Clubul optimistelor (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Hai sa va si eu de noapte buna:)

Georgi eu cred ca esti o fata super-faina, mai ales ca ai trecut prin atatea, mie mi-ar place sa ne povestesti. Ai un suflet mare si asta se vede si in exterior

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Gata! Am scapat de musafiri...
Geo esti o dragutza si noi te apreciem pt ceea ce esti TU k om! Pupi la fata draga!
Acush merg la baitza, iubire cu baietzii si nani. La 4 voi fi up ca am treaba! Si apoi va incepe o zi de.....nesuportat pana la fluierul de final....cand sper sa PLANG DE FERICIRE! Sa ne ajute Dumnezeu!
Pupi...ne auzim maine!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

HAI STEAUAAAAA!!!!!

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Georgi, eu vreau sa mai imi povestesti despre tine, cine zice ca ma plictisesti? Ti-am spus ca imi place stilul tau, chiar si cand iti povestesti greutatile, o faci "cu optimism"...se vede clar ca in sufletul tau exista dorinta de a te bucura de viata asa cum e ea: cu bune si rele!!!
Ps: Si nu esti "uratica"(te-am citat)! Ti-am vazut pozele si mi-au placut!
Nu uita ca in primul rand sufletul conteaza, el ii da omului lumina!!!
Am vazut de multe ori oameni inchisi in ei, duri in vorbire dar si in comportament, oameni lipsiti de "lumina, de stralucirea sufleteasca". Si sa stii ca aveau trasaturi f. dragute, dar la ce bun, daca suflet nu aveau???
Iarta-ma, nu am vrut sa iti fac morala(chiar daca asta a iesit), dar nu mi-a placut faptul ca ai zis ca esti uratica...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mersic fetele.
adinella, nu ma supar mai ca nu am de ce.Nu consider ca-mi faci morala.Din contra, se vede ca gandim la fel.Si eu cred ca frumusetzea vine din interior,din felul tau de a fi.Si nu pentru ca sunt eu in cauza.Chestia asta cu frumusetzea oricum e trecatoare.Si apoi mi-am gasit deja jumatatea.Nu am de ce sa sufar.Am fost o norocoasa(sau el a avut noroc cu mine?)
am spus si o repet.Nu sunt complexata.Ma simt bine in pielea mea, sunt multumita de mine si de ceea ce am facut pana acum(pliiiiz, nu ganditzi ca-s laudaroasa!), am langa mine pe cine-mi e mai drag(si aici bag si parintzii, fratzii, prietenii dragi mie).SUNT SANATOASA!SUNTEM SANATOSI!Si asta cred ca e cel mai important!

atunci nu am motive sa nu zambesc si sa nu glumesc tot timpul.

Hai ca am luat-o cu filosofia.Intrasem doar sa va anuntz si pe voi ca incepand din aceasta seara am 3 stele si sunt membru matur.Ca poate voi nu observatzi, da?Deeeeeci, avetzi grija ...

Si inca ceva. Sunuleeeeee

HAI STEAUAAAAAAAA!!!!!

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Chiar daca n-am intrat cam de multisor pe-aici, sint la fel de optimista ca intotdeauna... ba chiar am un motiv in plus, Zamfiruca mea a inceput sa aiba colici... nu-i o veste minunata ? si daca va mai spun ca mosteneste trompeta mamicii ei, va dati seama ce concerte de muzica de Bach auzim pe aici... deja vecinii au inceput sa caute la Mica publicitate - dar n-am inteles daca se muta ei sau ne muta pe noi !
Am sa citesc ce-ati mai facut, cu ce va mai laudati si revin !
HAI STEAUA !

Pupici, mici da' multi tuturor !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)

"Ne nastem uzi. goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaa
HAI STEAUAAAAA!
Imi cer scuze fetelor! Astazi voi fi insuportabila!
Multumesc Geo...te pup dulce!
Va pupi pe toate...va las pana la 9.30 max....apoi tzip!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Hai ca se dezlantuiesc iar microbistele pe aici:)

Hai Steaua

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

da, da, da
HAI STEAUA

speranta moare ultima

Mergi la inceput

Asa, asa...bravo Nico!
Ne scuzati fetelor ca iar va zapacim!

quote:
Originally posted by NicoletaB

da, da, da
HAI STEAUA

speranta moare ultima

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput