la datorie!!!
Eu cred ca voi sunteti cuplate la meci... Spuneti-mi ca gresesc!!!

Adinella

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Seara buna fetelor,
Ptr noile optimiste, bine ati venit!!!
Addinel, capul sus, trece si asta. Subscriu la ceea ce a scris Sun. Nici eu nu ma cert cu sotul meu, prefer sa discut cu el si sa lamurim lucrurile.
Ramaneti optimiste fetelor!

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gata gata!
Am aparut si io.

Ia sa vedem.Lume nouaaaaaa!Bravos.
BraveGirl numele tau spune tot.Te-am mai remarcat si pe la alte topicuri si chiar ma gandeam ca ti-ai ales un nume super.
Casa de piatra!Eu sunt casatorita de aproape 6 ani si ne cunoastem de 11 ani.Si totul e la fel de frumos ca inainte.Chiar mai frumos mai ales ca acum avem un pui.Ce facultate faci?

Andreea_trend bun venit si tie.Cum sa nu te primim ca vad ca esti stelista.Noi avem reprezentant pe stadion.

Sper sa va simtiti bine la noi. pe amandoua.

Addinelu ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune.Totul trece si asta e casnicia.Te mai certi ca si impacarea e asa dulceeeee.Apropos de certuri.Io nu prea am cu cine sa ma cert ca io daca incep sa comentez, soatza mea tace si asculta.Si io mooooor.Sa zica si el ceva ca sa am si io de ce sa ma mai iau de el.El, nimic.
Dar cred ca e mai bine asa ca daca si el ar fi guraliv ca mine, va dati seama ce ar iesi

Dana uite ca m-am rupt de la meci si am intrat la voi ca nu mai aveam rabdare.

Eve te pupui si pe tine si vezi cum faci sa treci noile venite pe listutza

Io nu mai zic nimic.Astept sa va luati voi de mine

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Si eu pe aici ,da' n-am noutati!
Trecui doar asa de control!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetelor cochetelor. maimutica Zamfiruca doarme tun iar tati sufla greu si mirmiie (ba uneori fornaie ca o foca) in fata televizorului (inutil sa va spun ca e stelist de vreo treizeci si ceva de ani), asa ca m-am gindit sa profit un pic si m-am instalat confortabil in fata calculatorului !
Acuma, cu optimismul meu incurabil, nu pot decit sa trag nadejde ca Steaua baga gol (iertaciune, rapidistelor !)si ca Zamfiruca nu se trezeste, ca sa nu am parte de un concert de muzica de Bach ! Ca sa imi tihneasca !!!!
Asadar... astazi am reusit iarasi sa ma strecor un pic la plimbare cu Zamfiruca, facind slalom urias printre treburile casei si cind ne era si noua mai bine afara am vazut niste nori negri ca niste balauri... of, of, of, iar a venit ploaia si a inceput sa bata si vintul.. nu-i nimic, cit poate dura ? daca nu miine-poimiine, duminica negresit se va face frumos !
Ai, ai, ai... am face bine sa il ocolim pe tati in momentele astea, se pare ca Steaua nu vrea si pace sa joace cum vrea el !!!!!
Si mi s-a facut o foame.... ma duc sa ciugulesc ceva si revin .. sau cel putin asa sper :)
Deocamdata, pupici tuturor. Ca de obicei, mici da'multi !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)

"Ne nastem uzi. goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."

PS - Si totusi, HAI STEAUA !!!! Tati e multumit... Un barbat multumit = o sotie linistita ! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

GATAAAA!!Sunule cred ca te vazui la TV.Esti blonda si cu parul lung?Aveai un fular la gat?

Ilinca mare dreptate ai cu sotia linistita...Si tati al meu e stelist.La meciul cu Betis a spart canutza Stefaniei ca nush ce au ratat aia...

Hai pupici si tie si la Zamfiruca.Si lasa ca vine si la voi soarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by adinell
Bravegirl, de 6 luni esti casatorita? Va urez "casa de piatra", si eu am un an jumate de "caznicie"... EEEEEE, cum e sa fii casatorita??? asa-i ca-i fain???

Adinella

Andrei si Adriana

Multumesc ,la fel..Si DA....e bine.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by georgi75

Gata gata!
Am aparut si io.

Ia sa vedem.Lume nouaaaaaa!Bravos.
BraveGirl numele tau spune tot.Te-am mai remarcat si pe la alte topicuri si chiar ma gandeam ca ti-ai ales un nume super.
Casa de piatra!Eu sunt casatorita de aproape 6 ani si ne cunoastem de 11 ani.Si totul e la fel de frumos ca inainte.Chiar mai frumos mai ales ca acum avem un pui.Ce facultate faci?

In legatura cu numele...sunt sotia lui Courage (cunoscatorii stiu)asa ca nu puteam decat sa fiu Brave...
Sunt anul 6 la medicina veterinara...meserie pe care nu am de gand sa o practic vreodata.
Casa de piatrasi tie!Acum bag un ochi si la poze...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput