Nou stil de viatza (95)
Initial creata de Delidana
Nou stil de viatza: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71683&whichpage=1" target="_blank">92, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71993&whichpage=1" target="_blank">93, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72215&whichpage=1" target="_blank">94
Albumul nostru
Au slabit anul trecut (2005): 
1. Cami - 15 kg
2. Crystina - 10 kg
3. Sigrid, Mariana - 9,5 kg
4. Delidana, Georgiana - 9 kg
5. Miag - 8 kg
6. Mephala, Eftimie, Georgiana, Tzuni - 6 kg
Concursul: "O talie mai subtire" se desfasoara in perioada 1 - 31 martie. Succes tuturor participantelor!
Klaus - 64 cm, 82 cm (sold)
Mik - 67-64 cm, 92-90 cm (sold)
Carolinah - 67-65.5 cm, 96-94.5 cm (sold)
Roxana - 67 cm, 103 cm (sold)
Miag - 68.5 cm, 115 cm (sold)
Cami - 74-72 cm, 94-93 cm (sold)
Tzuni - 75-70 cm
Olo - 75-73 cm
Delidana - 75-74.5 cm
Georgiana - 76 cm
Nora - 77 cm
Puskin - 78 cm
Daria - 79 cm
Cookie - 80-76 cm
Diadaniela - 92 cm, 107 cm (sold)
Mamicadulce - 93 cm, 108 cm (sold)
Podiumul:
1. Daria - 11 kg
2. Sigrid, Eftimie - 8.5 kg
3. Cookie - 7.7 kg
4. Mamicadulce - 7 kg
5. Klaus - 5.8 kg
, Tzuni - 5.8 kg
Clasamentul actualizat (luni, 20 martie 2006):
"Categoria usoara" 50 - 60 kg
Mik - 1,58 m : 52 kg____ 51.4 kg, 51.6 kg, 51.3 kg, 51.1
..... 47 kg
Sabina - 1,61 m : 56 kg___ 53.5 kg, 54 kg
..... 50 kg
Ioana - 1,70 m : 57.5 kg___ 57.7 kg, 57.5 kg ..... 54 kg
Nora- 1,62 m : 58 kg ___ 56 kg, 56.3 kg ..... 55 kg
Ange - 1,60 m : 58 kg___ 58 kg ..... 55 kg
Mihaela A - 1,68 m : 58 kg___ ..... 55 kg
Lacri - 1,64 m : 58 kg___ ..... 53 kg
Roxana - 1,73 m : 59 kg___ 58.1 kg, 58.8 kg, 59.5 kg
...... 57 kg
Georgiana - 1,64 m : 59 kg ___ 56 kg, 57 kg ..... 55 kg
Carolinah - 1,67 m : 60.6 kg___ 60.2 kg, 59.8 kg, 59.5 kg, 59.3 kg
..... 57 kg
Cami - 1,65 m : 62 kg___ 62 kg, 62.5 kg, 61 kg
..... 55 kg
Aime - 1,60 m : 63 kg ___ 63 kg, 62 kg
..... 60 kg
Lulu 77 - 1,64 m : 64 kg___ 64 kg .....56 kg
Delidana - 1,72 m : 66 kg___ 66.5 kg, 66 kg
..... 64 kg
Tzuni - 1,78 m : 67 kg___ 62.5 kg, 61.4 kg, 61.2 kg
..... 60 kg
Cookie - 1,52 m : 68.5 kg___ 62.5 kg, 61.7 kg, 60.8 kg
..... 55 kg
Mihaela (Olo) - 1,74 m : 69 kg___ 68.5 kg, 68.6 kg, 68.2 kg
..... 64 kg
Miag - 1,60 m : 70 kg___ 69.5 kg, 68 kg, 67.5 kg
..... 50 kg
Copilutzu - 1,56 m : 70 kg___ 69.5 kg, 68.8 kg, 68.5 kg
..... 60 kg
"Categoria medie" 70 kg
Puskin - 1,67 m : 70 kg___ 72 kg, 71 kg, 70 kg ..... 65 kg
Crystina - 1,60 m : 73.5 kg___ 71.5 kg, 71.3 kg, 71.5 kg
..... 55 kg
Diadaniela - 1,68 m : 74 kg___ 73 kg, 72 kg, 71 kg, 71.5 kg
..... 60 kg
Mariana - 1,65 m : 74.5 kg___ 73.5 kg, 72.8 kg, 72 kg, 71.6 kg, 71.5 kg ..... 65 kg
Dani - 1,63 m : 78 kg___ 76.2 kg
..... 65 kg
Daria - 1,74 : 82 kg___ 70.6 kg, 71 kg, 70.5 kg, 71 kg
..... 60 kg
"Categoria grea" 80 - 90 kg
An_k - 1,67 m : 83.7 kg____ 83.3 kg
..... 70 kg
Zfcristina - 1,67 m : 86 kg ___ 86 kg, 81.5 kg, 80.5 kg
..... 75 kg
Eftimie - 1,70 m : 89 kg___ 83 kg, 81.5 kg, 80.5 kg
..... 80 kg
Mamicadulce - 1,77 m : 89kg___ 83.4 kg, 83.3 kg, 82 kg
..... 75 kg
Sigrid26 - 1,68 m : 93 kg___ 88 kg, 86.5 kg, 85 kg, 84.5 kg
..... 70 kg
Danat - 1,78 m : 96 kg___ ..... 75 kg
Mentinere:
Klaus - 1.58 m: 42.2 kg (48 kg - 42.2 kg)
, Diana
, Mephala
si Alipiticot 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Raspunsuri
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!Interesant meciul de aseara si galeriile cu mult fair play 
Delidana, aveai dreptate, tin disociatul zilele astea si sper sa am si rezultate
Cookie, e bine ca vezi puncte la orice mancare; cred ca subconstientul tau lucreaza bine si tine si el dieta... te avertizeaza ce nu ai voie 
Ange, greu cu vergeturile
.Eu am hotarat sa slabesc si abia apoi sa ma ocup serios de vergeturi si celulita; deocamdata folosesc o crema anticelulita si masez inainte.
Cand ti-e foame dupa ce abia ai mancat, eu iti recomand sa bei un ceai cald.Ajuta.
Si eu eram la inceput stinghera ca tine si nervoasa ca Aime, pentru ca nu vedeam prea multe rezultate.Am citit sfaturile fetelor, m-am inspirat din meniurile lor si mai ales, am ascultat incurajarile lor
si m-am apucat serios de treaba.In 4 luni, sunt rezultate mai mult decat vizibile...nu mai repet cat si cum am slabit, ci doar ca SUNT MANDRA DE MINE CA AM REUSIT si nu am de gand sa renunt, chiar daca uneori cedez tentatiilor.
Zuzilici, sa iei cu tine in spital un laptop si intre 2 reprize de alaptat, poti sa ne scrii...
Sabina, te ajut eu cu
pentru Zuzilici.Dar nu cred sa fie cazul; ea e o fire mamaoasa si nu va face nimic care sa-i dauneze Ixei.Va fi alaturi de noi, dar dieta stricta va tine doar cand va reduce considerabil mesele fetitei.
Gata, am scris un roman (si asta e specialitatea Ioanei...apropo, pe unde o fi umbland, ca nu ne-a mai dat vesti dee mult timp)
PS: Era sa uit,
mamici-burtici
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Ange, eu zic ca e important sa inveti sa bei apa. Multa apa. 2 litri pe zi. Sa ai tot timpul un pahar cu apa langa tine sau o sticlutza (daca esti pe drum) si sa bei cat de des poti cate o inghititura. Sa stii ca stomacul tau nu va mai simti la fel senzatia de foame. Garantez eu.
Meniul meu de azi:
D: ananas viu
si ceafea din cereale
P: salata de verdeturi (salata, castravete, ceapa, ridichi) si branzica de casa Covalact (s-a dus postul meu de rapa! Ce sa fac...
)
S: salata de castraveti cu ton si un iaurt
2 l apa si sport
Delidana, ieri m-am "plimbat" prin orasul tau thailandez. A fost un reportaj de calatorie pe TVR 2. Mi-a placut, mi s-a parut interesant. In comentariu se spunea ca tailandezii sunt foarte superstitiosi, prin urmare nu e bine sa lauzi copiii cand sunt mici, pt ca ii opresti din crestere
sau sa nu te tunzi miercurea, pt ca risti sa chelesti
Ai auzit de astea? Sunt curioasa...
Cu gandul la calatorii am visat ca trebuia sa plec cu avionul in Irak si din cauza unor probleme de munca
am ramas la sol. Ma durea sufletul. M-am trezit aproape plangand din vis!
mephala, ce pregatesti azi bun de mancare? astept sa ma inviti...
roxana, mai schiezi? Sa nu te prind ca papi si pe schiuri ca te 
cami, ce mai spui? Ce mai mananci si ce mai...cumperi? 
Eu dimineata plec cu Pumpkin la mare
. ABia astept sa ies din Bucuresti! 
Revin
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Tzuni spune:
Fetelor,
va intereseaza horoscopul zilei? Eu il primesc zilnic pe mail si, daca vreti, il pot pune aici in fiecare dimineata ca sa stiti ce mai spun astrele. Doar daca vreti. Astept sa ma anuntati!
Tzuni
Zuzilici spune:
Care dimineata Tzuni ca acum e dimineata ... ai plecat deja? 
Fetelor iar n-am somn. E 2 noaptea si eu bantui
. Azi am zi de salarii, control la dr. si parca vad ca pana la pranz am sa fiu 'terminata'
daca nu reusesc sa mai atipesc un pic. ![]()
V-am
si weekend placut tuturor celor care deja l-au inceput. ![]()
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
Delidana spune:
Tzuni, a vazut si sotul meu la tv un reportaj despre Tailanda (facut de 2 tipi romani parca) si a zis ca s-a prapadit de ris. Ziceau ca atunci cind te duci la cumparaturi vinzatoarele intra cu tine in cabina de proba (asa au zis ei
). He he, ar vrea ei. 
Nu stiu de superstitiile de care zici tu insa e adevarat ca thaii sint foarte superstitiosi. Iti spun si eu o superstitie foarte practicata: cind se muta in casa noua sau construiesc o casa/cladire, thaii au o asa zisa "casuta a spiritelor" unde traieste "spiritul" locului, si unde in fiecare dimineata duc ghirlande de flori, fructe sau/si betisoare parfumate. Chiar si in oras linga un mall important (World Trade Center) este o asemenea "casa", cu o statuie inauntru, unde oamenii vin si se roaga si aduc ofrande (de mincare). Ciudat popor....
Distractie placuta la mare!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Fetelor,
va intereseaza horoscopul zilei? Eu il primesc zilnic pe mail si, daca vreti, il pot pune aici in fiecare dimineata ca sa stiti ce mai spun astrele. Doar daca vreti. Astept sa ma anuntati!
Tzunimic si drag si scump si grasunel
Tzuni ce zice horoscopul meu pe ziua de azi?
Si apropos e bun cel pe care il primesti tu, ca multe sunt putin cam generale.Zuzilici
si Isabella Mariahttp://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
crystina spune:
Neata girls!¬
Multumesc fetelor pentru urarile anticipate de ziua mea.
Azi sunt acasa, Lilly a facut febra mare azi-noapte iar azi e cam slabita..tragem o fuga pe la doctor.
Revin si eu mai tarziu.
Va pup!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Tzuni spune:
Delidana, poate ca romanii aia asa au patit cu fetele de la magazin si au crezut ca e o regula generala 
Zuzi, maine dimi (sambata) plec la mare. ACum is pe plantatie! Uite si horoscopul. Hotaraste tu cat e de bun! 
BerbecS-ar putea sa pleci intr-o deplasare neasteptata. Nu este cazul sa regreti schimbarea programului: aceasta calatorie poate reprezenta pentru tine un nou inceput. Ai succes pe plan social si financiar. Profita de acest context favorabil, dar ai rabdare si nu forta norocul!
Taur
Esti in forma, iar relatiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astazi este favorabila investitiilor, demararii unei afaceri si calatoriilor in interes personal. In partea a doua a zilei ti se propune o colaborare. Te sfatuim sa nu te grabesti in luarea unei decizii.
Gemeni
Esti in forma, iar relatiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astazi este favorabila investitiilor, demararii unei afaceri si calatoriilor in interes personal.In partea a doua a zilei ti se propune o colaborare. Te sfatuim sa nu te grabesti in luarea unei decizii.
Rac
In cursul diminetii esti anuntat(a) ca ai mostenit o suma mare de bani. Esti nevoit(a) sa faci mai multe drumuri scurte, iar seara te pregatesti pentru o calatorie, impreuna cu partenerul(a) de viata. Ar fi bine sa amani intalnirile de afaceri. Astazi esti intr-o stare de instabilitate emotionala.
Leu
Este momentul sa pui in practica planurile in legatura cu o afacere foarte promitatoare. Relatiile cu partenerul(a) de viata pot avea de suferit din cauza ca neglijezi rezolvarea unor probleme familiale care depind exclusiv de tine. Ar fi bine sa dai dovada de mai multa diplomatie in relatiile parteneriale.
Fecioara
Preocupat(a) de problemele personale, ai tendinta sa neglijezi caminul. Pentru rezolvarea problemelor importante, te poti baza pe intuitie, dar si pe sfaturile partenerului(ei) de viata. Dupa-amiaza, un prieten iti solicita ajutorul intr-o problema financiara.
Balanta
Talentul creativ este la cote ridicate si te poate ajuta sa rezolvi problemele profesionale intr-un mod original. Relatiile sentimentale sunt in general bune, dar ai tendinta de a-i face reprosuri nejustificate persoanei iubite.
Scorpion
In prima parte a zilei, este posibil sa ai mici dificultati in camin. Cu o vorba buna sau un mic cadou, poti dezamorsa o situatie tensionata. O vizita la prieteni, in cursul serii, readuce armonia si buna dispozitie in relatiile parteneriale.
Sagetator
Zi favorabila studiului si comunicarii. Poti obtine castiguri importante din tranzactii financiare. In partea a doua a zilei, esti anuntat(a) ca trebuie sa pleci intr-o calatorie in interes de afaceri, iar partenerul(a) de viata este nemultumit(a). Intuitia te ajuta sa iei cea mai buna decizie.
Capricorn
Nervozitatea te poate pune intr-o situatie neplacuta in camin. Pastreaza-ti calmul si dedica-te unor activitati de rutina. N-ar strica sa fii mai tandru(a) cu partenerul(a) de viata.
Varsator
Poti obtine cu usurinta mici castiguri financiare, insa iti recomandam sa fii prudent(a) si sa eviti speculatiile de orice fel. In partea a doua a zilei, reusesti sa tensionezi relatia cu partenerul(a) de viata. Se pare ca ai o idee fixa in legatura cu schimbarea stilului de viata. Tine cont de sfaturile unei rude mai in varsta!
Pesti
Ai ocazia sa rezolvi o problema mai veche a familiei. In cursul diminetii, descoperi o oferta avantajoasa pentru cumpararea unei case sau pentru un schimb de locuinta. O persoana mai in varsta din familie, care este si finantatorul principal, se opune cu fermitate acestei initiative. Poi sa te bazezi pe intuitie.
Tzuni
nastad spune:
Zuzilici 
Tzuni , multzumesc pentru horoscop, drum bun si distractie placuta!
Cristina, multa sanatate piticutzei si un
de la noi!
TOATE FETELE ! Sa nu va suparati ca nu dau nume 
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
BerbecS-ar putea sa pleci intr-o deplasare neasteptata. Nu este cazul sa regreti schimbarea programului: aceasta calatorie poate reprezenta pentru tine un nou inceput. Ai succes pe plan social si financiar. Profita de acest context favorabil, dar ai rabdare si nu forta norocul!
Tzunimic si drag si scump si grasunel
Te pomenesti ca s-o hotara fii-mea sa iasa la lumina? Sper doar sa nu fie de 1 Aprilie ca n-o sa ma creada nimeni.
quote:
Leu
Este momentul sa pui in practica planurile in legatura cu o afacere foarte promitatoare. Relatiile cu partenerul(a) de viata pot avea de suferit din cauza ca neglijezi rezolvarea unor probleme familiale care depind exclusiv de tine. Ar fi bine sa dai dovada de mai multa diplomatie in relatiile parteneriale.
Ia sa ma dau eu bine pe langa sot ca uite ce horoscop bun are azi.
quote:
Rac
In cursul diminetii esti anuntat(a) ca ai mostenit o suma mare de bani. Esti nevoit(a) sa faci mai multe drumuri scurte, iar seara te pregatesti pentru o calatorie, impreuna cu partenerul(a) de viata. Ar fi bine sa amani intalnirile de afaceri. Astazi esti intr-o stare de instabilitate emotionala.
Ma intreb de la cine? O fi vreo matusa de-a lui Nastase?
Tzuni mersi mult!
Macar stiu ce ma asteapta si sa nu mai sper in minuni de genul ....:Poate castig azi la Loto! 
Distractie placuta la mare si daca ajungi prin orasul meu natal saluta-l din partea mea.
Zuzilici
si Isabella Mariahttp://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png