Nou stil de viatza (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Iaca vin si eu spashita
c-o naframa-n varf de batz
...
N-am rima sa va zic ca am 59.5 kg si astept bicele si porcii de rigoare si anume vreo 3 la numar! Pana la vara sper sa ajung si eu sa slabesc la kilele dorite, asa ca ma mai vajai pe aici, da de da de se ia si pe mine sporl de la unele dintre voi

Delidana, io de-l vedeam pe ala miku la mine in curte, slabeam instant 3 kg, jur!

Pana una alta incarc poze din vacantza, revin in scurt timp cu ele in varf de ... link

Roxa-boxa

pozeeeeeeeeeeleee de la schiiii

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

iat-o pe slabutza noastra care se plange de kg!!!!!!!!!!! la cat esti de inalta ai kg ideale! (in poze, din cate te banui, depasheshti 1.75 m)!
pe la lugano la un pui cu gorgonzola ai ami ajuns? eu salivez de ficare data cand ma gandesc la el.

ma chinui sa adorm....si nu reushesc. mai targ cu ochiul la ce se mai intampla pe aici.
repet ce am scris si la alt topic: dementziale fotoasele tale.

pupilici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Iaca vin si eu spashita
c-o naframa-n varf de batz
...
N-am rima sa va zic ca am 59.5 kg si astept bicele si porcii de rigoare si anume vreo 3 la numar! Pana la vara sper sa ajung si eu sa slabesc la kilele dorite, asa ca ma mai vajai pe aici, da de da de se ia si pe mine sporl de la unele dintre voi

Delidana, io de-l vedeam pe ala miku la mine in curte, slabeam instant 3 kg, jur!

Pana una alta incarc poze din vacantza, revin in scurt timp cu ele in varf de ... link

Roxa-boxa

pozeeeeeeeeeeleee de la schiiii

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

frumos tare la voi acolo dar eu sunt satulaaaaaa de frig si zapada.
dar tu mi se pare ca esti tare slabutza.Ce cauti pe aici?
si mi-a placut bebeul tau cu degetelul in guritza.Asa sta si al meu.sau statea,ma rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Oau, Roxana, ce poze misto!!!!

Azi ma simt rau tare, o fi de la rusii care se apropie amenintator...n-am chef de nimic

Va si sa aveti o zi mai buna decat a mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata.
Roxana,arati super.Chiar ma intreb de ce nu esti la mentinere alaturi de Klaus si ce/pe unde vrei sa mai slabesti?
Pozele sunt superbe si sotul e buuuun .Sa-ti traiasca si el si dulce si sa fiti sanatosi.
Delidana, foarte reusite pozele tale.Cea cu sarpele mi-a adus aminte ce nu-mi place la tarisoara aia (ca ce-mi place stiu deja)
Roxanicea, din cate stiu nu esti in lista noastra, ramai?

Nu stiu ce sa mai mananc .Apropo de mancat, raportul meu nu e chiar super, dar sa zicem ca sunt multumita 80,5kg.Mama lui de prag !Da' si cand l-oi trece...

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by ange

nastad,la multi ani fericiti!
si daca nu ma vad fetele vreau si eu o bucatica mica,micaaa de tort

Multzumesc mult!

Hai maaaa ca va dau tort! Sa nu mai spuneti la nimeni

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Liniste! Toata lumea face inca ?
Numai eu sunt pe baricade?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Sunt acasa si azi, Lilly se simte mai bine, a scapat de febra insa a ramas cu o tuse cam urata..o reped azi la doctor sa vedem ce ii face si urechiusa. Maine trebuie insa sa ma intorc la serviciu..Lilly va ramane cu sotul care va munci maine de acasa.

Meniul meu azi:
- doua felii toast
- o banana
- doi cartofi fierti cu mujdei de usturoi si putina mamaliga
- doi biscuiti
- struguri

Zuzi, ti-a trecut valul de tristete? Cum te mai simti?

Carmen, tu ce mai zici? Ieri nu ai aparut deloc. Esti ok?

Ioana, cum merge cu cursul? Cred ca esti tot timpul pe fuga..

Doina, cum s-a descurcat carliontata la gradi?

Delia, o zi buna!

Roxana arati tare bine si subtirica!

Cami, ce mai zici? Cred ca astepti cu nerabdare plecarea in Canada!

Cookie, capu' sus! Ia zi mai bine cum e vremea prin Galati? Nu vine primvara?

Pup si restul fetelor si va doresc o zi buna!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!
si eu la raport cu jumatate de kg in plus.deci am 71,5.asta e. mai incerc.talia nici nu o mai masor ca n-are sens.
Roxana ,frumoase poze!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
M-am cintarit si masurat azi dimineata...verdictul: stagnare si doar 0.5 cm in minus la talie. M-am saturat, fac sport de 3-4 ori pe saptamina (incluzind si sute de abdomene), maninc sanatos si rar calc pe alaturi, ce se intimpla de m-am impotmolit la greutatea asta?? Fetelor, astept sugestii, cum sa fac sa trec de pragul asta de 66 kg??
Roxana, si mie mi se pare ca esti slaba, mai ales la fata se cunoaste. Eu zic ca si la 60 kg ai arata bine, ar trebui sa intri la mentinere de acum, gata cu slabitul pentru tine. Ce zici?
Ange, in mod normal rezultatele concursului cu talia ar fi trebuit sa le aflam azi dar mai sint fete care nu au dat raportul...le mai dau o zi, asa ca miine aflam cistigatoarea.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Delia, asa mi se intampla si mie de ceva vreme..si asta de cand am inceput sa merg la sala frecvent. Eu am sa incerc sa fac alte tipuri de exercitii..de exemplu am facut zece minute pe o banda de alergat inclinata la 20% (cred ca e un unghi de vreo 18 grade)..la sfarsit am crezut ca-mi iese inima din piept. Eram mai obosita decat dupa o ora de alergat. Io asta am sa incerc sa fac de acum incolo..nu stiu cat mi-o reusi. Si voi mai incerca sa beau mai multa apa. Cam asta o sa fac eu. Tu esti mai slabuta si cred ca de asta slabesti mai greu acum.Zic si eu.

Tzuni pe unde o fi? Parca a zis ca pleaca, nu?

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput