Clubul optimistelor (4)
Raspunsuri - Pagina 6
addinel spune:
neata la optimiste. sunule hai steauaaaaaaa!
aseara nu am mai intrat, probleme in paradis. pupicul meu a luat-o razna, ne-am certat o jumatate de noapte si cealalta jumatate am plans. sunt obosita moarta. sunt tare tare suparata si tristutza dar inca optimista. ce-o fi o fi! viata emrge inainte, nu-i asa?
hai pupici sa nu va intristez si pe voi.
p.s. nu vrea cineva niste invitatii de nunta? sunt inca nescrise si le donez.
nunta mea
SunSmile spune:
Te rog eu frumos sa nu vorbesti asa!!! Cum adica???....Nunta o veti face, va veti impaca, veti lasa orgoliile deoparte si gata! Te rog...cu calm si rabdare...si musai iubire! Te pup...k sa-ti iau putin din tristete!
quote:
Originally posted by addinel
neata la optimiste. sunule hai steauaaaaaaa!
aseara nu am mai intrat, probleme in paradis. pupicul meu a luat-o razna, ne-am certat o jumatate de noapte si cealalta jumatate am plans. sunt obosita moarta. sunt tare tare suparata si tristutza dar inca optimista. ce-o fi o fi! viata emrge inainte, nu-i asa?
hai pupici sa nu va intristez si pe voi.
p.s. nu vrea cineva niste invitatii de nunta? sunt inca nescrise si le donez.
nunta mea
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
georgi75 spune:
Neatza fetele!
Hai ma addinelu, de ce vorbesti asa....Suntetzi oameni mari ce naiba... Nu pustani de 18 ani.Prin cate ati trecut voi impreuna...
Lasati unul de la altul si se rezolva.
La noi a plouat azi noapte si deocamdata nu se vede soarele.Maimutza mea inca doarme(ce-o fi cu ea?pe unde o fi umblat azinoapte?).
Nu am vesti asa dimineatza.ma duc repede sa-mi termin cafeaua sa-mi intru in piele si vin cu fortze proaspete.
Sunule, se stie nu? HAI STEAUA.....
Ilinca tu chiar esti exemplu de optimism.Adica Zamfiruca tzipa si tu ai puterea sa glumesti?Bravos! Inseamna ca nu esti o mamica disperata.Esti constienta ca tre sa-i treaca si nu prea ai ce sa-i faci.
Hai ca intre timp a iesit soarele.Cred ca din cauza ca am intrat aci la voi.Nu?
Ai auzit addinelu?A rasarit soareleeeee.Pup si pe tine si pupicu.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
eveline spune:
Salut fetelor....iaca si eu mai tarziu (ca am dormit ca o valiza-n gara cu fiica-mea cu tot)"HAI STEAUA!".....noi speram sa fie azi frumos sa o luam un piculet la picior (pana la meci)
Va pup!
Ana si Bianca-iubita
impreuna spune:
Ia poftiti frumos inapoi pe 1 pagina
addinel si sa auzim vesti bune. Stai linistita, dupa casatorie se raresc , sau cel putin isi mai pierd din intensitate. La noi asa a fost:)
Georgy ce frumoasa-i pitica ta, imi plac pozele cu papucii aia care o "strang":)
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Addinushu te-ai mai calmat? hai pls...
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
georgi75 spune:
Mersic Flavia.Tu nu ai poze cu Sara?Sau nu vrei sa ne-o aratzi?Sa stii ca aia e poza care-mi place si mie cem mai mult.Chiar o am selectata pe desktop
eveline, am uitat sa-ti multumesc pt PM.Nu l-am sters ca sper totusi sa descifrez ce si cum.
Apropos de descifrat.Cum fac mai sa scriu si io cu alta culoare ca ma duc acolo la mesaje si-i schimb culoarea da nu-mi apare colorat.Nici caracterele nu pot sa le schimb....Sau o fi de vina compiu meu?Ca e mai vechi.
Sunule, azi nu prea ai chef de vorba.Chiar, te duci pe stadion?SAu il vezi la TV?Chiar, la ce ora incepe?
La noi nu se hotaraste soarele ce are de gand.Oricum acum nu mai ies afara.Dupa amiaza scot parleala.
addinelu?Ce faci?Da-ne un semn.
si restul?pe unde umblati?
NicoletaB spune:
hai addinel fii optimista in continuare
dupa ploaie iese iar soarele, poate si un curcubeu drept bonus
eveline spune:
quote:
Originally posted by georgi75
eveline, am uitat sa-ti multumesc pt PM.Nu l-am sters ca sper totusi sa descifrez ce si cum.
Apropos de descifrat.Cum fac mai sa scriu si io cu alta culoare ca ma duc acolo la mesaje si-i schimb culoarea da nu-mi apare colorat.Nici caracterele nu pot sa le schimb....Sau o fi de vina compiu meu?Ca e mai vechi.
Nu cred ca are nici o legatura computerul....noi cand scriem postarea noastra se duce direct pe forum care e practic o pagina web, nu e ca messengerul sau mirc-ul (mesagerie instantanee)....mesasjele noastre raman mai mult timp aici, practic noi cream (in foarte mica masura) pagini web. Asa ca pentru tot felul de retusuri se folosesc acele etichete pereche (asa se numesc). De exemplu tu daca vrei sa scii cu rosu te duci la "culoare" si alegi "red"....in acel moment iti va aparea eticheta pereche "red" intre paranteze patrate: cea de inceput si cea de sfarsit cu /(slash)in fata....pentru a scrie cu rosu tu tre' sa scrii ce ai de scris intre aceste etichete (adica intre cele doua red). La fel si pentru alte culori, sau pentru caractere sau marime sau orice: se folosesc etichetele una normala intre paranteze patrate si cealalta la fel dar cu slash (cea de sfarsit).
Nu stiu daca ai inteles, eu nu prea sunt "pedagoaga", nu stiu sa explic: ideea e ca tu alege-ti culoarea din "culoare" si scrie ce ai de scris intre ce-ti apare cand alegi
Ana si Bianca-iubita
georgi75 spune:
hai sa incerc.
Eveline e cea mai tare "pedagoaga"!