Clubul optimistelor (4)
Capitolul 1
Capitol 2
Capitol 3
Optimiste(i) convinse(i) sau in devenire:
Georgiana (Slatina,Olt)
Gyna (Suceava)
Joker
Catalin (Bucuresti)
diadaniela (Bucuresti)
alexa si mami (pitesti)
lulu 77 (Constanta)
chiquitita
iri_sori (Ploiesti)
eveline (Suceava)
monagan (Cluj-Napoca)
addinel (Bucuresti)
adinell (alias adinella)
impreuna(Cluj-Napoca)
SunSmile (Bucuresti)
NicoletaB
Ilincalif (Suceava)
Carmencyta (Suceava)
Alexa si mami (Pitesti)
Himmelsduft (Germany)
Fannna2003
Grodear (Bucuresti)
BraveGirl (Bucuresti)
Andreea_trend (Bucuresti)
Ana si Bianca-iubita
Raspunsuri
SunSmile spune:
Primaaaaaaa! Sunt optimista franta de oboseala...da' convinsa!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
addinel spune:
mnaseara! buey, lipseste si omul de la 17 la 23 si e deja capitol nou! sunt franta de oboseala, am fost la facultate, am avut test cica (ptr cine nu stie m-a mancat undeva si m-am inscris la a doua facultate, ca deh... cand ii e bine omului si-o cauta cu lumanarea).
sunule, deja m-ai facut curioasa cu primul tau job , pare periculos. la meci te lasa sa te duci joi ?
georgi, pe bune mi l-ai imprumuta putin pe sotul tau pentru facut mancare? io-l vreau ca al meu nu se pricepe. are el vointa, da' face mereu sau piure cu gratar sau cartofi prajiti cu gratar si m-am saturat.
ai pup la fete, ma duc la o baita cu spuma
nunta mea
diadaniela spune:
Mai terminati ,domne,cu mancarea.Pe unde ma duc(exemplu nurori) se vb numai de mancare.
N-aveti mila? Nu stie nimeni ca eu ma chinui sa slabesc?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
nu-l dau bai nici pe o mie.
Am zis si io asa.
Sunule si io sunt curioasa rau.sa-mi trimitzi poza pe privat.Oi fi vreo spioana ceva...ne spionezi si pe noi pe-aci...
Bay da ce de mancare le dadusi alora...
Aia nu au papa acasa?Mancara le tine pt 3 zile?Viu si io pe la tine.Mai lasara ceva?
Addinelu mama spor la a 2-a facultate.Suntem deshtepte toate pe aci.De-aia suntem si optimiste .Ca stim sa luam tot ce e bun.
Danaaaaaaa...Ce faci?Nu prea esti activa.Veni soatza?Ce facetzi voi acolo....???
Eveee scuze!Pe tine trebuia sa te pun prima.Mersic pt capitol.Nu vrei sa ma invetzi si pe mine ai?
Ma duc si io la o baitza, apoi fac papa si apoi om mai vedea...
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
SunSmile spune:
Neata
Mama bhey da' curioase sunteti! Ce, tre sa fii spion? Tre' sa semnezi politica firmei, iar unul din puncte sa spuna ca nu ai voie sa postezi fotografii si date perosnale pe vreun site/forum...etc.
Da' shpioana tot ramana..sa vaz ce-ati mai scris.
Hihi....pai normal ca ma lasa la meci....ma rog, sunt de-ai nostri acolo, nu pot patzi nimic!
Bhey Geo...daca asa i-am obisnuit, cu papica? Ce-i drept asa facem la orice familie a gashtii, asa ca....
Hai pupici si sper k azi sa va treziti mai devreme!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
SunSmile spune:
Mdaaahhhh...tot sper si tot astept si optimistele lipsesc in front!
"Deci" va mai las 15 min...dupa care incep sa tzip!
Trezireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaa
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
addinel spune:
neatsaaaaa. un neatsa intarziat de data asta, dimineata nu ma mai puteam da jos din pat. dar vad ca celelalte nu s-au trezit? hihihi
trezireaaaaa
pupici
nunta mea
SunSmile spune:
Iuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
TREZIREA BHEY! Uite la ele ce mama lenei au....hmmmm, ma suparatzi rau si scot arma!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
SunSmile spune:
NU ma NU! Sunt suparata pe voi!
quote:
Originally posted by impreuna
Mama Sun nici aici nu ne lasi sa dormim?
Flavia (sotie si mamica fericita)
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven